אופטימיות!

OverSharing

New member
חח ואע../images/Emo103.gif

אני ראש גימיק בטיול חנוכה ואתמול הייתי במודיעין אז נכנסתי לביתקפה לשאול אם הוא ירצה לתת לנו חסות, כמובן שהייתי מוכנה ל'לא:|:|:|' ובמקום זה קיבלתי "ממ האמת ש..כן!" "דיייייייי! אתה רציני?" "כןכן. בואי נפגש בשיש בצהריים נגיד? נדבר על עלויות והכל" "וואי, מעולה!!!" "בעצם!.. יש לי תנאי אחד.." ~"שייייייט"~ "אוקי.. אני מקשיבה" "שאת באה למלצר אצלי!" "חח מה???!??" "אני מחפש מלצריות. אז אני נותן חסות ואת באה לעבוד כאן" "אתה לא רציני!!! אני ממש מחפשת עבודה!" "את צוחקת עליי?" "ל-א!!" "טוב אז נדבר על הכל בשישי:)" קיצר אני רק מקווה שהוא משלם נורמלי.. אבל זה אדיר לגמרי!:)

coolit

New member
חח יו! איזה יופי!

למה רק לי לא קורים דברים כאלה לעזאזל?! תהני!

שחר יא מוצלחת

2ציפורים במכה 1!!

s h a r o n 7

New member
את שביעיסטית או שמיניסטית ?../images/Emo126.gif

ואת יודעת שיש מצב שלא יהיו טיולי חנוכה ... ?

OverSharing

New member
שמיניסטית../images/Emo103.gif

חייב להיות טיול כי יש לנו גימיק לפניייייייייייייייייים:)

OverSharing

New member
חח כן ליאורי!../images/Emo103.gif

אבל זה לא אף אחד מהנ"ל גימיק א-דיייייייר!:)

DIE kvar

New member
אתן לא באותה הנהגה שתיכן, נכון?

פחח כל הזין באיילון מזל שזה קרה רק כשהייתי בי"ב ואנחנו בחרנו את השם להנהגת איילון בחנוכה שמיניות שהיה מאוחד, כלומר הנהגת מרכז השלמה! והיה לנו שוטי הנבואה אבל באלוהים אם היה לכם שבק הייתי באה

OverSharing

New member
ממ יש טיול../images/Emo103.gif

גם שישיות-שבעיות הורידו יום [מעפןןןןןןןן1#] ואין עצרת [מעפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!! היה אמור להיות שבקס]

נחמד לי עד מאוד../images/Emo71.gif

הפעילות משצים עברה סבבה לגמרי למרות שכל הקבוצה שלי רוצה לעבור אבל לא נורא. שכחתי ממנו כמעעט לגמרי. קניתי ג'ינס חדש ומושלם
ואמא הבטיחה לקנות לי מכנס שחור סופסוף! סידרתי את הארון וזרקתי מלא דברים שאני לא צריכה. קיבלתי 87 בהיסטוריה ו82 בספורט :] ואלמוג אמר שאני כוסית.
זהו P:

לאמא יש יומולדת

אז נכון שלא השקעתי כמו שנה שעברה(שהכנתי לה קופסא כזו גדולה והכנסתי לתוך זה מלא ניירות שקרעתי וקימטתי שיתפסו נפח ובין לבין היו מיליון מחזיקי מפתחות ופיצ'יפקעס בסגנון) אבל אמרתי לכל מיני חברים שלי שיתקשרו אליה להגיד מזל טוב, והם אשכרה התקשרו וכל החברים האלו יצאו הכי אלופים בעולם.. - נרשמתי היום למועד חורף, 002. עכשיו אני צריכה לקרוווווווווע ת'תחת ולסיים ללמוד ת'חומר הזה עד ה28.1 - אני מתלבטת אם להכין עבודת גמר או לא.. יש עוד קצת זמן עד ההחלטה הסופית בכל מקרה..

Summer moved on

New member
!

אני עושה חתיכת כסף מהשביתה הזאת! 1200 באוקטובר, ועוד 700 בינתיים בנובמבר. באסה שהכל הולך לשיעורי נהיגה אבל בכ"א, אני גאה!

למעלה