אופטימיות!

Tin Doll

New member
איזה כייייייייייף

להרגיש נחשקת שוב! אני כל כך אוהבת את זה.
אני רק חייבת להבהיר לאחד מהם שלא יידלק עליי כי איןמצב לקשר רציני. ואני צריכה לקבוע כבר עם אסף אבידן, זה לא יילך ככה. ויום חמישי כנראה אקח יום חופש ואסע לת"א. ובערב גבע אלון. מוצא"ש שלומי שבן. וצבעתי את השיער לאדום חזקחזק, כולם רק מחמיאים לי. תקופה טובה!

s h a r o n 7

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo126.gif

"תרשמי לעצמך שהבוקר של היומולדת שלך תפוס :) "

N o o s h y

New member
היה לי יום מזה כיפי!

התבאסתי על כך שהסכמתי להיות בוגרת שוב ביומעבודה של הט'ניקים מ10 עד 15!!!! הסכמתי רק כי רעות בקשה ממני כפרעליה. אבל היה כיף :] ליאורקי בא, אימא הקפיצה לי ארומה, הייתי קצת עם רעות... בתזמון מושלם גוזי מתקשרת אליי ויצאנו לארומה (חח. שוב), שם החמיאו לי על המעיל המהמם שלי (
), הלכנו לפתח תמונות מחו"ל ופגשתי את המורה שלי למתמטיקה לשעבר והיא אמרה "איך את לבושה טיפ טופ כמו דוגמנית!". חח. כאילו האגו שלי צריך עוד ליטוף. משם הלכנו אליה ועכשיו אני בבית. וויהיייייייי בא לי לבשל משו טעים!

OverSharing

New member
טרילילי טרהלהלה../images/Emo103.gif

מצאתי נעלי כדורעף! חח אני מחפשת כבר נצח ואין כמעט בשום חנות ספורט [למה זה לא נחשב?!?? 'מה?? יש כזה דבר נעלי כדורעף?' כן, בוקר טוב..] קיצר הן עולות 600 ש"ח. שלום לאבא שמטיל ביצי זהב. אז אבא מחר במיאמי וזה עולה 70-80 דולר אז הוא יקנה לי!:) והן אפילו יפות שזה נדיר אז אני סופר שמחה! וחוצמזה הדפסתי לו תמונות של כל מיני בגדים חמודים שבא לי, אף על פי שאני בספק אם הוא יקנה לי אבל אם כן זה יהיה נחמד + העדשות שלי הגיעו!!! יש לי תור רק עוד שבוע אבל לא נורא + אני עובדת מחר אז יהיה לי כסף:) + הייתה היום ישיבת מלצריות ואז דיברתי עם המנהל ועוד מלצרית סתם שיחה.. לא משנה, שמחתי לשמוע שמה שבא לי לשדר זה באמת מה שאני משדרת [בטחון וכו' וכו'] למרות שלמנהל הזה אין טיפת בושה! ["תשמעי.. זה לא שהייתי מסתכל עליה ברחוב או מסובב את הראש, אבל כן יש לה..סקסאפיל." חח טוב שיקפוץ לי גם, הוא מת עליי ואני עובדת שם איזה רגע ורבע:)] + הצוות ץיכף באר לערב כיף ואני שמחה מזה מאוד!

SomebodyElse

New member
אני כל כך אוהבת אותו.

הוא פשוט נקודת האור שלי בחיים והוא כל כך מקסים וכל כך סבלני וכל כך תומך וכל כך אוהב אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו.

:)../images/Emo71.gif

טוב לי לבד. כאילו,אני לא אוהבת אף אחד עכשיו ואין לי סיבה להיות מדוכאת. כן,גם אין לי איזה משו גדול להיות מאושרת אבל יונואו וואט,מה אכפת לי:] חוצמזה שאני אוהבת את חברות שלי, ולהילוש יש חבר והיא באמת מאושרת איתו :) ויורד לי מההוא,אבל הוא ממש מצחיק אז כיף לדבר איתו:) והשני התעודדP: חח איזה הזוי קיצר חמישישי כנס מופת ראשוןשני כנס חנוכה אאאאאאאאאאע יהיה כזה כייייף.:) "רגע עם עצמי להבין אולי, טוב לי בחיי, לאהוב אותי, לקבל אליי את כל אמונותי, ודי."
[קראת?]

amit641

New member
בטח! ואני שמחה שטוב לך קוקי :)../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif

Small talk

New member
יו זה הולך להיות תיק כל כך יפה...

רק אני צריכה ללמוד איך אני הופכת אותו לתלת מימד, אבל לא תפרתי ממזמן וכיף לשחק עם בדים שוב.

mkarin

New member
סוודר ומכנס חדשים :)

מבלו בירד, והם כל כך יפים :] והיה היום אחלה יום, פרט להערות של הבוסית החדשה והמעפנה. מחר זה היום האחרון שאני יושבת אצלה במשרד. והיה לי היום כיף עם הבוסית הישנה :) ומחר החדשה לא נמצאת, ואני אבלה את היום האחרון של הישנה רק איתה, רק במשרד שלה, ושכל השאר יקפצו לי. אני אקח כמה הפסקות שאני רוצה, וארד למטה כמה פעמים שאני רוצה.

The Blue Fairy

New member
3 ימים אצל החבר בזכרון :)

היה פשוט מעולה והולך בינינו כל כך טוב (בלי לפתוח פה לשטן חס וחלילה) ואני כל כך אוהבת שהוא מחבק אותי ואומר לי "איזה כיף לי שיש לי אותך" פשוט 1.92 של שלמות

למעלה