אופטימיות

שאצלי

זה לא כל חודש...אז כשהוא מגיע פעם בכמה חודשים אני צוהלת
.

EVE Lights

New member
הכל נחמד ../images/Emo13.gif

שווה ללכת להדרכות סופרפארם! היה אוכל טעים וקיבלתי שמפו (גודל מלא!) של אלביב האדום, מסכה לשיער (גם גודל מלא!) של אלביב האדומה ומשחת שיניים פרדונטקס. (כמה חפרו לנו עליה, אללי) חוצמזה יוני חזר סופסוף מחו"ל והוא הביא לנו שוקולדים ממש ממש טעימים והתגעגעתי אליוווווו
יום חמישי ישיבת עובדים לקראת רה"ש ונראהלי שמקבלים צ'קים ומתנות!
וווווווהווו. זהו (:)

Tin Doll

New member
המשחת שיניים הזו

אני אמורה להשתמש בה וגם אמא משתמשת בה מגעילה כזו.....

EVE Lights

New member
היא דוחה בטירוף

והיא מלוחה ויש לה צבע חום אבל היא ממש טובה לבעיות חניכיים, היא פותרת אותן בצ'יק ונחשבת ממש בריאה ואחרי שמתרגלים אליה (ככה השמועות) היא פחות נוראית

Tin Doll

New member
אמ

לי ולאמא יש בעיות חניכיים תמידיות, לא יודעת אם זה תורשתי או משהו.. ניסיתי את המשחה הזו שבוע בערך והיא לא ממש עזרה. תכלס חוט הכי עוזר.

EVE Lights

New member
תני לה קרדיט של שבועיים

לפחות, אם לא יותר וגם סנסודיין יכולה לעזור לך

svety

New member
תנסי את זו של סנריידר.../images/Emo190.gif

היא מדהימה.

Mooa-Numi

New member
../images/Emo45.gifהיא מעולה

אבל יש לה טעם כאילו הפה שלך נרדם

e l u l a

New member
איכס איך אפשר להשתמש בזה?!../images/Emo153.gif

אני מצחצחת אחרי כל ארוחה וגם כשאני יוצאת מהבית רק בגלל שזה מרענן והטעם של המנטה וזה.. איך אפשר לצחצח אם זה עושה טעם רע? או שאפשר לצחצח איתה ואח"כ עם משחה רגילה..?

EVE Lights

New member
הטעם שלה פשוט אחרת

משאר משחות השיניים. היא לא משאירה לך טעם רע בפה, להיפך בקיצור אין סיבה לבזבז עליה כסף סתם (24.99 ל75 מ"ל) אם אין לך בעיות חניכיים אבל למי שיש, היא ממש עוזרת בתחום (ממש משווקת נהייתי)

OverSharing

New member
אני די שלמה עם ההחלטה שלי../images/Emo103.gif

לפרוש מפיזיקה. כן, זה קצת טיפשי אחרי שלמדתי שנתיים ועשיתי יחידה וחצי אבל לא מעניין אותי אני לא מבינה כלום יש לי מבחן ביום שישי ואני מנסה ללמוד ולא יודעת כלום אני לא חושבת שזה שווה את העצבים שלי וגמככה זה רק יוריד לי את הממוצע בתעודת בגרות.

ShiRa1101

New member
:]

את יכולה להרחיב נושא אחר ? את לומדת גם ביולוגיה מורחב ?, אני שוקלת מה לבחור שנה הבאה ;] ואת צודקת עדיף לפרוש מאשר סתם להשתעמם ולהוציא ציונים לא משו כשאת לא הכי מבינה את החומר

Moreiro

New member
אם את בכל זאת מחליטה להישאר

וצריכה עזרה, אני פה:] את האמת, גם אני הייתי ככה. במהלך השנה לא הבנתי כלום וזה, זה תלוי הרבה מאוד במורה, כי בדיעבד ממבט של סוף השנה אני מסתכלת והחומר בכלל לא מסובך ואפילו אין כ"כ הרבה חומר בעצם כשחושבים על זה, ורק במהלך השנה לא הבנתי כלום כי המורה לא יודעת ללמד מי יודע מה. בכל אופן, הפואנטה שלי היא שאם זה רק בגלל עומס או שקצת לא מובן אז חבל לוותר, אבל אם זה באמת מה שאת רוצה ואת לא רואה שום סיבה להמשיך עם זה - אז וואלה, לכי על זה
[מבחן שבוע אחרי תחילת הלימודים?! מה?!]

OverSharing

New member
דווקא המורה טוב../images/Emo103.gif

כשהוא פותר על הלוח אני פחות או יותר מבינה ואז אני מגיעה הביתה ו.. כ-ל-ום נשבר לי מזה לגמרי [אבל עכשיו אני כבר מרגישה חרא עם זה אחרי שאבא עשה פרצוף ואחגדול עשה לי שיחה של 'את לא מבינה מהחיים שלך ואת סתם דופקת את עצמך']

Moreiro

New member
איזה חומר את לומדת עכשיו?

ואיזה עוד מגמות יש לך? ההורים והמשפחה סתם לחוצים וזה, וקשה להם קצת להבין שלהישאר במקום שלא עושה לך טוב ידפוק עניינים יותר מאשר לפרוש מאיזו מגמה מדעית. כי הרי בתכלס, אם בכל זאת אחרי התיכון/צבא תחליטי שאת רוצה לעסוק במשהו שדורש פיזיקה, או כל מקצוע אחר, תמיד אפשר לקחת קורס ולהשלים. אז אולי לפרוש מפיזיקה זה לא הכי אופטימלי, אבל זה גם לא דופק את החיים ולא נועל שום דלתות בעתיד [אולי רק סוגר זמנית, אבל לא באמת קריטי], ככה שבאמת אין לך מה להרגיש חרא עם עצמך.

OverSharing

New member
התחלנו היום אופטיקה גיאומטרית../images/Emo103.gif

אבל יש גםחשמל בכל מקרה, דיברתי עם המורה והוא היה ממש חמוד והלך לקראתי [בסוף אני דופקת את עצמי אבל לפחות הוא מוכן שאני אשאר בכיתה] ואני מקווה שיהיה בסדר. אני עושה גם 5 יחל אמנות

N o o s h y

New member
זה התחיל אתמול,

כשיצאתי עם שחר ויסמין לפרינדס, ואחרכך זרמנו אליי הבייתה וישבנו בגינה. היה קר, אז נכנסנו פנימה, ואז בחמש לפנות בוקר מצאנו את עצמנו על הגג, מחכות לזריחה. הלילה הלבן הזה ממש דפק לי את שעות השינה, אבל עשה לי כיף. בבוקר אני מתקשרת לאבא, שואלת אותו מתי הוא חוזר הבייתה. "אני חוזר כרגיל" "אבל לא אמרת שאתה הולך לבדוק את האוטו אחרי העבודה?" "צאי ותסתכלי בחנייה, יש לך הפתעה" קיצרררררררררררר, סופסוף אבא קנה אוטו, ובצהריים נסעתי איתו ועם נעהלה לים והיה כיף. אחרכך, נרדמתי במיטה ועכשיו אני מרגישה כמו סמרטוט. אבל היייייייי, אלו היו 24 שעות כיפיות למדיי! ואימא חוזרת הלילה.

למעלה