שופינג עם ספתאלולי!
[כי מה עוד כבר יכול לעורר בי אופטימיות בימים אלו, פוסט-קטילה של המורה הסופר הסמי-סלב?...
] -סקיני סגול מTNT [גם אני נכנעתי לסקיני, לעזאזל. ;[ רק אל תגלו לאקס-שותפה שבחו"ל..] -סוודר תכלת-כחול עם מעויינים מזארה-מן [מאז שהתחלתי לגנוב את הבגדים לשותף, הבנתי שבגדי גברים זה כנראה הקטע שלי...] -טישירט לבנה גדולה עם הדפס אול-אוובר שחור-ורוד מזארה-מן -סווצ'רט ריצ'רץ' שחור עם גיטרות אפורות מפולאנ'בר וזהו, לצערי. אבל ניסיתי לרכוש כמה שיותר כנגד הזמן הזעום שהוקצב לנו. תודה לך, ספתא'לה! ^^ [וחוץ מזה, האקס-שותפה שבחו"ל התקשרה, ומאחר ופספסתי את השיחה השאירה הודעה קולית מקסימה וקורעת לב\ שהזכירה כמה אני אוהבת אותה עד כאב. לעזאזל איתה. משהו על שלג שהיא רואה עכשיו דרך החלון, וה"היברו-האמר" שהיא ראתה כרגע בטלוויזיה ומיד נזכרה בי והייתה חייבת להתקשר, וכל המתנות שהיא קנתה לי לכריסטמס. אוף איתה. אוףאוףאוף.
(לא לחינם בטירונות כינו אותה "בעלי") והיה לי דייט חביב אתמול עם הגיטריסט ההזוי, שנראה כאילו יצא זה עתה מעטיפת סרג'נט פפר, היישר לעולמנו הנורמטיבי מדי. ואולי יהיו עוד פגישות. מי יודע. ו..אעע...מחר אני אראה את הסטלן. שיש לי את הסווצ'רט שלו פה לידי ויש לו את הריח שלו וזה נחמד. והשותפה הוונאבי-לסבית מחבבת אותי שוב. אחרי שכבר חשבתי שהחליטה להחרים אותי סופית. ואפילו השותף כבר לא מציק. ודי מעפן לי, בעקרון, אבל נשרוד.] ערבטוב ^^