אופטימיות

©big smile©

New member
גם לי!!! ../images/Emo13.gif

חח שרון, בסוף נהגתי אתמול ב12 בלילה. היה כזה כיף לנהוג עם המוזיקה שלי בקולי קולות ועם החברות! אעע
היום אני אסע לבד לבד.

THE ronch

New member
נסו את זה.

חמישי, יצאתי עם שרה, התפרענו למוות. חזרנו הביתה ב8 בבוקר, הגר ותום חיכו לי פה. :) שישי, הלכתי לעבודה, אחרי זה יצאתי עם הגר ותום וטשי וגם ביקרתי את בן ופגשנו עוד אנשים, חזרנו הביתה ב7 בבוקר. טשי והגר הלכו לישון ותום ואני נשארנו עד 10 במרפסת וסגרנו את הלילה כמו שצריך. שבת, יצאתי בלילה ואספתי את בנג'ו לעבודה, הוא התקלח והתארגן ואסף הצטרף. הלכנו לאדום, פגשנו את איילת ושות', באמצע הערב הלכנו לים וב6 בערך כולם התפרקו הביתה, בנג'ו ואני הלכנו לאסף, בנג'ו פרש, נשארתי עד 8 ובאתי הביתה. ראשון, אמא חזרה, בערב הופעה של ג'ט סאם, אחרי זה לאודליה, אחרי זה ערב נחמד עם הפאנקס. חזרתי לבית של שרה ב6 בבוקר. היה מתיש אבל אין כמו לצאת יום אחרי יום ולא להיות לבד לרגע, אולי אני אצטרך להרגע קצת מכל הסוף שבוע הזה אבל אי אפשר להגיד שזה לא עשה לי טוב.

Lost Lullaby

New member
אין יותר תקשורת

היום הייתה הבחינה המעשית הסרט יצא יותר טוב משחשבתי שיצא
הבוחנת הייתה נחמדה למרות שכל הקבוצות לפנינו יצאו לחוצים כמו לוידעת מה ואמרו שהיא ביקורתית מדי לא יודעת, חיבבתי אותה מצד שני היא בקושי שאלה אותי שאלות והיה לי מה להגיד
טוב יאללה נגמרררר!!!!!!!!!! עוד שני מגנים, שתי בגרויות ומועד ב' אחד:]

amit641

New member
מקלחת. ../images/Emo129.gif

בחיי שזאת התרופה הכי טובה למצב רוח רע. בבי"ס ילדה אחת גרמה לי להרגיש די רע וגם המחזור ממש הציק לי וכאבה לי הבטן והיה לי מצב רוח די רע. באתי הביתה והתקלחתי וזה כאילו מנקה אותי גם מבפנים. עכשיו אני במצב רוח ממש טוב ועוד מעט יש פורום קיץ. יש לי מן חיוך כזה בפנים.

KarenTheGoddess

New member
יש לי משהו עם ה'לשמור אותי שפויה' היום

Karen Joseph says: מאוד. מרגיע, מנקה.. שומר עלי שפויה בחום הזה :)

Mooa-Numi

New member
למרות שאני לא מרגישה משהו

אני אתאמץ, כי יש על מה. יש שביתה היום אז נשארתי כאן. צריכה לסדר כל מיני דברים, זה ממש יכול להקל. יש לי זמן קצת פנוי, ורגליים חלקות (חצי מכונה וחצי גילוח. מתגעגעת לימי השעווה, באמת
), וללכת בבית עם מכנסיים קצרות זה כלכך כיף. אתמול בדרך הביתה הבנתי שאני נוגעת במלא אנשים. אני לא בטוחה שאנשים ישימו לב לזה מהקן, כי את רובם אני לא מצליחה להביא לקן.. אבל יחסית, ובצורה מוזרה. סתם, גם במעגלי חניכות טיזנאבי, באמת. וזה נחמד. אבל זה לא משנה את העובדהשאין לי חניכים ישירים. השאלה היא איך כן.. וזה יכול להיות קרוב עכשיו, אם אני רק אעבוד על דברים.. נו אתם מבינות. עוד היום: צוות גרעין, ויהיה טוב.

אמא שלי חזרה מחו"ל..

שזה אופטימי בפני עצמו
והיא חזרה עם חמישה בשמים משגעים שחלקם ביקשתי! דלישס אדום נינה CK בי להקוסט ורוד אמור אמור
כי נגמר לנו.. היא קנתה לי פאקט של מרלבורו לייט ומלאאאאא שוקולדים P: ולא אכפת לי גזרה דיאטה שומדבר! שוקולדים זה שוקולדים P: וסתםםםםם נפגשתי היום עם חברה שלא ראיתי מלא זמן והיא ממש פינקה אותי במחמאות :) וזה כיף, ואני מתה עליה. וווווווזהו פחות או יותר.

למעלה