הוווו וווההה
אני פאקינג בבית בשעה כזאת!
עקצתי רבעוש לפנים, אבל רק עכשיו הגעתי הביתה. עכשיו תשאלו את עצמיכן "איך ולמה?!" אז ככה! זוצ'קה חברתי הטובה נסעה לה לאילת עם ההורים שלה (וכמה חברות). מה נהיה כ"כ קרוב, ולא נקפוץ לבקר?!!? בטח נקפוץ!! יום רביעי ב11:00 בבוקר, עזבתי תבסיס ונסעתי לפגוש תכפרה באילת. שמתי אצלה תדברים במלון, והלכנו ליםםםם :] כפרה על השיזוף שלי. עכשיו אני שוב בצבע גוף!! (חח) היה ממש ממש כיף, בילינו שם את מיטב שעותינו ואחרי שהפכנו לצ'יפס (עם מלח!), החלטנו שזה הזמן לחזור למלון. מלון, איזה צחוקים זה... מי הולך לאילת למלון? בגלל שאנחנו תמיד קופצים כזה לאפטרים על הדרך מהבסיס ואנחנו חיילים מחוסרי כל, המקסימום שאנחנו יכולים להרשות לעצמינו זה בית החייל! אז זה היה ממש שיפור בתנאים... חח. קיצור, אכלנו לשובע, קפצנו שם לג'קוזי, ואז אמרנו באיזה 8 בערב, יאללה, שנ"צ! התכוונו לישון שעה, בטעות ישנו עד 12 בלילה..חח אופס. צפוי משו איתי ועם זוצ'. בסופו של דבר התעוררנו, עטינו על עצמינו חצאיות מיני (או שזאת היתי רק אני עם המיני? חח לומשנה), ויצאנו בכיוון מסיבה. כמובן שבאילת יש מסיבות רק של פרחות מדימונה+ילדים בני 14+אנשים בני 36 (וכולם מתקבצים באותה מסיבה, זה מה שהכי הזוי), אז שילמנו 40 שקל בשביל איזה מסיבה בלאי, אבל היה נורא מצחיק בסופו של דבר. ב4:00 החלטתי שאני חוזרת למלון לישון או להחליט מה נסגר איתי, זוצ' עוד המשיכה לשחייה לילית עם חברות שלה... וב5:00 בבוקר עליתי על האוטובוס לת"א. אחת ההחלטות היותר חכמות שלי!! אני לא חושבת שהיתה דקה בדרך הזאת שלא ישנתי בה!!! ב10:00 הגענו לת"א, לא הרגשתי בכלל. וזהו, אני בבית החמודי שלי, ויש לי סופ"ש ארווווך כי בראשון אין לי צבא. אאאאההעע מה יותר כיף מזה
. לדעתי צריך לבטל את העניין הזה שביום ראשון הולכים לצבא. זה כ"כ הרבה יותר אדיר ככה!!! שיהיה סופ"ש מעולה! (ותגידו משו!)