אופטימיות!

ישבתי עכשיו

על בירה עם ידיד שלי והיה אחלה.
עכשיו רק לישוןןןןןןן [החבר התעניין מקודם, מי הוא ומה הוא... חח וזה די נחמד שחבר שלך מקנא לך קצת.
] זה מראה רק דברים טובים.

וגםםםם

להתעורר בגלל הצלצול שלו בפלאפון הרבה יותר טוב מאשר השעון המעורר
נראה לי שנהפוך את זה להרגל קבוע.

בסך הכל היה ממש טוב

בחצי שניה אירגנו משהו לחברה שלי אני וצליל יקיר יניב ואבי קפצנו לרינת עם בלונים ועוגה והפתענו אותה את העוגה הכנתי ב5 דק' [ברצינות!] וקיבלתי המון מחמאות:] ייאי. ואז זרמנו לסמסרה עם 6 איש באוטו... ה' יודע איך וכמו תמיד אחרי שיקיר שותה הוא מתחיל עם השטויות שלו:/ אבל שיזדיין. לימדנו אותו לקח. ואכלנו דברים טעימייים וגם היה זיקוק באיזשהו שלב [זיקוקים
] חזרתי עכשיו עם רן החמוד, שבדרך עצר לקנות סיגריות והביא לי ולצליל שוקולדים כאלה. איזה נחמדות של מי שמאוד-מנוסה-בדייטים זו. :p והוא גם היה חלק אינטגרלי מהלקח והתעצבן על יקיר ממש. והוא גם סיפר לנו כל מיני דברים מעניינים וזה... הוא בנאדם טוב. זה נדיר למצוא כאלה. פשוט טוב למרות כל הבאסה כזה:] אי אפשר להסביר. והעיקר שרינרון מאושרת...:]

N o o s h y

New member
הספק יום עבודה אתמול:

קניתי את עיתון 'לאישה' (עם אורנה בנאי על השער!) וקראתי את כולו, כולל כלללללל המתכונים בסוף וגם התקדמתי קצת בספר הנוכחי (מר ורטיגו). פיף. אני לא עושה כלום שם חוץ מלנשנש ולקרוא. פנאן, אבל קצת משעמם. יאללה, יש רק את היום ואת מחר וזהוווווווווו.

N o o s h y

New member
אה, וגם

אתמול המורה הפרטית שלי למתמטיקה (מה זה מתמטיקה?) התקשרה כדי לשאול אותי מתי היא יכולה לקפוץ אליי כדי לאחל לי גיוס קל, ואני כזה: "אהההה, תודה! אבל אני מתגייסת בכלל בעוד חודש..." חח. וגם עוד דוד רחוק התקשר כדי לאחל לי גיוס קל. היה מפתיע ונחמד :] אתמול נזכרתי גם בביצוע המצוין של אביב לשיר של גידי גוב מ1994: http://www.youtube.com/watch?v=K4XBXlM6mLE השיר הזה עושה לי חיוך, למרות שהוא די עצוב. "אבל את עברת ממש לידי, והייתי כולי צעקההההה ובדרך לא שמת את ידך על כתפי לנגיעה אחת רכההההההה"

../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

לבחור שלי היה אתמול יום חופשי (הוא שמר בלילה עד שש בבוקר אז נתנו לו את שאר היום חופשי). ניסינו במשך שעתיים בערך למצוא מה לעשות אז החלטתי שאני באה אליו ושאח"כ נראה מה נעשה. אחרי כמה שעות של רביצה במיטה אצלו מול הטלוויזיה החלטנו שאנחנו רעבים וקפצנו לאוונגרד ברמת החייל, הכי בספונטניות אבל גם הכי כיף. זה מדהים איך שכמה שעות איתו פשוט עושות לי את ההרגשה הכי טובה בעולם.

adiss90

New member
מתחיל היום כוכבנולד לרקוד!!

(מי שיקרא לי פתאטית ומצועצעת, וול, אני פשוט אהנהן בהסכמה) ^^ איזה כיף

tink 16

New member
../images/Emo203.gif ורק אני לא יכולה לראות ../images/Emo4.gif

שביזות משהו

Small talk

New member
"איילת אני אהיה מאוד מאוכזב אם תיכשלי"

אמא'לה יש לי תאריך לטסט (האמת שכבר הוא התקשר עליי לפני שבועים באיזה יום שבת בערבלשאול אם אני רוצה טסט למחרת וסירבתי כי זה היה מפחיד מידי, ואז היה אמור להיות לי טסט ביום שישי אבל בסוף ביטלו למורה שלי אותו) ויש לי תאריך). ואני לא יודעת למה כתבתי את זה באופטימיות כי אני מפוחדת, כאילו הוא לא מחר הטסט יש לי עוד להתרגל למחשבה אבל ... אמא'לה!, כאילו נמאס לי ללמוד כבר ואין לי כוח לשיעורים אבל זה מפחיד.

