אופטימיות

EVE Lights

New member
נראה לך באמת שתצאי מזה ככה

עם מי? מה? מו? יותר חשוב - איך היה?

EROTOMANIA

New member
איבי

אספר לך במסר כשאחזור הלילה מהעבודה היה נורא! אני צריכה בחור אמיתי עם זין שאפשר לראות ולהרגיש

ThE uVa

New member
חזרתי עכשיו מחברה../images/Emo60.gif

היינו ארבע בנות, והיה ממש כיף. היא טסה לארה"ב היום, אז בעוד שלושתרבע שעה אני צריכה להיות שוב אצלה בבית, לנסוע לשדה. ועוד לא סיימתי את המכתב טיסה! קיצר היה כיף.

TiKi PooH

New member
:)

ביום שבת נסענו אבא, קובי, זיו ואני לטיול בקרבת ג'רוזלם ( האמת היא שחשבנו להכנס גם לעיר העתיקה, אבל הגופייה שלי די שרטטה לנו את המסלול)- היה נהדרררררר. התחיל מטלפון אחד שזיו עשה לנזיר אוליבייה, שהדריך אותנו עם כלהלב במנזר אבו גוש- בן אדם מקסים, שובה, טוב- לב ומרתק לחלוטין. היה סיור-פינוק, סיפורים מעניינים ושיחה נהדרת.. אני באמת ממליצה לכל מי שיוצא לה להיות באיזור אבו-גוש ללכת לבקר. אחריי שכולנו התאהבנו בטיפוס והבטחנו שעוד נחזור- הלכנו לאכול באבו גוש, גם שם איכשהו זיו מכיר את מי שצריך, וכשאבא וקובי הזמינו אוכל למעלה- אנחנו כבר ישבנו אצל הערבים בממתקייה למטה, שיחה משעשעת בהתנהלותה ( בעיקר כי היא הייתה מורכבת מערבית- בשביל הבן של הבעלים, עברית- בשבילי, וצרפתית- בשביל הקטע) ,והבטחנו שנחזור עם החבר'ה הגדולים לקפה מאוחר יותר. אז חזרנו לקפה, וישר הוציאו לנו מלא בקלוואות וכנפה על חשבון הבית, שיחה מהא לדא פלוס-פלוס, קיבלתי מתכון + הדגמה כששאלתי "איך עושים זיתים"... ^^ עכשיו צריך לחכות למסיק ולקוות שיצליח. בקיצור היה נורא כייף וכולם יצאו מבסוטים. בערב אור התקשר אליי ושאל אם בא לי לשבת איתו על בירה וסיגריה בגן-חרא-של-כלבים, ודיברנו סוף-סוף המון זמן, הדבקנו קצת פערים, סיפרתי לו קצת על המתרחש בבית... אני כל כך אוהבת אותו. מה עוד? מממ אחריי איה שנתיים שאני אומרת שאני אעשה ת זה- קבעתי תור לגניקולוגית בשבוע הבא..[: ולמרות שהעבודה שלי קורעת לי 'תצורה- לפחות יש לי עבודה.. המנננ ימים טובים סה"כ :)

yaeli87

New member
קמתי במצב רוח שונה מזה שהלכתי לישון איתו :]

קמתי היום ב10 וחצי,אל תשאלו למה...אבל אני בחופש אז ייפי היי!!! ראיתי באזז,סרט דיי מלחיץ,לחשוב שאלה ילדים בני 14,איף. אח"כ ב12 וחצי הלכתי לעשות גבות ובמקרה זה במספרה שלי אז גם עשיתי פן
ל'קחתי את המשפקי-ראיה החדשות הנסיכות והיפות שלי
וקניתי לחמניות טריות מהמאפיה,אפרופו וסוכריות גומי
אני מרגישה כמו ילדה בת 6 וכיף לי נורא!!!1 רואים את מאמי יותר מאוחר וווהווווו

למעלה