אופטימיות:]

Shusho

New member
נופ, יש לי רל"ש

לכל הרל"שים שראיתי עד כה יש פלאפל אחד לפחות... אני לא חושבת שאגיע למצב כזה P: אני משהו לא מוגדר, מסתבר... אגע יותר כשיעבירו אותי כבר את הסיווג 2#$^$^%&

EVE Lights

New member
נו ספרי!

איזה תפקיד? בטח בבניין החדש.. שו קומה?

DIE kvar

New member
אם את בקרייה

אני קרוב לוודאי אראה אותך הרבה ולא אזהה אותך או שכן ולא אדע מאיפה אז אל תתביישי להגיד שלום! וחוצמזה מה התפקיד? ובאיזה מחלקה את (אם את יודעת)?

וואי

היה לי ממש כיף היום. כיף ללבוש מדים ייצוגיים. כיף להסתובב ברחוב ולראות ראשים מסתובבים לכיוון שלך. פשוט כיף. וגם היה לי ממש מעניין ויש איתי בנות מקסימות אח. אני מקווה שאהנה

Mooa-Numi

New member
היה לי יום מטורף היום

שלחתי פקס לצבא על הבעיה שלי, וכעבור 3 שעות בלבד (הפקס חירום הזה באמת עובד) התקשרו אליי ושאלו אותי מתי נוח לי לבוא השבוע. "היום אפשר?" ותוך שעתיים כבר הייתי שם, די כוסית האמת, והם טרטרו אותי כלכך הרבה.. (שעה חיכיתי בתור למודיעין בחוץ כדי שיאשרו לי להכנס! ואז עד שהגעתי למעלה לאיפה שהבדיקות, והעברתי את הכרטיס ושמחתי שאני הראשונה בתור.. באמת שחיכיתי שם חצי שעה עד שקראו לי! ואני כולי שמחה, נכנסת, ואז אומרים לי לחכות בחדר הקטן! סעמק ערס שלהם) הרופא היה ממש חמוד (לא חמוד.. חמוד, אלא ממש נחמד, יחסית לשעת שביזות מוחלטת) ולאחר הרבה מאוד לחץ ומתח הוא אמר לי את הבשורה הבאה: לפי המצב שלי- אי כשירות לגיוס בשלושה חודשים הקרובים. אבל, בגלל שהוא רואה שאני מחלימה, אז הוא קבע לי צו ל10 בספטמבר ששם יבדקו אם באמת יצאתי מסיכון ואם כן- 64, ישר לגיוס של הבנות. אני מקווה. וכמה שהתלוננתי על הטיימינג- גם אם זה היה לפני חצי שנה, אחרי דלקת או הפרעות בבלוטה, מההחלמה יש פרופיל 64 לשנתיים. ועוד שנתיים אני לא ארצה להתגייס לקרקל. טוב, אמרו לי לחכות בחוץ, והחיילת עוד רגע תבוא אליי. זה לקח לפחות רבע שעה אם לא יותר. "תבואי אחרי", היא אמרה והלכנו במסדרונות תל השומר עד שהגענו לעוד דלת. "תחכי פה עוד כמה דקות". ארר. בסוף ביטלו לי את הגיוס בראשון והכל בסדר. חזרתי ואמרו לי שאני חייבת להגיע לצומת גולני בדחיפות. וזהו. עכשיו טסתי להנהגה

נחמד לי :)

כי התגעגעתי :) והיה כיף אתמול ושלשום בגאלה!!! ווווואוו היה מטורף כל כך :) והתחדשתי היום ב2 חולצות ומכנס גלישה :) יאיי ויום שלישי לונה פארק! ואולי גם עיר הנוער :) וברביעי כרמיאל[אני מקווה!]

אללי, איזה אמא חמודה :]

התקשרתי אליו לבית, פעם ראשונה נראה לי. אמא שלו עונה ומביאה לי אותו. דיברנו איזה שני משפטים ואז היא כנראה הבינה שזה אני, אז היא עושה לי "אהה, זאת הבחורה המדוברת.. שתדעי שאת תמיד יכולה לבוא, הבית פתוח"
איך התפדחתי, אתן לא מבינות בכלל! כולי הסמקתי
וזהו, הוא כזה מקסים. כל השאר מתגמד ליד זה.

