אופטימיות!

drops of summer

New member
פליצקי שלי...

שנה וחצי כמעט ואני פשוט מתאהבת בו יותר ויותר... כאילו שזה אפשרי בכלל . :]]

Small talk

New member
מחרותיים חנוכה!

אתן לא מבינות כמה אני אוהבת חגים. ואם הם יחזירו את הלימודים ויהרסו לי את חנוכה אני אתלה מישהו.

אז אמנם

בשני הלילות האחרונים ביחד ישנתי ארבע שעות ואמנם אני חייבת להתקלח ואין מים ואמנםםם החתולה שלי לקחה גליל טישו והתפרקה עליו ועכשיו כל החדר שלי הפוךךךך אבל סיימנו לצלם את הסרט %^^%*&*))))))))))%^$&^#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה בנות.../images/Emo9.gif

אבל אביבי, אצלכם זה סרט גמר י"ב ואצלינו זה כולה סרט אמצע י"א שהיה אמור להיעשות בשתי דקות והשקענו בו את חיינו כמו טיפשים.;; אבל עוד לא הקלה, תהיה הקלה אחרי שנערוך. שיואו אני לא מצליחה לישון.

GoOni

New member
אני כל כך מקנאה.

מי יתן ועוד שבוע ויומיים אני אכתוב את אותה הודעה (ואם אפשר להיות בכלל אופטימית-על, אז גם אם אפשר בלי תוספת קטנה למטה של "לא כולל השלמות")

Tears Dont Fall

New member
כיף לך תאמיני לי

אני בי"ב במגמת קולנוע, והלוואי עליי לשמוע משהו לגביי הסרט גמר שלי השנה לגביי התסריט שלי איבדתי כל תקווה וגם כל רצון להמשיך אבל זה לא העניין אני רוצה לערוך, ואין תסריטים בשיט השביתה הרסה לי ולכיתה שליהכל ואני רק מקווה שאני אחזיק מעמד בלחץ האטומי שהולך להיות לנו יחד עם הסרט סרט של י"ב זה הפקה ענקית, ואצלנו נוהגים להשקיע בטירוף בציוד והפקת הסרט עצמו למרות שגם בי"א היו לנו לא מעט בעיות ועברנו את זה בשלום. אני אפילו לא יודעת איך אני הולכת לסיים את השנה הזו, אני רק מקווה לטוב. בהצלחה בעריכה
זה כלכך כיף!!!

Liraz 6q

New member
כנראה שאני נשארת עד שבת../images/Emo3.gif

שזה אומר ממממממלא זמן עם הביביי שלי!!!!!!

RainbowL

New member
סתם כזה כיף

ונראה לי שרזיתי וקניתי 4 חזיות!!!!! איזה כיף זה לקנות חזיות! והן כאלה יפות :)

יש לי 2 עבודות בפוטנציה ../images/Emo9.gif

בסופר פארם ובעוד מסעדת בשרים כמלצרית, אמרו לי שהם יכולים לקבל אותי גם בלי ניסיון. שזה כבר טוב
ואמורים להתקשר אליי בימים הקרובים מהסוכנות היהודית, לראיון ולהמשך מיונים.. תאחלו לי בהצלחה?

אע וגם..

הקטן שלי פה, מכין לנו חביתת ירק עם גבנ"צ... בנוסף לכל היתרונות שלו הוא גם טבח
הכל בבנאדם אחד, חחח

מחפשים,

אבל השאלה הראשונה ששאלו אותי זה אם אני אחרי צבא. לא נראה לי שהם מקבלים חבר'ה קטנים מ20, 21. אולי כדאי שתבדקי בכל מקרה, אין לך מה להפסיד. [לא ידעתי שאת מהאיזור.]

למעלה