אופטימיות!

AnGeL DoLlY

New member
איזה כיף

אמרו לי שאני עושה עבודה מעולה ופנטסטית ושנורא כיף לעבוד איתי
איזה כיף לשמוע כזה דבר...ממש עושה את היום. ובשישי סבתא, אמא ואני הולכות ליום כיף המובטח!!!:)) ארוחת בוקר ושופינג ברמת אביב ככל הנראה. יאיי בגדייייםםםם.

Bitch47Percents

New member
קניתי לעצמי מתנות ליומולדת ../images/Emo13.gif

- דיסק של ברי סחרוף [נגיעות] - דיסק של יציאת חירום [הראשון] - תיק שק מגניב אדום עם נקודות - סיכה לתיק של פרה חמודה חמודה - קליפס מספריים שחור לצבא! וגם קיבלתי מחברים - דיסק של מלכת הפלקט - דיסק של אליס אין צ'יינס ווהו!

adiss90

New member
אוי ואבוי, תודה שהזכרת לי מתנות!!

עזבו את זה שלא קניתי לעצמי מתנה, לא קניתי לאבא מתנה ולחברה ליומולדת 18 !! טוב, זהו זה. הוחלט. הולכים היום לעשות קניות.

חזרתי מהמחנ"ק

היה כיף ברמות למרות שהיה יכול להיות יותר אבל אעע.. קיצור עכשיו מתחיל החופש האמיתי ורזיתי כל כך הרבה והשתזפתי נורא

e l u l a

New member
../images/Emo2.gif באמת רזית מלא../images/Emo153.gif

כל הכבוד בובה! ואיך את עושה את זה? כמו שסיפרת אז.. ספורט ולאכול בריא? ושמחה שנהנית:)!

מחר הסיוט נגמר!!!!!!

והולך להיות סופ"ש מושלם :] יאללה החיים שלי חוזרים למסלולם.

אממ.. היום זה היומולדת שלי? ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כמה סמסים וטלפונים מהבוקר, פשוט לא יאומן.. לא נגמר.
הקטע הוא שעבדתי אתמול עד איזה 2230 במשרד, וכולי הייתי בבאסה מהמחשבה שנמאס לי כבר לטחון, ולמה לעזאזל אני לא בבית. וסתם היה לי מצברוח ממש חרא, כי יש לי יבלות לא ברורות ברגליים.
הלכתי לישון, והיום הכל התהפך חזרה לטובה בגלל שאשכרה אנשים חושבים עליי לפעמים, מסתבר.
היום אני סוגרת מקום בת"א, דאנס בר כנראה - למישהי יש רעיונות למקומות כאלה..? וגם נתנו לי פטור במרפאה לכפכפים/נעליים פתוחות בגלל היבלות עד שבוע הבא.
ווהו! ושהרס"ר שלי יתפוצץ. איך אני אוהבת ימי הולדת..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמזלטוב דארלינג../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיא מאאאאן הארי פוטר 7 אצלי בידD:

אני כלכך מאושרת יוווו ^_____________________________________________^

למעלה