אופטימיות

../images/Emo203.gifאיזה מאמי

גם אני ככה, אם כבר מכינים אז הכי כייף להשקיע ממש, זה כזה מספק אני בטוחה שהיא מה זה תשמח!

moruush

New member
../images/Emo90.gifושמתי

בשקית כזה לעיינים כמו שמקבלים בטיסות, שמכסה ואז עושה חושך,, סוגשל משקפיים? אז הכנתי לה כזה [נוו.. 2 האחים שלי היו מדריכים בצופים ואני מיועדת
] ואמרתי לה לא לפתוח את השקית!! שלא תעז. אז קיבלתי ממנה הודעה [עכשו שהתחברתי למסנ' אז ראיתי] הדגש|מורוש! אני אתגעגע מלא מלא מלא אלייך! אוהבת מפה עד ירושלים דרך קליפורניה וחזרה... [אמא הציצה בשקית, אבל ברחתי שאני לא אראה את התגובה שלה ]

פיווווווו, אני אחרי המבחן אמצע

סוף סוף! קמתי בפאקינג 7 בבוקר, נסעתי לראשון ואז ישבתי על התחת מ9:30 עד 13:00 לעשות את הבחינה. בלי שירותים ובלי לאכול ובלי כלום.
וואי זה היה ממש מתיש. מה שטוב זה שנראה לי שהצלחתי לא רע, למרות שהייתה בחינה לא קלה. [יש שיפור מהמבחן פתיחה
..] והכי חשוב - זה נגמר. לפחות עד הסימולציה הבאה

Ms Kuolema

New member
הייתי אצל סבתא.

ולמרות שאני ממש שונאת לבקר אותה כי זה שיכון עולים כזה, ולמרות שאני ממש שונאת לבקר אותה כי אני רואב עד כמה היא בודדה שם ועד כמה היא לבד, עדיין, כל כך שמחתי לראות אותה, ולשמוע את ההערות "נו את יודעת למה גודלים לך הציצים, נכון ;)?" שאני הכי אוהבת בעולם [שהיא הייתה הראשונה לדעת שאני לא בתולה יותר], וכמה שהיא דואגת לי ומנסה להאכיל אותי במילון טונות של אוכל. אני מתגעגעת אליה, לפעמים, כשאני נזכרת ברגעים כמו היום.

aYaLoLy

New member
הופה הופה, שלשוש לפנים!!

ואפילו יצאתי מזה סופר כלה! אין אין, אניוויי, אניהאו! החיים שלי לא רעים בתכלס, קניתי כובע שיא המגניב בחיפה, הכל מתקדם אצלי נהדר בגזרת הבחורים טפוטפו ו.. הקול שלי מתחיל לחזור@

OverSharing

New member
קניתי סווטשירט של בנים:)../images/Emo103.gif

חח ה-כי גברי בארץ אבל כבר מלא זמן אני מחפשת סווטשירט בלי קפוצ'ון ועם מנג'טים בידיים ובבטן וא-ין! אבל אתמול מצאתי והוא עלה 100 ש"ח:) חוצמזה שסופסוף עשיתי מלא טלפונים שאני צריכה ובתוכם בעניין המתמטיקה והחל ממחר אני מצטרפת לקבוצת מתמטיקה [
], שזה קקה אבל אני אוציא 100 בהכל ולא אכפת לי מה ואז יהיה לי מגן 91 ואני אקבל 100 בבגרות ויהיה לי 96 ובסוף יהיה לי ציון נורמלי במתמטיקה. שזה באמת משמח אותי:)

די,

אני אמצא אנשים שיהיו מסוגלים להכיל אותי, על רכבת ההרים שנמצאת לה כמעט תמידית למטה, אבל לא רק, לא רק ואני אכיל בחזרה, אחריי שאסלק את הריק שבי בחזרה אל הארונות, או אשליך ברחוב ושמישהו אחר יקח, להשתמש ולזרוק. הפאזה הזו שיש בה רק חוסר תקשורתיות ואפאתיה אל הכלל ואל העצמי חייבת להסתיים. חייבים להיות שם אנשים שלא ידרשו ממני רק נוכחות מחוייכת וזורמת, ועל כן יפרו בי אחת כזו. למצוא, עכשיו. למצוא עכשיו.

