אופטימיות

K a y a 1989

New member
לא צריך לאזן שום דבר

את משעשעת וכיף לקרוא אותך,ומשהו מצחיק להגיד אין לי מצטערת

Mrs big

New member
היינו יכולות להיות חברות טובות אם היינו

מצליחות לתקשר. וכן, זה משהו מצחיק. מצחיק שבכלל חשבתי על זה.

paperdoll16

New member
למען האמת, עוד לא קראתי..../images/Emo54.gif

אבל רציתי ליידע ואתך שמחר אני בבסיס שלך. תשלחי לי במסר את הפלא שלך או משו. אני מתגעגעת like hell!

drops of summer

New member
אנה

את באמת צריכה לקבץ את כללל [ואני מתכוונת ל-כל-] ההודעות הארוכות האלו שלך מהפורום, לחתיכה אחת ולעשות מזה איזה ספר או משהו. זו תהיה הצלחה. :]

../images/Emo203.gif הרכזת נתנה לנו גם את מחר כחופש..

ללמוד לבגרות בהיסטוריה
"אני לא רוצה לראות אתכם ביום חמישי שזופים"
והיום אני אלך לבוב אחרי החזרות כי הוא רוצה לתת לי את המתנה בדיוק ב12
.אוחח קטן שלי. וכמה שאני מבואסת שבסוף מחר לא ניסע לתל אביב אלא יום שלישי..יהיה כיף גם אז
זה אומר רק שאני צריכה להיסחב עם השקית מ6...נו מילא

little shorty

New member
ככה בקטנה :)

- היה נחמד בשבת חתן ואחותו הגדולה פיתחה כמה תמונות מהחינה ושמה במסגרות ויצאה לנו תמונה מהזה חמודה ותליתי אותה בחדר. - אחי הביא לי את המתנה שעשיתי לו לחצי שנה ויצא ממש חמוד. זו מן לוחית עץ, עליה מודבקת תמונה שלנו והכל מקושט בכל מיני נצנצים בזהב וכל מיני קישקושים ורשום בטוליפ "אהבה זה דבר פשוט ואני פשוט אוהבת אותך..." - היה יום טוב כזה אתמול בערב עם החברות שלי והייתי צריכה את זה והיינו במקלט עם כולם ולמדתי את הריקוד והוא ממש יפה. - קיבלתי משכורת :) למרות שזה בקושי 600 שקל חחחח ואני צריכה גם ללכת לקחת מהפיצה את הצ'ק על סך 300 שקל נראה לי... יש כמה דברים חרא כמו אזרחות ועוד משהו אבל לא נדבר על זה.

svety

New member
קניתי שני ספרים היום ../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

את 'האמן ומרגריטה' [סוף סוף עותק משל עצמי! אחרי שככ הרבה זמן התעצלתי!] ואת 'על הפקחון' [שהמון זמן רציתי לקרוא ולא הצלחתי להניח ידיי על עותק.] וגם שלוש חולצות ממש חמודות מתמנון. ושלושה לקים ממש יפים. ווהו

adiss90

New member
תתחדשי!ואני קניתי את מלך החומוס ומלכת האמבטיה

[לא יודעת, עם כל ההמלצות שרצות סביבו...וצריך ספר לטיסה]

