ביום שבת נסענו אבא, קובי, זיו ואני לטיול בקרבת ג'רוזלם ( האמת היא שחשבנו להכנס גם לעיר העתיקה, אבל הגופייה שלי די שרטטה לנו את המסלול)- היה נהדרררררר. התחיל מטלפון אחד שזיו עשה לנזיר אוליבייה, שהדריך אותנו עם כלהלב במנזר אבו גוש- בן אדם מקסים, שובה, טוב- לב ומרתק לחלוטין. היה סיור-פינוק, סיפורים מעניינים ושיחה נהדרת.. אני באמת ממליצה לכל מי שיוצא לה להיות באיזור אבו-גוש ללכת לבקר. אחריי שכולנו התאהבנו בטיפוס והבטחנו שעוד נחזור- הלכנו לאכול באבו גוש, גם שם איכשהו זיו מכיר את מי שצריך, וכשאבא וקובי הזמינו אוכל למעלה- אנחנו כבר ישבנו אצל הערבים בממתקייה למטה, שיחה משעשעת בהתנהלותה ( בעיקר כי היא הייתה מורכבת מערבית- בשביל הבן של הבעלים, עברית- בשבילי, וצרפתית- בשביל הקטע) ,והבטחנו שנחזור עם החבר'ה הגדולים לקפה מאוחר יותר. אז חזרנו לקפה, וישר הוציאו לנו מלא בקלוואות וכנפה על חשבון הבית, שיחה מהא לדא פלוס-פלוס, קיבלתי מתכון + הדגמה כששאלתי "איך עושים זיתים"... ^^ עכשיו צריך לחכות למסיק ולקוות שיצליח. בקיצור היה נורא כייף וכולם יצאו מבסוטים. בערב אור התקשר אליי ושאל אם בא לי לשבת איתו על בירה וסיגריה בגן-חרא-של-כלבים, ודיברנו סוף-סוף המון זמן, הדבקנו קצת פערים, סיפרתי לו קצת על המתרחש בבית... אני כל כך אוהבת אותו. מה עוד? מממ אחריי איה שנתיים שאני אומרת שאני אעשה ת זה- קבעתי תור לגניקולוגית בשבוע הבא..[: ולמרות שהעבודה שלי קורעת לי 'תצורה- לפחות יש לי עבודה.. המנננ ימים טובים סה"כ