קניתי מכנס פוטר חדש והוא ככ נעים בפנים

והמזג אוויר נעים עכשיו וסווווווווף סוף יש לי זמן לעצמי ולנוח, אז הלכתי לשכב במיטה ולבהות בתקרה עד שאני ארדם עם ההיינס הנעים
ופוך. [מה זה! בחיים לא ידעתי שהיינס זה כל כך נעים]

N o o s h y

New member
הבטלה הזו די טובה לי לפעמים

להתעורר בצהריים, לראות טלוויזיה, להיות במחשב ולקרוא כפיצוי על השנתיים האחרונות בהן לא היה לי זמן לכלום. הימים ריקים והלילות מלאים בדרך כלל. הנה, אתמול בייביסיטר על ניביק ואז אנשים ממק שלא היה לי כוח אליהם, היום בערב הופעת בלט עם אימא וממי, מחר תימורים עם בוציאל וחבריו מהקורס שהוא רוצה להכיר לי, בשישי הופעה של אביב בפסטיבל הפסנתר עם בריאן, בשבת עצרת והנה, כל הערבים שלי מלאים ודן שהתקשר אתמול התייאש מלהפגש איתי. אבל, אני כבר רואה איך זה מתחיל להימאס עליי, אני מתגעגעת ללחץ הזה, לטירוף, ללו"ז הצפוף, לפגישות עם אנשים שונים, לתעסוקה הבלתי פוסקת במשך כל יום. אני מתגעגעת לשבט :[ מעניין איך יראו החיים שלי בעוד שנה מעכשיו.

N o o s h y

New member
וואו. כן!

התגעגעתי!
תשלחי לי בבקשה מסר עם המספר שלך, כי הזכרונות של הפלא נמחקו לי לא מזמן...

Small talk

New member
קניות מוצלחות.

אמא עבדה היום בת"א אז באתי איתה. ואבא לקח את האוטו אז נסענו ברכבת ומההגנה הלכנו ברגל לאלנבי, MP4 מתנה עוד ליומולדת מסבתא, ואז אמא הלכה לעבודה ואני המשכתי להסתובב באלנבי-קינג ג'ורג' לבדי (מהכסף שלי
). שלל - מין חזיית ספורט כזו של נייק ורודה מאמריקה הקטנה ב10 שקל (שלא באמת מחזיקה משהו פשוט נוח לי לישון איתן). חולצה ארוכה סגולה עם שרוולים תפוחים מהחנות הזו באלנבי שהכל ב30 שקל ועגילי 'פנינה' ב2 שקלים. טוניקה (עם שרוולים לא גופיה) בצבע תכלת-אפור שלא יודעת לתאר אותה אבל היא משוק בצלאל ב10 שקלים. טוניקה/שמלה (שהכתפיות של גופיה) בצבע אדום לא מדהימה אבל שווה 10 שקלים. האכזבה היחידה היא שנקרעו לי הסנדלים התנכיות (שהיו גם ככה הרוסות ולא הספקתי לקנות בקיץ) ורציתי לקנות חדשות אבל נשארו רק מידה 38-39
. וראיתי סווטשירט ממש חמוד בשוק הכרמל עם האיילים אבל הוא עלה 60 שקל וזה נראה לי קצת יותר מידי בשביל איכות שוק.

e l u l a

New member
חברה שלי קנתה את הסווטישרט איילים../images/Emo153.gif

לבן עם איילים ורודים..דווקא ממש חמוד:] ובאמת איכות שוק זה באמת..אמ שוק..חח קניתי חזיה ואחרי יום כבר נקרעה הכתפיה.. לא קונה שם יותר בחיים!@חחח ותתחדשי על הכל ממש נחמד
.

Small talk

New member
חח את החזיות המנומרות,

חיפשתי לראות אם יש במידה שלי ולא היה. love you

Small talk

New member
+ ועוד אופטימיות קצת מפגרת

אחרי שאיזה שבועים סבלתי עם דאודרדורנט שלא עבד בכלל (והוא עוד היה לגברים) מצאתי עכשיו אחד שממש עובד (גם של גברים, שאגב חוץ מזה שבדר"כ הם חזקים יותר, יש להם ריחות הרבה יותר טובים משל הנשים) ה- Pa השחור (הוא גם היה במבצע בסופרפארם שני ב5 שקלים).

Liraz 6q

New member
עזבתי את הבית../images/Emo82.gif

טוב... את הבורגר.. אבל זה בידיוק כמו הבית.. כל דבר שעשיתי הכרזתי שזאת הפעם האחרונה... בפעם אחרונה שהכנתי וופר פעם אחרונה שהייתי על הבורד בפיק פעם אחרונה שעשיתי ארוחת צוות לעובד פעם אחרונה שעשיתי סוף חודש פעם אחרונה שהקלדתי קופונים פעם אחרונה שחיטטתי במייל פעם אחרונה שעשיתי ספירות פעם אחרונה שיצאתי ונכנסתי למחשב פעם אחרונה שהורדתי את העניבה הכל פשוט בפעם האחרונה... פאקינג 3 שנים של שגרה.. מחר אני אקום בלי צלצול של השעון מעורר.. ואף אחד לא יעיר אותי ב9 בבוקר וישאל מיליון שאלות על הסגירה, על ההפקדה, על הפריטה, על העובדים, על הפיק, על הסחורה
ויצאתי מהסניף וכולי בוכה.. כאילו הרגו לי את הכלב
למה זה באופטימיות? כי מתחילה תקופה חדשה..של חופש עד הגיוס.. של צבא של אנשים אחרים.. יהיהטוב..

למעלה