מגן 98 בהיסטורייייייהההההה ../images/Emo9.gif

וואווו היה לי יום כל כך טובב :]] זה התחיל מהתעוררות נהדרת בבוקר למרו תשלא ישנתי בכלל שומדבר. הלכתי לבית הספר היקר בידיעה שיש לי שעה פנויה ובא לי קפה של המזנון (הזוי אך אמיתי), ישבתי עם ידידים מתחלפים לאור השעה ולקראת סופה הלכנו אני ועוד אחד מהחבר'ה לבדוק את ציוני המגן החביבים שמחנכתי החביבה נתנה כבר... יש לציין שציפיתי ל90, 93, גגגגגגג 95. 98
ווואהוווו אז נכון שהייתה מי שאמרה לי "מה,זה ממש מבאס, מה זה 98?! שתיתן לך כבר 100", אבל פאק- לא מגיע לי 100. או חושבת על משהו בסגנון ה90 בבגרות, לא מגיע לי 100, בחיי. נו מילא. אח"כ הגיעו האוטובוסים וכל שכבתי היקרה נסעה לה לטיול שהיה בנננננננזונה - ביהודיה :] (ד"א- כל מי שמזדמנת לאזור- אחד ה-מסלולים ה-שווים שיש פה, ממליצה בחום). הלכנו לנו חצי שעה ככה בחום, נמסים ומתפללים למים. ואז הגענו לשם... לבריכת גן העדןןןןןן :]]] שעה של השתכשכות במים וקפיצה מגובה הרבה-מידי-מטרים לתוך הבריכה (תוכדי צעקות של אחד המחנכים "אל תעלו לשם יותר!! די!!! סיימנו!!!"), והמשכנו... היה אחד המצחיקים וההזויים, בחיי :] כמזמן לא נהניתי ככה בטיול שכבתי. למעשה- מזמן לא היה טיול שכבתי. סיימנו לנו עם אבטיחים-בורקים-קרטיבים שהמחנכת שלי נשארה לארגן לנו (קשה לה ללכת מסלולים והיא בכל זאת באה לטיולים תמיד כדי לארגן לנו סיום כיף
), ובזמן שאני וחברה שלי מתלבשות מאחורי חומה בגובה מטר וקרמבו (כלומר- שלא מספיקה לכלום!) (נו מה לעשות שהשירותים היו רחוקים ומפוצצים??) הגיעו כמה ידידים שלי לסביבה וקלטו אותנו בסיום ההתפשטות-התלבשות שלנו כשלפתע אחד מהם זרק "הוווווווו גם פה יש אטרקציה!" (בצחוקבצחוק, אם זה היה מישהו אחר מהבנים ולא הם- הם היו חוטפים על הראש). וזה היה משעשע נורא נו :] (ואף מחמיא בצורה מוזרה) בכל מקרה- חזרתי הביתה מלאת חיוכים ומחמאות (על כובע הבוקרים המאגניב בטירוף שלי, על הגופיה, על הבטן שירדה, על הכל?
), והלכתי קצת לנוח כשלפתעעעעע טלפון. יצאתי החוצה להיפגש עם אחת הבנות פה, ישבנו וניצלינו בחוץ במשך שעה לערך וחזרתי (בדרך ראיתי מישהו חתיך לחלוטין שלא ראיתי כבר איזה שנתיים מכאן, חביב לי לאללה :] ). אח"כ קפצתי לחברה ממש טובה שלי לשעה והיה משעשע, בעיקר השקילה שנעשתה לפני פיפי ואחרי אוכל ובאמצע היום & שיט- וירדתי עוד קילווווווו :]]] קולולולו! :] כרגע אני בייביסיטר על אחותי הקטנטנה ותיכ פיפי וליייייישון (מקלחת גם נו) כי אני עייפה בטירוף. מה אגיד ומה אומר? יומושלםםםםם :]]] (חייבת לציין שהדבר היחיד שאולי מעיב על שמחתי הוא החצקום החביב שצמח לי באמצע הלחי
) הו, אם קראת אותי את מלכה בובה

e l u l a

New member
איזה הודעה כייפית:)../images/Emo153.gif

שמחה שהכל כזה שמח וטוב:] וכל הכבוד על הסטוריה!

נשאר עוד 2 קילו

עד ליעד ואז עוד 2 כדי לסיים עם זה ואי ללכת במחר לבצפר או לא;.ץ זין. אנרוצה חברים שלי שוב וגם חברברים חדשיפ בתוך הטינופת כינרת מצא ספר וביצה

למעלה