אוהבת שחוגגים לי יומולדתתתת ((

../images/Emo65.gif
כאילו זה מחר אבל היום אני כזה בעבודה ובאיזה 10 רינת וצליל באו אליי לעבודה [מתוקות!] עם בלונים ועוגה ופרחים וכולם כזה "איזה חברות מקסימות! נכס, נכס!"
וכולם איחלו לי מזל טוב גם לפני שהן באו כי לא יראו אותי מחר אין פשושות ברמות ואז רמי הפדופיל התחיל איתי. כאילו אמאלה אתה מאורס וקווין התקשר ולירן התקשר וכולם התקשרו לשאול לגבי הערב :]]]] יאו הממ ואז הכדורגלן בא להתאמן בסייבקס. אז הוא ראה את הבלונים וכזה "אוי יש לך יומולדדדדדת" והדביק לי את הנשיקה הכי מדהימה בעולם. :] ואז הלכתי לקניון ורינת קנתה לי במתנה מגפונים חמודיייים

ועכשיו אני בבית ומורן אומרת שהייתה דקירה בווייס וסגרו אותו!!!! כאילו ס-ע-מ-קקקקק ערס איפה אני אחגוג עכשיו [זה כבר קצת שייך לקיטורים] אה אה אה ואתמול יצא הארי פוטר בעברית. ואני שכחתי מזה בכללללל.. ואז אתמול מצאתי אותו על הספריה שלי עם פתק "אולי גם לנו יקרו קסמים? תהני מהספר ומהיומולדת!" מאמא שלי שאני בכלל בריב ענקי איתה [BTW, תגובתה על הנשיקה עם הכדורגלן: "עלית ברמה" "ברמת היחסים ביני לבינו?" "לא, ברמת הפרחיות."
] אה אה אה 2 אתמול היה הפדיון לעילי וכולם כ"כ החמיאו לי על איך שנראיתי!! אחיות של גיסי באו אליי ואמרו לי שהן זוכרות אותי דוסית מעאפנה מהחתונה ושעכשיו אני כ"כ יפה ובוגרת! אומג הייתי בהלם שאחותו הבריטית-לעתיד הצפונבונית תחמיא למישהו ככה! וכולם נורא התפעלו ממערכת היחסים שלי עם נולי

) [האחיין הבכור, הראשון, הגבר היחיד שאוהב לעולם
] אמרו שנראה שהוא מעריץ אותי ושאנחנו כ"כ אוהבים אחד את השני וזה כ-ז-ה נכון.
ועוד מעט הצ'יקאס באות ואח"כ איפשהו. נמצא משהו. ייאייייייייי!