אופטימיות

GaloshiT

New member
ש מצב שתהיה לי עבודהה בעזרת השם

קרה לי דבר ממש הזוי.. יצאתי מהמכון שאני עושה בו לייזר בבית השחי ויש ליד בר-המבורגר כזה.. קיצר סיפור ארוך אבל 3 מהעובדים שם הציעו לי עבודהה :] וננתי את הטלפון [והלוואי הלוואי יקחו אותיכי זו עבודה ממש ממש ממש טובה! שעות מעולות ומה שעושים זה בעיקר לקחת הזמנות טלפוניות ולנקות קצת שולחונות! |מחזיקהאצבעות|

Miss Tika

New member
סבבבבבבבבבה

חזרתי די מוקדם היום :]] אתמול עקצנו אפטר מעולההה לאילת... ירדנו (בפאקינג טיולית!!) באיזה 8 בערב (השחלנו את עצמינו לאפטר של הקצינים עוזרים), הספקנו לשבת לאכול בקפה אופטימי (כבוד ל50% לכרטיסי ערבה!), להסתובב, לאכול גלידה באלדו, אני הספקתי לקנות מגפיים מהממות בRIPCURL, ועוד שתינו בירה!!! חזרנו לבסיס בסיבות 1... הספק מרשים ביותר יחסית לזמן.. ויצא שהינו..הבנות כזה, אז היה אדיר! כשחזרנו עוד ישבתי קצת עם חברים ואז הלכתי לישון באיזה 2... והיום התעוררתי בבוקר (גמכן התעוררתי... באיזה 9 עשיתי טובה שגירדתי ת'צמי מהמיטה), הספקתי רק לעשות לעצמי טוסט שוקולד (עם חלבה!) ויצאתי הביתה, אז ככה שהתחלתי את הסופ"ש מוקדם. מי אמר שכונה?(; אה והמגפי רוקטדוג החומות המגניבות שלי כ"כ מגניבוווותתת!!!! (והן עלו 210 במקום 260) למרות שחזרתי הביתה וגיליתי שיש לי נעליים חומות די דומות ששכחתי מעצם קיומן! ושקלתי לקחת צבע אחר אבל החלטתי שחום מסתדר עם רוב הבגדים... חח אוף. אולי אני אחליף אותן, אולי לא... אבל בכל מקרה הן מגניבות ממש.

Miss Tika

New member
אין ספק חחח

במיוחד בירידות התלולות בדרך לאילת כשכולך נזרקת מצד לצד כמו שק תפוחי אדמה... חוויה מרנינה משו! אבל היה צחוקים :]

Liraz 6q

New member
600 שקל נעלמו לי מהחשבון

לטובת בגדים מהממיייים!! אז השלל: ג'קט אופוויט מהממממם עם פרווה בצבע חום בכובע ובבפנים של המעיל חולצה שחורה שחושפת את כל הכתפיים ובידיים היא מין בלון כזה.. גופייה ירוקה עם פסים כחולים נשמע מחריד אבל היא מממש יפה.. חשופה ממש בחזה והכתפיות שלה כפוחות כאלה.. סטפרפלס סגול ( א-נ-י לובשת סגול?!!?) עם פרח כזה בים הציצים עם פנינה באמצע טיי'ץ חום טיי'ץ שחור סוגשל אפודה חומה כזאת עם זהב קצרה עם מחשוף ענקיי מהאלה ששמים מתחת טופ קטן.. סריג חום מזארה עם וי בחזה ובטח יש ועוד מאה דברים ששכחתי.. שיהיה כח אני אצלם
שאני אתחדש!

.../images/Emo71.gif

Inbal. (#) אומר/ת: http://img2.tapuz.co.il/forums/1_108000221.jpg אני רוצה משקפיים!;[ *** אומר/ת: את יפה גם בלי אבל בתמונה הזאת המשקפיים נותנים לך לוק סקסי-מתוחכם שכזה. איזה חמוד.

למעלה