אופטימיות

The Bitter End

New member
לא אומרים לידי על xXx שהוא גרוע.

פשוט לא:( לדעתי הוא, ומהיר ועצבני הראשון הם הסרטים הכי טובים שידעה האנושות הפתטית שלנו[אז מה אם אני משלה את עצמי].

Small talk

New member
את לא רצינית

הפעלולים יפים אבל ברור שהם לא אמיתיים, כאילו רואים שהכנסו אותם כדי שיהיו פעלולים. אר התסריט גרוע , כאילו זה הקבוצה אחת המסוכנות שיש, הוא מייצד את המדינה שלו באחת המשימות החשובות שיש, ואז ככה בלי לדאוג יותר מידי הוא מספר לצ'כית הזאת,באמצע הטירה,שהוא סוכן אמריקאי בלי לחשוש שהיא סתם עובדת עליו או שבטירה שבה בונים פצצה ביולגית יש מצלמות ואבטחה. גם סצנות הסקס היו מפגרות, כאילו סתם דחפו את החשפנית הזאת,ואז נגמרה הסצנה שהוא מנשק אותה. ועם הצ'כית הם מדברים על נושאים רצינים ואז היא מחליטה שבא לה עליו?! נרדמתי באמצע (טוב הפרסומות שערוץ 2 דחף כל שנייה וחצי לא ממש עזרו לי להשאר ערה).

The Bitter End

New member
אז מה../images/Emo7.gif

הוא לא סיפר לה באמצע הטירה שהוא סוכן אמריקאי, הוא אמר לה במסעדה. [למרות שכל הסצינה בטירה הייתה מוזרה, יש מצלמות אבטחה מחוץ לטירה אבל אין בפנים? ועוד מעל הכספת?] והם בנו מתח מיני עם הצ'כית עוד מהסצינה במועדון["נהנית? כי זו הפעם האחרונה שזה קורה"], וחוץ מזה, זה וין דיזל! איך לא יבוא לה עליו? [אני יודעת שזה סרט גרוע. אבל אני מרגישה צורך עז להגן עליו
]

Small talk

New member
אבל הוא אמר לה בטירה שהשוטר לא מת

וזה שהוא הרג את השוטר זה מה שהכניס אותו לאנרכיה 99

רייל

New member
זה סרט שכיף לראות

לא להתעמק בו יתר על המידה. היום ראיתי אותו. אחלה להעברת הזמן.

EROTOMANIA

New member
אין, זה עשה לי את היום.

פתחתי את הדלת של האוטו ומצאתי...... שקית קטנה של וויד!
קייטלין כנראה שכחה אצלי, אבל finders keepers והיא הבריזה לי פעמיים אז מותר לי. חיח יש לי וויד! עכשיו רק נותר למצוא איך לעשן את זה.

©big smile©

New member
זה הכל גישה, והרצון הזה לחייך.

אחרי שבוע שהיה אחד הקשים והכואבים ביותר, שבאמת לא עברתי המון זמן, החלטתי שדי. טוב לי, למרות הקושי הזה מבפנים. ואני צריכה עכשיו להתמודד עם המצב, להתרגל לדברים חדשים. כל השבוע הזה גרם לי להבין כמה חסרה לי תחושת השמחה האמיתית הזאת, לחייך כי אני באמת רוצה לחייך ולא כי סתם קורה משהו. וזה נהדר כ"כ, ואני לא רוצה להמשיך לבכות כל לילה ולא להצליח לישון, והשעות שינה שאני צריכה להשלים כ"כ רבות עכשיו. באמת שהרבה זמן לא עברתי שבוע כמו שהיה לי, ואני רוצה עכשיו להשתדל כמה שיותר לחייך ולהנות, כי יש לי ממה ואני צריכה לזכור את זה. פשוט לרצות את זה, ובאמת לעשות שיהיה טוב. כי אמנם עדיין כואב, אבל זה לא שווה את כל מה שאני עושה לעצמי ואת כל הדמעות הבלתי פוסקות האלה. יש לי מנוחה עד ה1.6, אח"כ אני מתחילה עוד פעם, סוגשל מחדש. ללמוד טוב, לסיים את התקופה האחרונה כמו שצריך. ואני מקווה שאני אהיה גאה בעצמי בסופו של דבר, כי באמת שעכשיו רק חסרה ההצלחה בלימודים.

e l u l a

New member
נהניתי בלי לשתות?:]../images/Emo153.gif

היה טעים אצל סבתא, ואח"כ היה נחמד במסיבה.. כאילו היו קצת קטעים שהיה לי מעפן אבל בגדול היה כייף
. חג שמח
:).

svety

New member
ישנתי כ"כ הרבה ../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif

סוףפסוף! 10 שעות של שקט...

