אופי...

למי שרוצה לדעת...

היום בגן חברים של שלומי ( זה שהייתי איתו בקשר ) באו אליי בחמולה כמו לא יודעת מה ושאלו אותי למה ניפרדתי ממנו למה זרקתי אותו ושאני ילך לבקש סליחה וכל זה... קיצר אני והוא בהתחלה לא אמרנו שלום ואז הוא הסתכל עליי... והיה מת לדבר איתי אבל לא היה נעים ... אז כשהייתי עם חברות שלי הוא בא והתחיל לדבר איתם ואיתי.... כל החברות שלי אומרות שממש רואים עליו שהוא אוהב אותי... וניראה לי שחן ( זה שרצה לנצל אותי ושיקר לי ) עשה עליי איגנור באיסיקיו ... אני לא בטוחה... אבל אני חושבת שכן כי אני לא יכולה ליראות מה הוא כותב בהודעה של לא נמצא... אפשר להגיב אתם יודעים אני מאוד ישמח...

sh53

New member
לפעמים מתאהבים תוך כדי קשר

למה אני מתכוונת? אם בחור כותב לך שירים, מפנק אותך עם שוקולד נחמד שהוא קיבל והוא נותן אותו דווקא לך, אם הוא יוצא עם החבר'ה אז הוא חושב ישר עלייך ומזמין גם אותך, אם את רוצה משהו והוא רוצה בכלל משהו אחר והוא מוותר למענך, אז לפעמים לאט לאט מתאהבים כשרואים איזה בן אדם טוב יש איתנו, זה עושה משהו ללב, זה מרגש ועושה הרגשה טובה כשחושבים עלינו ומוותרים בשבילנו. אולי כדאי לדבר עם הבחור, לומר לו שאת לא מאוהבת או מטורפת עליו, אבל להציע לו שתהיו ידידים (תצאו ותבלו יחד). מבחינתך זה לא משהו מלחיץ כי מדובר בידידים ולא חברים, ואם זה לא ילך יהיה קל יותר להפרד (יודעת שלו לא יהיה קל להפרד, אין פרידה שמחה), ואולי אם תצעדי איתו לאט לאט אל תוך הקשר, אולי יהיה לך קל יותר ואולי גם תהיה שם אהבה. סה"כ אם הבחור לא היה מזיז לך אפילו טיפה, לא היית כותבת עליו בפורום נכון? אנשים שלא איכפת לנו מהם והם לא מתנהגים אלינו יפה, אנו מנסים לשכוח אותם או שאנו מתייחסים לאנשים שיש לנו איתם קשר (קשר מגעיל או קשר יפה). נשמח לשמוע ממך עדכונים לגבי ההמשך ומה החלטת

למעלה