מגן 98 בהיסטורייייייהההההה ../images/Emo9.gif
וואווו היה לי יום כל כך טובב :]] זה התחיל מהתעוררות נהדרת בבוקר למרו תשלא ישנתי בכלל שומדבר. הלכתי לבית הספר היקר בידיעה שיש לי שעה פנויה ובא לי קפה של המזנון (הזוי אך אמיתי), ישבתי עם ידידים מתחלפים לאור השעה ולקראת סופה הלכנו אני ועוד אחד מהחבר'ה לבדוק את ציוני המגן החביבים שמחנכתי החביבה נתנה כבר... יש לציין שציפיתי ל90, 93, גגגגגגג 95.
98
ווואהוווו אז נכון שהייתה מי שאמרה לי "מה,זה ממש מבאס, מה זה 98?! שתיתן לך כבר 100", אבל פאק- לא מגיע לי 100. או חושבת על משהו בסגנון ה90 בבגרות, לא מגיע לי 100, בחיי. נו מילא. אח"כ הגיעו האוטובוסים וכל שכבתי היקרה נסעה לה לטיול שהיה בנננננננזונה - ביהודיה :] (ד"א- כל מי שמזדמנת לאזור- אחד ה-מסלולים ה-שווים שיש פה, ממליצה בחום). הלכנו לנו חצי שעה ככה בחום, נמסים ומתפללים למים. ואז הגענו לשם... לבריכת גן העדןןןןןן :]]] שעה של השתכשכות במים וקפיצה מגובה הרבה-מידי-מטרים לתוך הבריכה (תוכדי צעקות של אחד המחנכים "אל תעלו לשם יותר!! די!!! סיימנו!!!"), והמשכנו... היה אחד המצחיקים וההזויים, בחיי :] כמזמן לא נהניתי ככה בטיול שכבתי. למעשה- מזמן לא היה טיול שכבתי. סיימנו לנו עם אבטיחים-בורקים-קרטיבים שהמחנכת שלי נשארה לארגן לנו (קשה לה ללכת מסלולים והיא בכל זאת באה לטיולים תמיד כדי לארגן לנו סיום כיף
), ובזמן שאני וחברה שלי מתלבשות מאחורי חומה בגובה מטר וקרמבו (כלומר- שלא מספיקה לכלום!) (נו מה לעשות שהשירותים היו רחוקים ומפוצצים??) הגיעו כמה ידידים שלי לסביבה וקלטו אותנו בסיום ההתפשטות-התלבשות שלנו כשלפתע אחד מהם זרק "הוווווווו גם פה יש אטרקציה!" (בצחוקבצחוק, אם זה היה מישהו אחר מהבנים ולא הם- הם היו חוטפים על הראש). וזה היה משעשע נורא נו :] (ואף מחמיא בצורה מוזרה) בכל מקרה- חזרתי הביתה מלאת חיוכים ומחמאות (על כובע הבוקרים המאגניב בטירוף שלי, על הגופיה, על הבטן שירדה, על הכל?
), והלכתי קצת לנוח כשלפתעעעעע טלפון. יצאתי החוצה להיפגש עם אחת הבנות פה, ישבנו וניצלינו בחוץ במשך שעה לערך וחזרתי (בדרך ראיתי מישהו חתיך לחלוטין שלא ראיתי כבר איזה שנתיים מכאן, חביב לי לאללה :] ). אח"כ קפצתי לחברה ממש טובה שלי לשעה והיה משעשע, בעיקר השקילה שנעשתה לפני פיפי ואחרי אוכל ובאמצע היום & שיט- וירדתי עוד קילווווווו :]]] קולולולו! :] כרגע אני בייביסיטר על אחותי הקטנטנה ותיכ פיפי וליייייישון (מקלחת גם נו) כי אני עייפה בטירוף. מה אגיד ומה אומר? יומושלםםםםם :]]] (חייבת לציין שהדבר היחיד שאולי מעיב על שמחתי הוא החצקום החביב שצמח לי באמצע הלחי
) הו, אם קראת אותי את מלכה בובה