אופטימיות

KarenTheGoddess

New member
יאיי, מחר אני יוצאת להפלגה :)

אני, אריאל ודודים שלו נוסעים לחופשה קצרצרה בטורקיה וקפריסין אני מקווה להנות לא לשכוח שום דבר (יש טיפים אחרונים?) ולא לבזבז יותר מדי כסף (:) תזכורת לעצמי: מגבונים לחים, סכין גילוח, משקפיים, בושם ומברשת שיניים! הא, מספקים שם מגבות וגם שמפו או שצריך לקחת?

Liraz 6q

New member
מאוחר מדי לענות?

בכל מקרה.. שמפו וקונדישנר תקחי.. מגבות יש ומחליפים לך כל יום.. תהניייייי

PennyLaneM

New member
נכנס לי המענק

אין לי מושג כמה אבל זה לא כיסה לי את כל המינוס :( אני עדיין ב200 שקל מינוס לא נורא לפחות זה לא 1070 כמו מקודם... קניתי שמלה יפה יפה יפה! ושרשרת עוד יותר יפה,וזה היה 1+1 אז לקחתי גם שרשרת פנינים סגולה ארוכה וגם עגילים בצבע זהב עגולים כאלה

RainbowL

New member
אין על האבא הזה

ועל הכיתה הזאת. וההצגה הייתה משעממת בטירוף. אבל לפחות אנחנו לא חמשושים יותר

Mooa-Numi

New member
קניתי חולצה מהממת

ממש, כזאת שכשיצאתי מהתא גם המוכרת וגם אמא אמרו "וואו". אני אוהבת נורא. לחג/מסיבת גיוס של מאיה ושמרית/עלייה לתורה/חיים.. מכירים. לקנות שמלה עם אמא שלי זה אסון. יש לנו טעם פשוט אחר. היא פשוט גררה אותי, חולה לגמרי, בכל נתניה והלבישה אותי במלא שמלות נשף נוצצות עם רשת וקפלים ומה לא, והיא לא מצליחה להבין שזה פשוט לא הסגנון שלי, שלא לדבר שלא מתאים לפאקינג בר-מצווה. ואז נכנסו לקניון, הראיתי לה שמלה יפה ופשוטה של קאסטרו, היא הבינה מה אני רוצה ושלום על ישראל. לא מצאנו אמנם, אבל נמצא, לפחות היא מבינה את הכיוון. אה, ו2 חזיות מעולות של טריומף. ממש יקרות, אבל יושבות מעולה.

svety

New member
הייתה חתונה מהממת,../images/Emo190.gif

למרות שברחנו דיי בהתחלה כי די, אי אפשר להיות החילונים היחידים באמצע חתונה של דוסים. והיום נפגשים כל החבר'ה מהצבא, במפגש ש-אני- ארגנתי, כפרה עליי

SomebodyElse

New member
יש לי מצב רוח טוב

אני בחופש היום [כבר מעולה], והמתנה לחבר לשנה מתקדמת ממש טוב...עוד מעט אני אסיים להכין אותה כבר
. ולא יודעת, אפילו בצבא היה בסדר בכמה ימים האחרונים, למרות שעדיין נראה לי שהקצין שלי רוצה להעיף אותי ורק מחפש הזדמנות לעשות את זה. אה ואימא שלי נתנה לי כסף לקנות בללין אז כנראה היום בערב אני הולכת סוף סוף לקנות לי כמה דברים. וכמובן - סופ"ש!

צפוי להיות יום מוצלח! ^^

גם עבודה בטי מרקט [הבוס שלי אוסף אותי באופנוע שלו, כמה הזוי], גם הופעה של שלומי שבןןןןןן [
] יחד עם בחור שאני פשוט מתעבת [ואף הודיע שהוא מתכנן להישאר לישון], ואולי מאוחר בלילה יציאה עם השותפים או עם חברת-הברקפסט שלי או אנאערף... בקיצור, יהיה מוזר ומשונה ומקסים! ^^ ואני שמחה. וזה הכי חשוב.
סופ"ש מהנה לכולכן!

LimiMimi

New member
היי.

אני רוצה להגיע לטימרקט בשבת כנראה, נראה אותך שם?...

לא. ;[

אין לי משמרת מחר. הבוס שלי כבר הציע לי לעבוד בתשלום סתם כי אני מגניבה, אבל אז נזכר שיש לו כבר כ"כ הרבה עובדים כך שזה די לא הולם..... מכל מקום, תהני. ;[

למעלה