אופטימיות:]

moruush

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo13.gifאויי

נו אני מאושרת, חזרתי היום להיות בקשר עם מישהו שהייתי פעם בקשר מאוד טוב איתו.. ידיד.. וסתם היום הוא ראה אותי אחרי הקורס. וסתם נו התחלנו לדבר קצת באייסי.. והגענו לדבר על זה שהוא מתגייס, ובדיוק דחו לו את הגיוס, ויש לו עוד מעט גם גיבוש ועניינים, (מה?! כבר. אבל הוא צעיר!! ) אז סתם נו באמת שזה סתם אבל זה כזה משמח אז כזה הוא שאל אם אני אבוא לבקר אותו בבסיס אז אמרתי "ברור. עם סירים חחח" ותביאי לי נשיקה? וחיבוק? אני: בארור! :] ואז הוא כזה כולו מאושר "יייאייי" נו זה ממש מטומטם וכמובן שהכל בצחוק אבל זה כזה שימח אותי, אחרי שלא דיברנו דיי הרבה זמן. אני כבר יכולה לדמיין את הסיטואציה שאני נוסעת להביא לבת דודה שלי בשמירות סירים של צ'ונט ועוף.. חחחחח יאוו זה כזה סבתא. אז לגביו זה ממש הצחיק אותי.

mkarin

New member
אכלתי [:

ובד"כ זה בקיטורים, אבל לא בא לי שזה יהיה שם לשם שינוי. [ועוד מה אכלתי
]

Small talk

New member
כמה התחדשויות

בונא המבצע הזה של פלאפון אדיר! חבל שהוא רק עד ה31.8... קניתי היום שני ספרים 'הרצח והפינגווין' ו'אחד מתוך 100' וספר בישול אחד, ואמא בחרה לעצמה עוד 3 ספרים ושילמנו על 2. וקניתי את כל השטויות לבית ספר- (חזרתי לכיתה א' בי"ב). נייר עטיפה של טינקרבל מדבקות של פו הדב יומן עם ציורים של כבשים ואח"כ קפצנו לזברה לקנות לאחותי חולצת בית ספר וגם קיבלתי גופייה ממש יפה ב13 שקל, בצבע כחול עמוק כזה (נו הכחול שעכשיו באופנה). ומחר מפגש
ואני מנסה להתעודד אבל משום מה אני מרגישה קצת חרא...

העעעממממ

זה טבור ימין קוראים לו דינה, על שם הבחורה הכי מהממת שקיימת שטסה מכאן וליבי שבור כוסעומו. הא ולצורך האופטימיות- ישלי ברזל חדש, בגבה. .

moruush

New member
../images/Emo90.gifאוי איזה צוצ'ון:)

סתם דיברתי עם ידיד טוב,ויש היום מסיבה בישוב והוא דיי עובד שם..והוא אמר לי לבוא לשם אני: לה.. נוותר :] חח ידיד: למה?? לא בא לך להפגש איתי?? =פ- אני: כי מה לי ולרגאיי חחח ידיד: אני יהיה שם תבואי לבקר אותי תקבלי חיבוק אני: חחחחחחחחח אבל אתה צריך להבטיח לי שאנחנו מתחתנים קודם.. ידיד: ברור ידיד: תבואי אני מחכה לך! ביי מה מחכה לי מה..;[ מי אמר שאני באה בכלל. ואם אני יוצאת זה עד 12 בערך 12 וחצי כי יש מחר את הקורסוני יופי, עכשו לא נעים. מה עושים?;[

למעלה