אופטימיות!

mayhaktana

New member
אני חייבת..

להפסיק להסתכל על הדברים הרעים..אני כל הזמן מוצאת את הרע. אז הנה אני כותבת פה רק כדי לחשוב חיובי. אני אחשוב טוב יהיה טוב?

EVE Lights

New member
הכל פשוט ט-ו-ב. ../images/Emo13.gif

ממש טוב.
איזהכיף! ((:)

mkarin

New member
נהגתי היום בפעם הראשונה אחרי הרישיון../images/Emo13.gif

ואוטומט זה פשוט חלום!

OverSharing

New member
נהגתי היום בפעם הראשונה אחרי הרישיון../images/Emo103.gif

חחח קרין את צודקת לגמרי!:) למרות שהלכתי להביא את אחשלי מבי"ס אז מפוצץ במכוניות ואז הייתי לי משאית נפט ברחוב והסתבכתי קצתP: חח אבל יואווו איזה כיף לנהוג בג'יפ!!:)

Oo The Gush Oo

New member
באיזה ג'יפ את נוהגת?

אני נוהגת באיסוזו טרופר, וזה לא כ-ז-ה כיף, זה מגניב ופוסה אבל הוא רחב וארוך וזה עושה חיים קשים לפעמים. אחרי יותר משנה של רישיון עדיין קשה לי להתרגל.

OverSharing

New member
פז'רו[מיצובישי]../images/Emo103.gif

אני קצת לא יודעת לחנות איתו ופתאום אני כזה אמ. במדרכה?! חח הוא רחב אבל אני נהנית מאוד:) [וגם מתלהבת מזה כיאה למישהי שנוהגת..יום וחצי? P:]

EROTOMANIA

New member
ok 2 down 1 more to go

I had a presentation today. I was nervous. but I got an A- which is wonderful. Also had an exam, which went ok, I guess. I can do better. Now all I have is a 5 page term paper to write and then I can party like its 1999 Fuck yeah!

AnGeL DoLlY

New member
קיבלתי עוד סולו בתוכנית ../images/Emo13.gif

ובכלל מחזרה לחזרה נהיה לי יותר כיף בלהקה.. למרות שלא הייתי בסדנת גיבוש לפני חודשיים [הייתי באילת עם הביוטופ] אז היה קצת קשה להתחבר מחדש לכל השישיטים והשביעיסטים, אבל מרגע לרגע אני מרגישה קרובה אל כולם. חוץ מזה שמלאאא בוגרים הגיעו היום, חלק מלפני שנתיים וחלק יותר והיה כזה כיף לראות אותם איך התגעגעתי! וגם קיבלתי עוד סולו (אללה 6 בתוכנית!
) וכמה בנות אמרו לי שרזיתי ממש, כולל הבימאית שהייתה ממש חמודה היום כנראה שהחורף זו באמת ה-תקופה בשבילי. אין לי מושג למה בכלל, זה צריך להיות הפוך[: וכדי להוסיף למצברוח אתמול היינו במוזס ברמת החייל, חגגנו לחברה טובה יומולדת, אחרכך באנו אליה לגני תקווה.. היה ממש ערב כיפי :) ונעזוב את הרצח שהיה שם ואת העובדה שפעם ראשונה בחיי ראיתי גופה (לא מכוסה!!!
) וזה היה דיי מבהיל אבל היה כיף והצלחתי להוריד פרקים של העונה ה3 של נמלטים למחשב עם תרגווווםםםם ואני תיכף הולכת לחרוש על זה קצת יאי טוב לי טוב לי שרק ימשיך ככה

N o o s h y

New member
יום חמישי כבר נגמר :]

ואיתו גם צ'ק על סך 941 שקלים יפים. היר ווי גו :]

Mooa-Numi

New member
וואי ממש נחמד לי

אני בבית משעה ממש מוקדמת (לוקח לי לי שעה וחצי מקסימום להגיע הביתה מהבסיס וזה סבבה לגמרי) קיבלתי רק חצי שעה ביציאה (הקורס מפורסם בשעות ביציאה שלו. שעה על כל כפתור פתוח, שעה על כל כדור שחסר במחסנית וכו'), וזה ממש טוב יחסית לכולם וגם לעצמי. היה שבוע ממש נחמד, אני ממש מרגישה שאנחנו מתחילים להכנס לתכלס (למרות שנורא בשטחיות של זה) סתם ממש נחמד לי עכשיו, אני בבית, ולמרות שאין לי מושג מה אני עושה הערב יהיה סופ"ש טוב.
וואו שישי זה יום כזה כיפי של סידורים ושלווה שישית כזאת ולקרוא טורים בעיתון וארוחות משפחתיות (ולישון!!) תהנו כולם

למעלה