אופטימיות:]

AnGeL DoLlY

New member
ומה עם כל היתרונות שבזה?

הויטמינים? חלבונים? סתם נראה לי לא בריא להתחיל לקחת ויטמינים כתחליף..

ThE uVa

New member
וול,../images/Emo60.gif

העניין של "מוצרים מהחי זה בריא" הוא לא באמת נכון. האמת היא שטבעונות היא הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות לגוף שלו, ולא סתם יש הרבה אנשים שעוברים לטבעונות מטעמי בריאות. כמובן שזה אומר שצריך לפקח על האכילה ולדעת מה צריך והכל, בשביל זה יש תזונאיות ואת האינטרנט. בכל מקרה אני מניחה שאני אעשה בדיקת דם אחת לשנה, כדי לוודא שהכל תקין, ועשיתי את זה גם בתקופת הצמחונות [שגם אז כולם שאלו אותי אם אני בריאה אפילו שאני לא אוכלת בשר, והייתי יותר בריאה מכל החברים שלי ביחד.] הדבר היחיד שלפעמים חסר לטבעונים זה B12, ואני חושבת שאני אסתדר, ובמקרה שלא, אני אקח כדורים, למרות שאני באמת אנסה להמנע ככל האפשר. בכל מקרה, טבעונים, כמו כל בני האדם, צריכים פשוט לדעת מה בריא ומה לא, ואז הכל בסדר.

זהירות עם הסויה.

היא מלאה באסטרוגן ושאר הורמונים, וזה מאוד לא בריא בגיל הזה (ובכלל בתקופת הפוריות). כדאי להתייעץ עם מומחה לגבי המינונים..

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifאני עוברת בצפר@@~1

האהעהאעעאההא זהו זה סופי ורשמי וסגור ואי אפשר לשנות ועיריית נתניה יכולה לקפוץ לי D: נהנהנהנה

יש לי מפקד כזה מקסים. :]]]]]

קוראים לו אביחי והוא כולו כזה מבולבל מעצמו ולא יודע מה הוא רוצה.
הוא בכלל לא מזכיר לי קצינים אחרים שהכרתי... וכולו חובש כיפה כזה קטן(טוב, הוא לא קטן, הוא איזה 1.80+) וחמוד. :) והרמדית שלי קטנה כזו וחייכנית ומחר! אני בכלל לא בבסיס הם רצו לתת לנו יום חופש בהתחלה, ואז כזה אמרו: "טוב, אם הן סיימו לעבור על המערכים(=מערכי שיעור שאנחנו אמורות להעביר ללוחמים), אז אולי כדאי שיתנסו... טוב בנות, מחר אתן הולכות לבא"ח צנחנים, תכינו תיק." זה כזה כיפי בתור התחלה...ובכלל, סוף סוף להכיר את החוליה והקורס(הבסיסי) שלי הוא כולה 3-4 שבועות, וזה הזמן גם שנותר לשרוך... והחומר כל-כך מועט יחסית, שזה סבבה ללמוד... עכשיו אני צריכה ללמוד בע"פ רק איזה 20 עמודים. ;[ לא נורא, יהיה פסדר

DIE kvar

New member
סבבה אל תזמינו אותי גם אין שום בעיה! ../images/Emo3.gif

אבל לבאח גולני אני יכולה לבוא איתך?

למעלה