אופטימיות!

EVE Lights

New member
בעוד 24 שעות בדיוק

בשעה הזאת בדיוק, אני אהיה אחרי הפסיכומטרי!!!!!
ווהו! והולך להיות סופ"ש ממש טוב ושבוע הבא חוזרים לעבודה (ולשגרה. אבל לא נורא) ואביב מקסים ואני כל כך אוהבת אותו.

svety

New member
יה בייבי יהההההה../images/Emo190.gif

סוף סוף זה נגמר!!!

the mush

New member
בהצלחה!

גם אחותי מחר ניגשת, אני יודעת כמה עבודה קשה זה!

EVE Lights

New member
היה טוב, טוב שהיה ../images/Emo13.gif

והעיקר נננננננננגגגגגגגגגמממממממממרררררררררררררררררררררר

בובה!!!!!1

נכון שהיה קליל כזה? הסימולציות של יואל גבע כבר יותר קשות. העיקר שזה מאחורינו.

EVE Lights

New member
אני לא אומרת "קליל" על שוםדבר

אבל היה סביר בהחלט.
נגמרררררררר אחותי!!!! נגמר!!!

svety

New member
היום!!../images/Emo190.gif

טקס סיום קורס חובלים בייבי!!! אני לא מאמינה שהמדהים הזה מסיים קורס, סוףסוף! אני ככ מאושרת וככ מתרגשת, קשה לי להאמין שהיום הזה הגיע

ThE uVa

New member
פגשתי אותו אתמול.../images/Emo60.gif

ושוב ביום שבת, כנראה. אני לא יודעת בכלל אם זה צריך להיות באופטימיות, כי כמה שעות אחרי הבנתי שזה לא ממש טוב לי. כמעט הצלחתי.. להדחיק את זה? לשים את הכל קצת על hold. וכשאני אומרת "הכל" אני מתכוונת "הכל". שגם זה לא אידיאלי, אבל לפחות זה לא מתסכל כמו עכשיו. [באמת הייתי מוכנה לשבת עכשיו שנתיים, להסתכל על הקיר ופשוט לחכות. אבל גם זה.. אני בספק אם יעזור.] אמא מרשה לי לטוס בחורף לארה"ב. על חשבון ההורים. להופעת איחוד של הספייסגירלז בניו יורק [11.12], ואז אליהם [אליו], אבל לאף חברה שלי אין מספיק כסף כדי לבוא גם, והן בטח גם לא יוכלו להפסיד הרבה בצפר, ואני לא יכולה להיות לבד בניו יורק, אז אני בספק אם זה יקרה.

אני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצה

ואני רצינית. לכמה זמן וכמה כל החרא יעלה? אני מתכוונת לתת את חיי כדי להיות שם ואת יודעת את זה ואני רוצה להיות שם איתך.

ThE uVa

New member
ובכן,../images/Emo60.gif

אני לא אטוס לפחות מחודש, אבל נראלי שאני רוצה להיות בניו יורק לשבוע בערך. ונגיד החברה שרצתה לבוא איתי בהתחלה-אז יש לה משפחה בלוס אנג'לס, אז חשבתי שאני אסע איתה לשם, אהיה שם כמה ימים, היא תשאר שם ואז אני אסע לדנוור אליו [אליהם, נו]. אז יש לך משפחה/חברים איפשהו בארה"ב? P: וזה יעלה.. הרבה. לפי דעתי הטיסה+טיסה בתוך ארה"ב [אם לא שתיים]+כרטיס להופעה+לינה בניו יורק [אלא אם את מכירה שם מישהו שאפשר להיות אצלו..], זה יכול להגיע ל2500 דולר. למרות שאין לי מושג עדיין כמה יעלו הכרטיסים להופעה, כך ש.. ניחוש בלבד. [אבל זה יכול להיות פשוט כלכך מגניב.]

יש לי משפחה בניו ג'רזי ובמיין.P:

מיין זה בקצה העולם, אבל ניו ג'רזי זה איזה שעה נסיעה מניו יורק לפי מה שהבנתי.

ThE uVa

New member
אכן,../images/Emo60.gif

ניו ג'רזי זה.. הפרבר הכי גדול של ניו יורק, אפשר לומר. אז הולכים לגור אצלם במקום במלונות ניו יורק היקרים? [רק שאז צריך אשכרה לתכנן מתי נוסעים לניו יורק במקום להגיד "בואי לסנטרל פארק". ומצד שלישי, שתי בנות 16 לבד בניו יורק זה לא מרגיע כלכך. אבל מגניב. ממ.]

למעלה