EVE Lights

New member
ועם הזמן... ../images/Emo13.gif

ועם הזמן הכל חולף... ולראות ולדעת שדברים מסוימים שעשו לי רע מצליחים להימחק עם הזמן ואולי יום אחד הם ייעלמו לגמרי רק עוד קצת, רק עוד קצת... כל יום אני מתעוררת בידיעה שעשיתי את הדבר הנכון שצדקתי בבחירה שלי, כל כך מאושרת שבחרתי בו... מאוהבת.
והיום רואים אותו. והוא יבוא מוקדם. הוא הבטיח. אני כבר לא יכולה לחכות...

JuSt A GiRl 94

New member
היה דבר אחד חיובי במסיבה...

נכון שיעמם בטירוף אבל הנרגילה הייתה הרבה יותר טובה מפעם קודמת...! זה ממש היה כיף

../images/Emo13.gif

עדיין חופש. וממש כיף לי. מחר אני צריכה לחזור לכמה שעות לבסיס, אבל בקטנה. אני יוצאת היום בערב, וכנראה גם מחר. שיריינו לנו את מחר ללכת לראות את שודדי הקאריביים בסינמה סיטי, מישהי הייתה פעם?
עדיין לא יצא לי. ובשישי שוב יוצאים, עם הבנות.. חח נהייתי ממש בליינית. ניקיתי את החדר סוף סוף, טאטאתי ועשיתי אבק ועכשיו הוא נראה נורמלי.
וטניה באה לארץ ואני כנראה אראה אותה בסופ"ש, וגם רותמית חזרה מהצבא.. כפרה עלייה
בדיוק עכשיו מחכה לי עוגת גבינה שסבתא עשתה, אז לפני שהיא נעלמת, כדאי שאני אלך לבדוק אותה.. חח

e l u l a

New member
זה עדיין קופץ?../images/Emo153.gif

סיימתי את החומר להסטוריה!!! וווהוו
פעם ראשונה שאני מסיימת את החומר בזמן שתכננתי ויש לי את היום האחרון לחזור על הכל:). תיכף אני הולכת לדקל ונחזור על דברים ביחד, ובשאר היום אני אלמד בכייף שלי בלי לחץ ובלי כאב יד אחרי שפאקינג סיכמתי את כל ה90 עמודים האלה בכתב שלי! חח:p אתמול התנקמתי במישהי ועשיתי לה משהו שהיא פעם עשתה לי. ואני יודעת שזה לא יפה שמתערבים בחיים של אנשים אחרים אבל מצד שני אחחאחח הנקמה המתוקה;]. עם כמה שאני ביצ'ית זה עשה לי טוב. וקיבלתי אתמול מלא אסמסים וטלפונים מאנשים. בעיקרון אני ממש מצליחה ללמוד ויש לי כח רצון מטורף, וזה עושה מזה טוב שאת לומדת ומרגישה שזה טוב לך ולא סתם כי את חייבת. אז שיהיה יום נחמד לכולכן
!

OverSharing

New member
זה באמת לא יפה:p../images/Emo103.gif

חח כאילו אם זה מה שאני חושבת. וכל הכבוד אבל חנונית! חח מה את מסמכת הכל? יואו]: [סתם, כיף לך. אני נגיד לא זוכרת כלום] בהצלחהההההה

OverSharing

New member
סיימתי ללמודדדדדד:]../images/Emo103.gif

זה לא סותר את העובדה שאני אקבל איזה 70 אבל למי אכפת:):) אין לי כווווווווווווח לראות יותר היסטוריה

למעלה