מרגישה הרבה יותר טוב
קניתי דברים לגיוס קצת (והאמת שאני לא מרגישה שאני צריכה יותר מידי.. עוד אולי 2 חולצות לא', שעון, לא דברים רציניים) וזה הרבה פחות מפחיד. עשיתי רגליים. אני חולה על הבחורה הזאת, יו. כבר שנתיים וחצי אני אצלה וכל פעם שאני באה אני יוצאת עם חיוך, ולא יכולה שלא לחשוב רק 'כפרה עליה'. כאילו אני נגמרת שם מכאבים (עוד רגיש, אני בכיינית, כאלה), ועוד אנחנו במפשעה, סבבה? והיא מתחילה לשאול אותי כל מיני שאלות לא קשורות. את צמה בכיפור? ואני צוחקת "דורית, מה את קשורה? אני לא באמת יכולה לדבר כרגע.. דברי את, באמת, אני מקשיבה" "לא לא! את לא מבינה אותי בכלל! מה אני צריכה שתתרכזי בכאב שלך! אני כל הזמן חושבת על שאלות, תעני" קיצר ממש הצחיקה אותי, מתחילה לשאול אותי כל מיני שאלות לא קשורות לכלום, ואני עונה וצוחקת ורוצה לבכות מכאבים, באמת. עוד מפשעה. "אוי, אין לי שאלה. אוי.. אממ.. אמממ.. מה את חושבת על מצב החסה בשטחים?!" ומושכת. ואני נקרעת מצחוק והכי כואב לי, מה הקשר של השאלה הזאת, זה לא קשור לא קשור כבר כמה שנים! יא-אללה.. כמה צחקתי. איזה יופי שיש אנשים כאלה, באמת, כולה נשמה אמיתית. מתחילה לזרוק לי כל מיני ברכות ליום כיפור כשהלכתי "תהני בצבא! ילך לך מעולה, נשמה, אל תדאגי! שכל הדרכים יפתחו בפניך! וגם שערי שמיים!" והרגשתי היום בזבל, חסרת כוחות לחלוטין, כאילו באמת ניקזו לי את כל הכוח מהשרירים. שכבתי שעתיים ולא הצלחתי לעשות כלום. אחרי זה חזרו התוצאות והסבירו: המצב לא טוב. בכלל. כמו שהרופא אמר כבר שבועיים, ירידת מתח, תת פעילות וכאלה. אבל זה ממש על הפנים, אם הממוצע זה 0.5-4.5 ולפני שבוע היה לי 5, עכשיו יש לי 40! זה מלא. אולי זה גם אופייני. טוב, בגדול זה לא אמור להפריע לגיוס, אני אגיד להם את זה בגיוס (אני יכולה, נכון? יש ועדה רפואית?) וייתנו לי כדורים. ולמה זה אופטימי? א. כי זה מסביר את התחושה המסריחה שיש לי בזמן האחרון, והעמימות המחשבתית והעצבות והחוסר כוח, והנדודי שינה, וכנראה גם את כל המשבר שהיה אתמול בלילה. וסוף סוף אתה יודע מה גורם לך הלרגיש כלכך חרא, וזה זמני. ב. זה אומר שאני בסוף של הדלקת וזה מצויין ג. אפשר להשלים את זה בכדורים ואני אחזור לתפקד. אז אני רגועה יותר עכשיו, למרות שהשרירים שלי גמורים (איזו תחושה נוראית, אתם לא מבינים), וממש חבל לי שזה קורה ממש רגע לפני הטירונות אבל בסדר.. מקווה שזה לא ייקח יותר מידי זמן וחוץ מזה? קניתי 3 חזיות ב50 שקל. הם לא הכי באיכות, מה לעשות, אבל הם בכלל לא נוראיות. וגם אם יהרס, אז? זה איזה 16 שקל לחזייה. והם ממש יפות כאלה, אז בכלל. ומחר בעזרת השם ים עם ליאורי. וואני מרגישה הרבה יותר טוב, כבר אמרתי. יאללה לסדר.