אופטימיות

טריגר. נראלי..

אפעם לא הבנתי מה הכוונה. אבל תמיד שפתחתי את ההודעה ראיתי שמישהי הצליחה לרדת קצת.. נו וקצת אופטימיות בשבילי................. הודתי 800 (
) גרם..חח אני נשמעת מטומטמת.. אבל בשביל זה הלכתי אתמול שעה על ההליכון
הודתי 701 קלוריות ואין מאושרת ממני
אחרי זה שתיתי כמעט 5 כוסות מים חחח נראלי מהיום כל יום אני הולכת ללכת על ההליכון ככה שעה.. אלוהים ה-20 דקות האחרונות היו סיוטט

Shusho

New member
מזל טוב :)

אני כל כך אוהבת הליכות... פשוט לא את החום שיש בחוץ והעובדה שמזיעים. אם היה לי הליכון בבית כל היום הייתי עליו.

coolit

New member
../images/Emo13.gif

הרווחנו היום בשעתיים 781.1 שקלים חדשים לצדקה.. :) ומה שהכי כיף לי- זיכינו את כל האנשים שתרמו אותם במצוות!! :]]]]

Liraz 6q

New member
שבווווווווועות

ואמא עשתה אוכל כזההה שווה!
והיום אנחנו יוצאות כל החברות.. ויהיה הכי כיף
ואני ישנה אצל החתיך הזה
ומריאני באה אלי סופשבווווווווע! תקנאו
ושיחררו אותי מוקדם מהעבודה ומחר 150% מואוהוהה וכיף לי.. כיף!

סופ"ש באילת :)

מיותר להרחיב נכון? אני כל כך מתגעעגת. בא לי הכי טוב שבעולם..

אההה וגם

אנה וערני באים היום לארוחת חג אצלי ויהיה הכי הכי כייף בעולם :) ואמא הכינה לזניות ופשטידות ופיצות ומלא דברים ממש טעימים... איך אני אוהבת את שבועות :)))

yaeli87

New member
יש חיוך עקום...

נפגשתי עם חברה שלי,החברה הכי טובה,שלא ראיתי כבר כמה חודשיים. הלכנו לידיד שלי שגם לא ראיתי המון זמן... והיה לי נורא נחמד. הצלחתי היום לחשוב עליו פחות ולנסות להתעסק במשהו אחר... הנעליים החדשות שלי מדהימות ואני לבושה יפה לחג,חוץ מההרגשה הקצת שמנמנה שלי הכל בסדר השיער מסתדר האיפור אחלה הפנים דומות לנינט
אז הכל בסדר... מעבר לכך,אני עדיין עצובה מאד ועדיין לא רוצה לסיים את הקשר הזה איתו. לעזעזל. אבל זו אופטימיות, אז היי
חג שמח.

GaloshiT

New member
תמוול הייתי בדוום :]

והיה הכי כייייףף בארץץץ... אחלה מוזיקההה מלא צחוקים עם החברים.... ועל הדרך זו גם הייתה יומהולדת של ידיד שפעם היינו ממק קרובים והיום אנחנו רחוקים.. וזה הרגיש כיף להיות איתו ביומולדתת שלו.... והיו מלא בנים ומלא שטויות.... באמת שהיה שוווה... למרות שחשבתי שאני אתחרט על המסיבה הזוו אני לא מתחרטת לרגע.... ויש לי 2 חברות הכי טובות הכי מושלמות בעולם!~ אחת שאנחנו מזכירות אחת את השניה גם במראה החיצוני והחמיאו לנו כל הערב אתמול וזה כיף לדעת שיש לי אותה כי אני ממש אוהבת את הילדההזו! והשניה שאין היא כמו תאומה שלי בנפש... אני פשוט אוהבת אותה! ואולי זה נשמע לא קשור , אבל לפעמים באה ההרגשה הזו שאני ממש מעריכה את החברות שלי !

OverSharing

New member
הייתי בייייייים:]../images/Emo103.gif

כאילו, בחוף:] נסעתי כדי ללמוד בעקרון כי כיף לי ללמוד בים [ופגשתי את שירן בדרך:)] אז כבר ניצלתי את ההזדמנות כדי להשתזף [או להשרף:| אמאלה, תראו מה קרה לי. ונמרחתי!
] ואז הלכתי לשליייייי:)
ואז הלכתי ברגל לעזריאלי עם כפכפים שקרעו לי את העור ברגלייים ועכשיו כואב לי אבל לא משנה, היה לי הכי כיף בעולם:] בדרך חזרה הגעתי מלא זמן לפני האוטובוס אז התבאסתי ואז היו שם שתי שישסטיות שאני אוהבת אז ישבתי איתן:] והיום בערב מסיבת שכב"ג וההורים נסעו עם אורי ורואי אז סתוש וירדני באות אליי לארוחת חג:)

OverSharing

New member
כן קצת../images/Emo103.gif

[מצד שני הציצי שלי בצבע של קיר כי הוא לא שוזף מאז שהייתי בת 4 בערך? :p]

e l u l a

New member
איך אפשר ללמוד בים?../images/Emo153.gif

כאילו את פשוט פורשת שמיכה על החוף ויושבת שם עם סיכומי הסטוריה? בחיים היחידה בחיים שלי שהלכתי לחוף לבד כל הזמן הלך אחרי זקן אחד שממש הפחיד אותי אז פשוט קמתי והלכתי משם..:/.

למעלה