אני מתה על אמהות כאלה

זה עושה כזה הרגשה טובה גם האמא של האקס שלי הייתה אחת החמודות(ובכלל המשפחה שלו, למרות שהוא טוען שלא) והפיגה לי ישר את המבוכה

ThE uVa

New member
לא כלכך קשה.../images/Emo60.gif

למרות שבבוקר, הכנתי קפה לאמא החולה, וכשהעלתי לה אותו למעלה, היה יותר מדי וכמעט נשפך לי, ואוטומטית באתי לשתות קצת, ופתאום קלטתי שאני לא יכולה! קיצר, נורא מוזר בהתחלה, אבל די מסתדרים נראלי. ואפילו שכל הזמן אני כזה "הממ טוב בא לי שוקו" והולכת למקרר, הסתדרתי היום עם שוקו סויה [כלומר חלב סויה+שוקולית], ואפילו הכנתי לעצמי [ולאמא] ארוחת ערב, והכל די מגניב. שוקולד מריר זה איכות. טבעונות זה קול!

ThE uVa

New member
הקטע הוא../images/Emo60.gif

שאני חושבת על זה כבר הרבה זמן [אפשר לומר ששנה בערך], ועכשיו נראה כמו הזמן המתאים. אם את רוצה לדעת למה, אז הסיבות הן כמובן אידיאולוגיות, גם תעשיות החלב והביצים מתעללות בחיות בצורה שקשה לתאר [וגם מאוד קשה לראות, אפילו רק בוידיאו, איך, למשל, לוקחים את כל האפרוחים הזכרים, מכניסים לשקית זבל ענקית בעודם בחיים, קושרים, זורקים בחוץ ונותנים להם להחנק למוות. אי אפשר להתעלם. וכנ"ל הפרות, כשרואים את תנאי הגידול שלהן ואיך הן נראות אחרי כל ההשבחה הגנטית וההורמונים שנותנים להן, ואיך לוקחים להן את העגלים הזכרים שנולדים להם, 20 דקות אחרי הלידה. ובואי נאמר שהן.. שמות לב.] אם את רוצה פירוט יותר נרחב, את מוזמנת להכנס למאמרים בשב"י או לתשובות לשאלות נפוצות באתר אנונימוס.

DIE kvar

New member
אני ואתה

טרהלהלהלהלהלהלהלה שיהיה לך בהצלחה ושחרור נעים מהמערך הלוחם של שרשרת המזון את ודאי יודעת את דעתי בנושא ואני מקווה שיום אחד גם תביני אותה.

ThE uVa

New member
ממ,../images/Emo60.gif

לא הייתי אומרת שאני יודעת את דעתך בנושא.. [מההודעה הזו הייתי מנחשת שהיא "אנחנו רק עוד חלק בשרשרת המזון"?] בכל מקרה, אני אשמח שתגידי אותה ואז אני אוכל לענות.. [ואם תוכלי לא להשתמש בביטוים כמו "אני מקווה שיום אחד גם תביני אותה", כי זה נורא מזלזל וסתם עושה אותי לוחמנית.]

DIE kvar

New member
את גם ככה לוחמנית

וגם אני אז מה זה אין לי כוח להכנס איתך לזה אבל דיברנו על זה כבר בשרשורים עברו ואני די בטוחה שמישהי תפתח את זה פה הודעה או שתיים מתחתיי ככה שעבודתי תחסך ואני אוכל רק להגיב בקצוות ולא ממש לקחת חלק פעיל בכל הדיון המעמיק שעשוי לצאת מזה. מה גם שאני אחרי תורנות מטבח (אם היית עושה צבא לא היה לך מה לאכול. היום, למשל, היית מסתפקת בטחינה.מזל שאת לא עושה! ) אז לא ממש יש לי כוח לחפור.

ThE uVa

New member
לא לוחמנית,../images/Emo60.gif

סתם יוצא לי לעיתים להתווכח על נושאים שקרובים לליבי במצב של "אחת מול 100", ואז אין ממש דרך אחרת. בכל מקרה, בחירה שלך, לא נראלי שיתפתח דיון, אז נמשיך בחיינו?

THE ronch

New member
גברת "אחת מול מאה",

את הרי נהנית מזה. יש דרך אחרת, להפסיק לחפש את הוויכוחים האידיאולוגיים האלה בכל פעם מחדש.

ThE uVa

New member
לא אומרת שלא,../images/Emo60.gif

אם האדם שמולי מוכן להשתתף בדיון הגיוני, אני לא רואה סיבה שלא. זה אומנם לא שרשור לבוש, אבל זה טוב לחדד את הדעות מדי פעם.

למעלה