אופטימיות

Liraz 6q

New member
מחר מסיימים עם אזרחוווות

לנצחחחח!! קיבלתי היום ניהול של פורום אילת וזה מגניב ואני מנהלת יותר מדי דברים לאחרונה חחח היומולדת שלי ממש ממש בקרוב וכבר כולםם מתחילים לדבר על מתנות ותוכניות! וזה כיףףף

NoFaRi1

New member
קניתי מלא חולצות וכייף :]

ומתנות לחברות וכל מיני. ואני לא אוכלת שטויות ויש לי פאקינג עוד שבוע#$^ והתחילו איתי איזה 5 מוכרים בקניון ויצאתי עם חיוך בסוף P: ואמרתי לאמא שאני נשארת עם הבגדים האלו לכל החיים

EROTOMANIA

New member
בניו יורק?!

אם את מעל 18 יש מיליון וחצי דברים לעשות. כנ"ל לגבי בוסטון. תהי יותר ספציפית... יש מועדונים יש קניונים בכל פינה יש רחובות מעניינים ויש פסטיבלים ומצעדים כאילו אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל!

../images/Emo203.gif זאת הייתה החצי שנה הכי מדהימה בעולם

והוא האחראי לכך
ודולי העמידה אותי במקום ממש ממש טוב בריקוד של ריטה

SuGaRBabe1

New member
הייתי סופ"ש ארוך באילת עם חברות

בסוויטה אדירה בקלאב הוטל עם 3 חדרים ענקיים ופאקינג ג'קוזי במרפסת [!!!!] וכל זה לא עלה אפילו שקל
הגענו ברביעי אחה"צ, חזרנו במוצ"ש בסביבות 10... חוץ מזה שקצת נשרפתי [קצת הרבה מאוד], ומזה שנתקעתי קצת בתור גלגל חמישי באיזשהו שלב, היה ממש ממש כיף!
עשינו טיול טרקטורונים [די מעפן], וספורט ימי, וכל היום היינו בים ובבריכה של המלון.. ובג'קוזי כמובן.. ונפגשתי עם כל חבריי האילתים... והיה כיף! :) והיום אני נפגשת עם הבחור הכי חתיך שלא ראיתי כבר שבועיים אז מה יכול להיות יותר טוב? :)

ShiRa1101

New member
היום הזה פשוט../images/Emo99.gif

היה לי יום מדהים[עד עכשיו
], בבצפר היה מעפן..אבל הברזתי עם עוד 2 חברות שעה חמישית.. אח"כ הלכתי איתן ועם עוד מ-ל-א אחלה חברים שלהם..והיה כ"כ כיף, יש שם בנות שאני ממש אוהבת,ובן חמוד! קיצור אני מקווה שיצא לי לבלות איתם כי הם באמת אחלה של ילדים:) עד עכשיו מאושרתתתתתתתת

Small talk

New member
אין יותר אזרחות ואין יותר אזרחות טרלללה

דווקא שאלות שחשבתי שידעתי, טעיתי (מי ידע מה ההבדל בין פקודה בלתי חוקית לפקודה בלתי חוקית בעליל). או שכמו מפגרת ראיתי את התשובה מול העיינים והחלטתי שלא לזה התכוונו שזה קל מידי (יתרונות של ממשלת קואלציה- יציבות השלטון מפגרת!
). אבל בפרק האחרון בשתי השאלות לא הייתי בטוחה בעצמי (בעובד זר ובשר הביטחון) ובשר הביטחון בהתחלה כתבתי 'מדיניות מתגוננת' אבל אז החלטתי שזה בטח לא זה והחלפתי לתקנות לשעת חירום
. נראה לי שאני אקבל 80 + אני מקווה, פחות מ70 בטוח לא.

EVE Lights

New member
חח אפילו אני יודעת!

בעליל זה אומר שאסור אפילו לבצע אותה פקודה לא חוקית זו פקודה לא חוקית שמחוייבים לבצע אותה ואז לדווח עליה

Small talk

New member
יופי זה בטח משהו צבאי

פעם ראשונה שנתקלתי במונח 'פקודה בלתי חוקית' בנפרד מ'בלתי חוקי בעליל'. כתבתי שאת שתיהן אסור לעשות אבל על בעליל אפשר להועמד לדין צבאי על אי ביצוע פקודה צבאית.

EVE Lights

New member
חח יש מצב שזה צבאי...

אבל אני זוכרת שהיה לנו פירוט על זה גם בספר אזרחות...

Small talk

New member
יופי תדכאי אותי יותר

סתם... אל פקודה לא חוקית בעליל קראתי פעם אחת באיזה מצגת אחרת שמורה בשכבה עשה, פעם ראשונה ששמעתי שיש פקודה בלתי חוקית רגילה, אבל נראה לי שזו השאלה היחידה שנפלתי בה לגמרה, את כל השאר עשיתי בסדא אני חושבת. תגידי עשית את הקטע השני? מה כתבת בשאלה שנייה בו? שלפי איזה זכויות כל עמדה נוקטת.

drops of summer

New member
כן עשיתי את הקטע הזה

אבל זאת השאלה שבחרתי לא לענות... ובכלל זה משהו עם עקרונות דמוקרטיים של כל אחד מהצדדים לא?

למעלה