little shorty

New member
היינו בצימר ../images/Emo99.gif

אתמול היה היומולדת שלו. נסענו לצימר {שמוראל המליצה לי עליו} והיה כזה מדהים. ופתאום נזכרתי כמה אני אוהבת אותו. עשיתי לו מתנה ענקית והוא מהזה שמח ופינקתי אותו והשקעתי בו מלאאאאאאאא והלכנו לאכול ארוחת ערב באיזה מסעדה והזמנתי לנו ארוחת בוקר לצימר והיה כזה כיף ומדהים ורומנטי
יאאאאאא בא לי שוב. הבחור בן 24 כבר. איזה מהר. חחח אני זוכרת שיומולדת 23 רק הכרנו אז קניתי לו מגבת מעפנה כזאת ונר חחחחחח יואו איזה מצחיק. אחח איזה מתנה עשיתי לו.
קניתי היום משקפי ראייה
והם כאלה סקסים ואני נראית כמו מזכירה סקסית איתם. מסגרת אדום שחור כזו. ממש יפות. גם המחיר שלהם {780 ש"ח} שהיום שילמתי רק 400 ואת השאר אני אצטרך לשלם בעוד כמה ימים כי אין עליי גרוש. ואין לי מושג מאיפה אני מביאה כסף בעוד כמה ימים. יש לי תאריך לטסט. אבל רק אם אני אהיה תותחית בשלושת השיעורים הבאים שלי. ואני ח-י-י-ב-ת להיות תותחית. אני רק חושבת על זה וכולי פרפרים. אחח אלוהים תן לי רק טיפת מזל.
ויש לי מלא תמונות מהצימר במצלמה הדיגיטלית החדשה והסקסית שלי שעוד לא העברתי למחשב. והכל כזה כיפי ושמח :] אם קראת, תגידי קוקוריקו. {וואי שנים לא כתבתי, "אם קראת...."}

אופאופ גם אני

רוצה צימר
תגידי, הלכתם גם לטייל איפשהוא? כי אנחנו גם שוקלים להזמין צימר בקרוב, אבל לא רוצים להתקע שם כל היום.. תרחיבי גם איך הצימר היה וזה
ואיזה מתנה הבאת לו? שמחה בשבילך מותק, במיוחד אחרי ההודעה האחרונה על המבטים לכיוונים אחרים..

little shorty

New member
האמת שלא.

כי בקושי היה לנו זמן. הגענו לשם באיזה 2 בצהריים והלכנו לישון כי היינו גמורים, קמנו, ג'קוזי, טלוויזיה, סקס, נישנושים את יודעת הזמן עבר... בערב יצאנו לאכול במסעדה ביישוב ליד והסתובבנו שם בטיילת והיה רומנטי כזה וחזרנו כשכבר היה מאוחר והלכנו לישון... בבוקר קמנו אחרי שינה טובה, אכלנו ארוחת בוקר, סידרנו קצת, ישבנו וכבר היינו צריכים לנסוע. הזמן טסססססססססס שם, באמת. בכלל לא משעמם או משהו. חוץ מזה יש לך את המרפסת ואפשר לשבת בחוץ והחצר שם מדהימה וצילמנו מלא.... באמת שלא משעמם. אבל גם אם אתם רוצים לטייל יש שם חוברות עם מ-ל-א אטרקציות ומסלולי טיולים להנאתכם. באמת.. יש שם מלא פלאיירים של מסעדות ורכיבה על סוסים וכרטיסי ביקור של כל מיני טיולים ועניינים. אם רוצים אז זו לא בעיה. המתנה הייתה ששת החושים. אבל למרות שזה נשמע נדוש השקעתי בה יםםםםםם של מחשבה וכסף ויצא מדהים. קניתי לו קופסא ענקית שבפנים היה הכל... לחוש הריח קניתי לו בושם של קלווין קליין, נרות, שמן גוף וסבונים. {כל חוש היה עטוף בצלופן וקשור בסרט ועליו רשום החוש עם ציור} לחוש הראייה קניתי לו ספר בישול, מיסגרתי לו תמונה שלנו, עשיתי לו מחזיק מפתחות עם תמונה שלנו. לחוש השמיעה צרבתי לו דיסק עם שירי אהבה וקניתי לו ספרון בדיחות, לחוש המישוש קניתי לו 2 בוקסרים, גרבי צמר כאלה וסט קטן של מגבות לידיים. לחוש הטעם קניתי לו קופסאת לב עם מ-ל-א ממתקים ושוקולדים בפנים, אבל ממש מ-ל-א. לחוש השישי קניתי לו מחזיק מפתחות של חמסה עם תהילים וחריטה ומן מארז כזה של "אבן האהבה" ומה היא מסמלת... מצאתי באחת החנויות. ויצא מדהים. באמת. מצטערת שחפרתי אבל נו התעניינת. חחחחח ותודה :]

למעלה