אופטימיות.

the mush

New member
יום תנועות הנוער!!!11

היה כלכך כיפ. קודם כל עצם העובדה שקיים דבר כזה, כלכך גדול, כל פעם מחדש מעלה לי טוב. זה מראה כמו תומכים ומבינים אותנו, יותר מכל- מעודדים. וזה כלכך נוח וכיפ שיש מישהו מאחורך שנותן לך פוש. ובכלל, היה מעולה. החניכים כלכך נהנו, אם זה היה לעשות מורלים, להשתתף בסדנאות או פשוט להיות חלק ממשהו כל כך גדול. ואני כלכך נהנתי. כל פעם מחדש עולה בי תחושה שבאמת קשה לי להגיד אותה. סוגשל גאווה, אבל, אע, זה כלכך חזק! הגוש הכחול עם השרוך לבן המקסים הזה!!!111 וכל המורלים הישנים והחדשים [ויש הרבה!] וכשהלהקת קן עלתה ושרה את השיר האומנם נדוש, אבל הכי מקסים שיש, באמת שאין, די, טוב לי כלכך להיות חלק ממשהו כלכך חזק, משמעותי. "כמו תפלה היא, עולה ועולה.... כמו ניגון שאלינו חוזר... היא כחולה וצלולה כמבט, אמונה בליבו של שומרררררררררררר 90 ועוד 90!!111" כיפאדירבשומרהצעיר3> [קראת?]

קןןןןןן כפרסבא שלהלהלהלהלהלה!

[את יכולה למצוא את הקבוצה שלי פשוט באמצע צפית צורחת "כפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפרסבא! ווהו! ווהו! ווהו!"] וקראתי.

Fragile rose

New member
ביומיים הוצאתי כמעט 800 שקל

אבל זה על בגדים אז היי זה אופטימי אצלי ויש תיעוד! ג'ינס 120 שקל תחנה מרכזית חדשה ת"א [לאדעת באיזו חנות בכלל]

Fragile rose

New member
נעליים

2 זוגות ב450 שקל סכו - עור ראשונות סנדל בצבע ברונזה שכזה

קצת אחריי חמש,

ירדתי את שלוש הקומות החוצה מהבניין בו אני עובדת והלכתי שלושים מטר לכל היותר, להתיישב אל מול הים. והבטנו אחד בשנייה, וכל הלחץ הלך ונשטף ממני אליו. הוא היה ענק ואינסופי ובעיקר בלתי נתפש ומנותק כל כך מההווי היומיומי, ורציתי להושיט יד ולגעת בסמיכות הכמעט מטאלית שלו, שנשברה עם השמש והייתי צריכה לעצור את עצמי ולהזכיר שמדובר פה בכמה וכמה מטרים של ים עד הקרקעית. ישבתי שם עשרים דקות בערך, אולי פחות, אולי יותר ונתתי לעצמי לנשום לפני שחזרתי אל המשרד, שלושים מטר לכל היותר בכיוון הנגדי.

רייל

New member
לימורי, את באה לאייקון?

(את חייבת. צריך לאכול עוגיות שוקולדצ'יפס ולרוץ את כל המדרגות בכיכר רבין)

little shorty

New member
חזרתי מטבריה. מהספא.

אני ועוד 2 חברות והיה ענק. היינו בחמי טבריה. הגענו בערך בארבע והיה כזה כיף. היינו בג'קוזי ובבריכות של המעיינות החמים ועשינו מסאז' אלוהיייייייייייייי ואחרי זה התפנקנו בארוחה במסעדה והיה פשוט כיף. אין כמו יום איכותי עם כמה חברות. יאללה שיגיע יום חמישי! ת-ל-א-ב-י-ב!!!!!!!!

yaeli87

New member
אללי.

טוב נדבקתי לשמחק המפגר הזה באבל טראבל...חחח כל היום אני רק משחקת אותו גם בצבא וגם בבית
...אבל זה אופטימי כי אני בשלבים מתקדמים
נפגשתי היום עם 3 חברות של ראיתי ממש ממש הרבה זמן ונהנתי ממש היה לי מדהים! כ"כ התגעגעתי אליהן,הן מדהימות. קיבלתי מלא מחמאות מסתם אנשים ברחוב
איזה ארגנטינאי עבר לידי וחייך ואמר לי- "קה לינדה אההה" זה היה מקסים
עם מאמי בסדר,הוא חמודי אני קצת בבלבלות...לא יודעת מה עובר עליי אבל זה אופטימי כי הוא מתנהג יפה
עקצתי לעצמי שלשוש בבית ואני גאה בי על כך מאד. יש לי שמלה חדשה מעלפת ואני לא מפסיקה לקבל מחמאות עליה [ועליי ביחד איתה
] יש לי חיוך וזה כבר מעולה. וסתם,כיף. גם ההורוסקופ שלי אמר היום שיהיה לי יום מדהים מכל הבחינות וגם אם לרגע אני חושבת שמישהו מנסה לחבל לי במצב רוח אז זו רק מחשבה והכל בסדר...ו-וואלה,זה אכן קרה.[טפוטפוטפו] אז חוץ מזה שאני עדיין שמנה הכל מצויין וכיף לי נורא
קראת? תחייכי לי!

svety

New member
עשיתי מלאן שופינג!../images/Emo190.gif

כפרה על הטישירטים בBגוד ועל המכנסיים של ציפי :]

אוקיי אז

מעבר לזה שהכרתי לפני שבועיים בערך מישהי נפלאה וחדשה והקשר שלנו רק נהיה יותר ויותר טוב ואני לא רוצה לדבר על זה כי אני מפחדת מעין הרע ואני לא רוצה שזה יהרס אבל פשוט.. אני מאושרת בזמן האחרון והיא מצחיקה ומתוקה וקשה לומר שאני אוהבת אותה כבר, אבל בהחלט יש משהו טוב והלוואי שישאר. אז עכשיו היא לא כאן, כבר כמעט שבוע. היא משרתת נורא רחוק, קרוב לאילת, וחוזרת בחמשושים (היא משתחררת עוד 7 חודשים, שיעבור כבר!) בקיצור, לפני יומיים הודיעו לה שהיא תצטרך לסגור את סוכות בבסיס וזה בעצם אומר שעד אז זה יהיה כמעט 3 שבועות שלא אראה אותה וזה מלאאאאאאאאאאאאאאאא אז היום בבוקר היא אמרה לי שבסוף היא לא סוגרת סוכות בבסיס והיא באה הביתה וזה אומר שבסוכות הזה אני אהיה מאושרת.
דבר שני, בזמן האחרון אני מקבלת המון מחמאות וזה כיףכיףכיף. זהו, ביי

למעלה