- אופטימיות -

טוב, אז אתפרש גם לפה.

[ואח"כ- אשתלט על העולם!] "ועידו. היה מבקר מסעדו." אם כבר אני בשלב ההיזכרות בימים האחרונים, שעברו עליי כצפוי בשכרון חושים מטשטש שגרם לי להשאיר את השותף תקוע מחוץ לדירה שעות ארוכות ולקבל ממנו 72 שיחות שלא נענו+מס' הודעות נאצה [יאללה, מגיע לו, הוא אדיוט!], הרי אנקדוטה נוספת: הבחור ההוא, הגיטריסט מהלהקה, הכעור שנדמה עפ"י לבושו שיצא זה עתה מסט הצילומים של סרג'נט פפר [ונראה בול כמו הכלאת מעבדה בין שון לנון (שון! לא ג'ון!) ואבא שלו. ולא אומר מי אבא שלו כרגע, כי זה לא יהיה נעים לאף אחד], הופיע בערב מחווה לדודו גבע עם להקתו. וממש מעריץ אותו. והלוא אין דבר שמרגש אותי יותר מאנשים שאוהבים אותו. ומדודו עצמו, ז"ל. אוטוריטה של כשרון, כנות, אינטיליגנציה, יושר פנימי וצניעות. מעמד הפועלים במיטבו+בונוס של אוובר-אינטיליגנטיות כואבת. וכל אדם אחר שמכיר אותו, שלא לומר מעריץ אף הוא, הוא מבחינתי ערובה למוצלחות שאין כמותה. אחח, קשים חיי בלבנט. קשים חיי בנסיון להתקרב ולהתרחק מהסטריאוטיפ התלאביבי. קשים חיי ודי.
יאללה, עברתי לראשוןלציון.

Mooa-Numi

New member
אני בבית!!!!!!!!1

לא סגרתי שבת (וגם 21 בדרך) איזה כיף, במאת, זה בכלל לא היה מובן מאליו (עד המסדר רס"פ אתמול בלילה לא ידעתי אם אני סוגרת או לא) וזהו והחלטתי שזה יהיה סופ"ש אדיר. ודצמבר ועוד מעט יומולדת והייתי בסיב"ה השבוע והיה אדיר אדיר אדיר (באמת שזה מדהים! מי ששמעה על זה) וזהו חורף

היום

אני הולכת לישון אצל חברה ולראות אותו :) ו... כיףכיףכיף. חברים שלי חזרו מטיול, והתגעגעתי המון!

SNoopY 26

New member
אם היית כאן הייתי שואלת לאן אתה לוקח את

האהבה מכאן... הייתי נותנת לך, את כל העולם. אווקי אז שילשום קניתי את הארי פוטר השביעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי איזה כייייף לי הא??? :) אני מאוהבת בבכל הסידרה וכלכך חיכיתי שייצא השביעי! וסוף סוף הוא יצא. ביום שהוא יצא הלכתי עם ויק ועוד שתי חברות וקניתי אותו:) אה וקניתי גם בגדים. אמא פירגנה לי ג'ינס מזארה 300 ש"ח ג'קט אפור ממש יפה גם מזארה 350 סריג ממממש יפה ממנגו 300 מגפיים שחורות מזארה 500 חולצה מרזילי (שהלכתי להחליף) 370 ולפני איזה שלושה שבועות קניתי שימלה ב-400 שקל ממנגו... אז מאמא אני לא אבקש עוד כסף לבגדים לבנתיים. ומה שעוד אופטימי זה שיש לי איזה 1000 שקל משלייייייייייייי :] והכייי אופטימי- סוף כל סוף, בשעה טובה, סיימתי לצבוע את החדר. חח זה לקח שניםםם

AnGeL DoLlY

New member
גם אני עשיתי שופיננננג

סוף כל סוף!! - סקיני בסגול בהיר משופשף שהתאהבתי בו מהרגע שראיתיו
מזארה. - עוד סקיני כהה ממש יפה מזארה - זוג מגפיים גבוהים ושחורים מגניבים מTO GO, והיה מבצע של 1+1 אז קניתי עוד זוג רק בחום ויותר אלגנטיים! יצאתי מורווחת. :) והכל ב250 שקל! - חולצה ארוכה אפורה יפה מזארה גם - סווצ'רט ורוד בייבי מהנס ועוד כלמיני גופיות בירוק בקבוק ולבן ממנגו לי ולאמא ביחד. נחמד נחמד

AnGeL DoLlY

New member
כן כן

אגב , ראיתי את המגפונים שלך באיזו חנות בקניון הגדול. או משהו ממש ממש דומה להם לא כאב לשלם עליהם 890 ש"ח? ]:

AnGeL DoLlY

New member
אוי אוייייייייי!

הכלבה שלי המליטהההההההההה:) 3 גורים מקסימייייייים!!! יאיאיייאיי

NoWords

New member
איזה מרגש זה ../images/Emo9.gif

מזל טובבבבב!!
אתם שומרים אותם או מוסרים אותם?

AnGeL DoLlY

New member
בינתיים שומרים

כשהם יגדלו רוב הסיכויים שנמכור אותם או משהו תודה!!

SNoopY 26

New member
סתמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

!!!!! איך לא היתקשרת להגיד לי?!?!!?!? ווואיייי איזה כיייף!!!
אני חייבת לבוא לראות

Bitch47Percents

New member
הוא אמנם סוגר שבת,

אבל אני יודעת שהוא שם והוא חושב עליי ורוצה להיות פה איתי ולחבק אותי בגשם וזה כלכך כיף.

einatit4

New member
../images/Emo183.gifהתחלתי לקרוא את הארי החדש../images/Emo199.gif

איזה כיף שאח שלי סיים מהר ולא חיכיתי כמעט.

מחר אני רואה אותו ../images/Emo99.gif

ואחרי יום ראשון אני מתחילה לחפש עבודה! סוף סוף :)))

למעלה