אופטימיות

OverSharing

New member
כבתי על כיסא כזה..../images/Emo103.gif

ומוזיקה ומשקפי שמש ולמדתי והשתזפתי:] עשיתי את זה גם שנה שעברה וזה כיף להיות בים לבד, ממש מרגיע ככה [כאילו בהתחלה, כי לא היו אנשים. ואז הגיעו כל מיני ערסיות כאלה 'ואוי נשמה תעשי טובה ותגידי שיש לך שמןןןןןןןןןןןןןןן' 'O______o']

מה אתן מתלהבות "לבד" היא באה אלי!!@

דפקת לעצמך שיזוף,ביצ'! אניוואי היה ממה כיף ובקרוב אני באה אלייך, אז היכוני.

Small talk

New member
../images/Emo13.gif

בדקתי את התשובות בעיתון, ויש שתי שאלות שעניתי עליהם קצת שונה ממה שכתוב בעיתון, וחוץ מזה הכל נכון
. אמאלה, עכשיו צריך להתחיל לדאוג לבגרות במתמטיקה.

Small talk

New member
בכלכלה בידיעות אחרונות

בסוף של הכלכלה יש תשובות לכל הבגרויות באנגלית שהיו אתמול.

OverSharing

New member
הייתי בייייייים:]../images/Emo103.gif

כאילו, בחוף:] נסעתי כדי ללמוד בעקרון כי כיף לי ללמוד בים [ופגשתי את שירן בדרך:)] אז כבר ניצלתי את ההזדמנות כדי להשתזף [או להשרף:| אמאלה, תראו מה קרה לי. ונמרחתי!
] ואז הלכתי לשליייייי:)
ואז הלכתי ברגל לעזריאלי עם כפכפים שקרעו לי את העור ברגלייים ועכשיו כואב לי אבל לא משנה, היה לי הכי כיף בעולם:] בדרך חזרה הגעתי מלא זמן לפני האוטובוס אז התבאסתי ואז היו שם שתי שישסטיות שאני אוהבת אז ישבתי איתן:] והיום בערב מסיבת שכב"ג וההורים נסעו עם אורי ורואי אז סתוש וירדני באות אליי לארוחת חג:)

little shorty

New member
עוגת גבינה ../images/Emo99.gif

אני מתה לישון. כבר אמרתי שאני מתלהבת כל דקה אפשרית מהציפורניים שלי? כי הם מהממות. בחיים לא חשבתי שאני כל כך אתלהב מציפורניים. המצב בעבודה אחלה. הבוס אוהב אותי יותר מתמיד ויש לנו שיחות נפש רבות. אכן כך. גם התחלתי לעבוד די הרבה אז יופי. הפלירטוטים איתי רצים, אני משתפת פעולה אמנם ואני סתם חרא אבל זה כיף. חג. וכיף לי. מחר לכינרת עם החברים והולך להיות משו משו. הבגרויות באנגלית הלכו מעולה למרות ש-F היה קצת קשה והשאלות האמריקאיות האלה מחרפנות אבל היה אחלה. זהו צ'וצ'ים. :)

tamarosh

New member
גם אני השתזפתי :] אומנם לא בים

אבל גם בריכה זה שווה! ואני אוהבת את פיצי שלי ממש ממש. ואוכל של שבועות זה יאמי ממש. יש רעיונות למקום מגניב לפיקניק מחר? אזור המרכז

josie1986

New member
פארק רעננה

אבל כדאי להיזהר מפיצוץ אוכלוסין, בכל מקום מחר.

tamarosh

New member
כן היינו שם שנה שעברה. הלכנו גם הפעם

החלטנו להפוך את זה למנהג :]

OverSharing

New member
כתבתי לך אבל הודעה]:../images/Emo103.gif

למה זה לא פה. [או שזה כן ואני יוצאת סתומה. בלכ מקרה-] מקודם שיעמם לי ונכנסתי לאיזה שרשור מפעם ורשמת שאת עוד שנייה מסיימת י"ב ואין לך חבר ולא יהיה לך לעוללםםםםם ואז הייתי ממש שמחה:] באמתבאמת משמח אותי שיש לך אהבה וטוב לך ואתם יפים ביחד והכל:] סתם רציתי לשתף אותך:p

tamarosh

New member
אוי יא מקסימה ...

אני חייבת לראות ת'שרשור הזה! חחח זה מצחיק כי גם אני חשתבי על זה לא מזמן....אבל כנראה שכל דבר בעיתו נשיקות

OverSharing

New member
באמת כל דבר בעיתו:p../images/Emo103.gif

[חח ואי נזכתרי שפעם באיזה כיתה ח' זיינתי לך תשכל על זה שאין לי ציצים ולא יהיו לי לעולם. ותראו איפה אני היום:p חח סתם הכל בסדר. (ואני תוהה, למה היית סבלנית כדי להקשיב לילדה מפגרת בכיתה ח'? בסדר, הלאה.)]

למעלה