אופטימיות!

חיכיתי שתגיבי ../images/Emo3.gif

אבל לא בטח שאני אעבוד שם, נראה מה יהיה עם האופציה השנייה. [כשהתחלת לעבוד שם קיבלת מינימום? ואת עובדת גם בשבתות?]

EVE Lights

New member
מינימום זה 20 שם

אני מקבלת 22 כי אני אחמ"שית ולא אני לא עובדת ספציפית שבתות כי יש מספיק אחרים שיעבדו

מלא שופינג

והרגשתי היום יפה [לשם שינוי] ואני עפה מהסניף המזעזע [הזהב] לסניף אחר..[עזריאלי] [קסטרו] [חח] טוב דיי

OverSharing

New member
טוב אז שוב../images/Emo103.gif

:) אני מתהה על העבודה שלי:) באמת, היא הכי כיפית שאפשר, וזה כולה למלצר והבוס פשוט אוהב אותי כל משמרת יותר ויותר וזה נחמד מאוד הוא גם מחלק לי משמרות על ימין ועל שמאל אז אני נהיית פה מיליונרית אני אוהבת ללכת לישון עם חיוך:)

עדיב4

New member
*מנסה לחשוב על משהו טוב*

עוד יומיים אילת

Jiglly

New member
שופינגע

ג'קט סגול 2 טופים תחתונים 2 ספרים :] אני מרוצה

../images/Emo203.gifאני מרגישה ממש סבבה

כאילו, לא טוב במיוחד או איזה שמחה, משהו.. אבל בסה"כ אני בתקופה רגועה ובלי הנפילות מצב רוח האלה כל פעם מחדש וזה ממש טוב. קצת יבש אבל מסתדרים. :)

PennyLaneM

New member
אין כמו הסיגריה והקפה של הבוקר

ולדעת שאני רואה אותו יותר מאוחר והוא ישן פה אחחחחחחחח

NoWords

New member
הכי שטויות

אבל לקום כשסופגנייה מחכה לי זה אחלה
. |שמנה| ואתמול היה כיף ומזל שהלכתי.

©big smile©

New member
היה לי כ"כ כיף אתמול בלילה.

כ"כ התגעגעתי להיות עם האנשים האלה, וואי. אפילו הנסיעה הארוכה אתמול והיום לא הפריעה לי, עד כדי כך הם עשו לי הרגשה טובה. אתמול בלילה ישבנו איזה 4 שעות ביחד, וישנו באותו חדר [עם המפקדת לשעבר
], והיה הכי מצחיק והכי כיף בעולם. והיום ראיתי את המפקדת לשעבר השניה, כפרעליה, והייתי הרבה עם כל החברים... כ"כ הייתי צריכה את הסיפוח הקצרצר הזה כדי לחייך ולצחוק שוב פעם. אני רוצה לחזור לקורס. אני רוצה לחזור לקורס. אני רוצה לחזור לקורס. זה לא פייר שהדברים הכי טובים נגמרים מהר.

adiss90

New member
כסף ../images/Emo99.gif

בזמן האחרון מזומנים עושים אותי יותר חרמנית מג'וני דפ במספריים של אדוארד. ((זו רק צורת ביטוי, תירגעו XD))

rotemsror

New member
סיימתי להכין לפש"צים את המושמושים

והם יצאו כ-אלה חמודים
גזרתי מסול כפות רגליים ימניות ורשמתי בואו נתחיל ברגל ימין ולמטה בצבע אחר אוהבת רותם המש"צית ולמעלה שמתי נצנצים ועשיתי את זה יפה כזה ושמתי סיכות ביטחון שהם יוכלו לשים את זה כמו סיכות וזה ייצא חמוד נורא. ומחר קונים 5\6 ק"ג סוכריות גומי לערב הוואי ומחר יוםשדה ליפו ולשוק הפשפשים ולאבולעפיה
ויהיה נורא נחמד
ועוד ארבעה ימים כנסמש"ציםפש"צים והרבה מש"צים לא באים וזה קצת מבאס אבל יהיה כיף בכל אופן ומחר אני אראה את החמודים האלה
ואולי ליאור בא לכנס ואולי אני אביא גיטרה. וחוצמזה שאני עומדת לקבל מחר וביום ראשון שני וכל שבוע הבא ייהרס לי ואני אהיה בכנס במחזור הכל טוב טפוטפוטפו. ויום חמישי תל אביב בע"ה אם אני ארגיש טוב
אה ואחותי הכפרע קנתה לי תיק של ניקי חמוד נורא ואני קונה אולסטאר ירוקות קצרות
. ומחר אני מפסידה בוחן בגיאומטריה וזה טוב כי אני לא יודעת לעשות טענהנימוק

חח אמאלההה

הם כ"כ חמודים בצורה המעוותת שלהם אבל יאללללה איך התגעגעתי אליהם ויקיר אחרי כמה שעות ישר שלח הודעה ואני כזה "זאת לא הייתה הפעם האחרונה שנפגשנו?" והוא כזה "אז אפשר לעשות את זה הפעם לפני האחרונה....:p" וישר התחלנו לתכנן מה עושים כל השבוע חחחח יו רק לדבר איתם בטלפון
אני (אנחנו) מתות עליהם!!! :]

MaddyD

New member
עם כמה שהכל נורא אפור לי בחיים כרגע

הוא לידי והוא לא בורח.. ובחיים לא היה לי את זה.. וזה מפתיע וזאת אהבה. הוא צודק

מה שנכון נכון ../images/Emo13.gif, |כן

והיי, מזל טוב על השחרור. החלק הטוב בחייך התחיל

היה לי פשוט יום כיפי../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

הייתי שעה בבי"ס ואז נסעתי לב"ש לעשות סידורים, וכולם היו פשוט כ"כ נחמדים! באופטיקה זכרו אותי והבנאדם שבדק אותי היה כזה חמוד ושאל אותי מה אני עושה, ואז כשאמרתי לו שאני בתיכון אז הוא התפלא נורא. וגם לא הייתי צריכה לחכות בכלל לעדשות כי היה להם במלאי! וזה אף פעם לא קורה!~ והספקתי לעשות מלא דברים שהייתי צריכה, ו-וואי היה פשוט יום כזה של חיוך
אההההההההה

למעלה