אופטימיות!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכן;[ ~עדיין בהכחשה שזה האחרון;[~

nettus

New member
איך אני מקאנה בך

אני מחכה שיצא בעברית אני כבר מתה לקרוא אותו

stink

New member
אעאעהעאה ../images/Emo13.gif

כי חבר שלי בא אלי עוד כמה דקות אחרי שלא ראיתי אותו יומיים< כן , זה הרבה מאוד בשבילנו..> וכי קניתי היום שני זוגות כפכפים שיצאו לי ממש בזול , וכי היה ממש נחמד בעבודה . אז אני אופטימית היום

e l u l a

New member
למרות שכבר עבר,../images/Emo153.gif

אבל באמת שהיה כלכךךך כייף באילת!:] חח יוו:] והיום דיי התבטלתי כל היום וממש נהניתי מזה.., ואחרי זה הלכתי לדקל, אבל עדין רוב היום היה בלי יותר מדי תזוזה וזה עשה לי טוב ביום ראשון אני מתחילה את הקייטנה ויש לי 7 רשומות, הולך להיות לי מלא כסף אח"כ.

The Blue Fairy

New member
היי, גם לי יש מסתבר

תודה לאל סופ"ש עוד מעט והחיילות שלי אוטוטו מגיעות והכל מתחיל לקבל צורה ואני כבר נגדת מה שאומר שאני מתחילה לקבל כסף נורמלי.. והוא הראה לי שהוא עדיין רוצה אותי..כי יש לו חברה וזה לא מנע מבעדו לנשק אותי ולגעת בי (ואני עמדתי בזה יפה מאד ולא שיתפתי פעולה! אז כל הכבוד לי) ויש לי המוןןן מה לעשותת, והמון אנשים רוצים שאני אצא איתם ומזמינים אותי, וזה כיף כשיש בחירה! וישלי את ההארי פוטר החדש! וזהו

Miss Tika

New member
הוווו וווההה

אני פאקינג בבית בשעה כזאת!
עקצתי רבעוש לפנים, אבל רק עכשיו הגעתי הביתה. עכשיו תשאלו את עצמיכן "איך ולמה?!" אז ככה! זוצ'קה חברתי הטובה נסעה לה לאילת עם ההורים שלה (וכמה חברות). מה נהיה כ"כ קרוב, ולא נקפוץ לבקר?!!? בטח נקפוץ!! יום רביעי ב11:00 בבוקר, עזבתי תבסיס ונסעתי לפגוש תכפרה באילת. שמתי אצלה תדברים במלון, והלכנו ליםםםם :] כפרה על השיזוף שלי. עכשיו אני שוב בצבע גוף!! (חח) היה ממש ממש כיף, בילינו שם את מיטב שעותינו ואחרי שהפכנו לצ'יפס (עם מלח!), החלטנו שזה הזמן לחזור למלון. מלון, איזה צחוקים זה... מי הולך לאילת למלון? בגלל שאנחנו תמיד קופצים כזה לאפטרים על הדרך מהבסיס ואנחנו חיילים מחוסרי כל, המקסימום שאנחנו יכולים להרשות לעצמינו זה בית החייל! אז זה היה ממש שיפור בתנאים... חח. קיצור, אכלנו לשובע, קפצנו שם לג'קוזי, ואז אמרנו באיזה 8 בערב, יאללה, שנ"צ! התכוונו לישון שעה, בטעות ישנו עד 12 בלילה..חח אופס. צפוי משו איתי ועם זוצ'. בסופו של דבר התעוררנו, עטינו על עצמינו חצאיות מיני (או שזאת היתי רק אני עם המיני? חח לומשנה), ויצאנו בכיוון מסיבה. כמובן שבאילת יש מסיבות רק של פרחות מדימונה+ילדים בני 14+אנשים בני 36 (וכולם מתקבצים באותה מסיבה, זה מה שהכי הזוי), אז שילמנו 40 שקל בשביל איזה מסיבה בלאי, אבל היה נורא מצחיק בסופו של דבר. ב4:00 החלטתי שאני חוזרת למלון לישון או להחליט מה נסגר איתי, זוצ' עוד המשיכה לשחייה לילית עם חברות שלה... וב5:00 בבוקר עליתי על האוטובוס לת"א. אחת ההחלטות היותר חכמות שלי!! אני לא חושבת שהיתה דקה בדרך הזאת שלא ישנתי בה!!! ב10:00 הגענו לת"א, לא הרגשתי בכלל. וזהו, אני בבית החמודי שלי, ויש לי סופ"ש ארווווך כי בראשון אין לי צבא. אאאאההעע מה יותר כיף מזה
. לדעתי צריך לבטל את העניין הזה שביום ראשון הולכים לצבא. זה כ"כ הרבה יותר אדיר ככה!!! שיהיה סופ"ש מעולה! (ותגידו משו!)

Oo The Gush Oo

New member
אני גם נוסעת לאילת עוד שעתיים!../images/Emo9.gif

אז את אומרת שזה 5 שעות נסיעה? לא כזה נורא דווקא. ובאמת צריך לבטל את יום ראשון, ככה נוכל להתגבר על השביזות!

Miss Tika

New member
אווו

מוראלי איך יש לך זמן? סופ"ש באילת או מה? מקווה שאת נהנת נורא

svety

New member
יו אפטרים לאילת ../images/Emo10.gif../images/Emo190.gif

אני מתגעגעת לזה!

Miss Tika

New member
אוהו!!!

קודם כל אחלי לבחור בהצלחה ("איחלתי לחיילת בהצלחה" חחח) דבר שני, תשאלי אותו אם הוא רוצה ללכת לגיבוש פלס"ר (שאני בין השאר מעבירה אותו), ותודיעי לי במסר מה השם משפחה שלו (אני רוצה לראות מי זה!!:] ) ודבר אחרון- ברגע שאת יודעת באיזה חטיבה הוא ואיזה פלוגה, תודיעי לי, אולי הוא יהיה בגדוד שלי. שרגעלה. לאב יו .:]

e l u l a

New member
ואווו../images/Emo153.gif

כתבתי עכשיו חמישה עמודים בוורד בכתב 12! חח עשיתי לי יומן אילת כזה. יותר משעתיים ישבתי על זה אבל עכשיו אני מרגישה הקלה עצומה שיש לי הכל כתוב וזאת אחלה של מזכרת:]. ואני כולי באדרנלין כי לא שמרתי אפילו פעם אחת באמצע וכל הזמן פחדתי שזה פשוט ימחק לי, ואיזה פעם אחת גם נתקע המחשב. אבל עכשיו הכל בסדר, העמודים מודפסים ואני מחוייכת:).

ממ../images/Emo71.gif

עשיתי אתמול הרבה קניות פגשתי את חברות שלי הייתי עצמאית [נסעתי לת"א באוטובוס לבד!ווהוD:] שפיים עוד שבוע ויום :) יומולדת עוד שבועיים ויומיים כבר סופ"ש ישנתי אצל חברה שלי אכלתי שאוורמה טעימההההה אחושרמוטה! מחר מסיבת פיג'מות וורודה אצל דנהלה
חברה שלי חוזרת עוד יומיים
!!

EVE Lights

New member
יוהווווווווווו!!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

זההההההההה נגמרררררררררררררררררררררררררררררררררר ננננננננננננננננננננ גגגגגגגגגגגגגגגגג מממממממממממממממממ רררררררררררררררררררררר
I'm a free person again!!!!!!!!!!!

למעלה