- אופטימיות -

יום ראשון הסיוט הזה נגמר,

בתקווה שבאפריל אני אהיה חופשיה ולא אצטרך לעבור את זה שוב.

little shorty

New member
יומולדת חגיגה נחמדת :]

היה כזה טוב. ביום שלישי עבדתי, והחברות שלי הוציאו לי עוגה וזיקוקים וקיבלתי מלא בלונים... אחרי זה עלינו לארומה וישבנו שם קצת בצוות מצומצם... 3 חברות שלי, ידיד והבוס שלי והיה מצחיק. אתמול קמתי מוקדם ואני וחברה נסענו לת"א אמנם התאכזבתי והלכו לי הרגליים וקניתי רק ג'ינס, כמה חולצות פשוטות, מעיל אפודה כזה, וסט ועגילים אבל היה נחמד וקורע מצחוק. אחרי זה כמה חברות באו לשבת אצלי קצת וקיבלתי מתנות ואכלנו עוגה והיה נחמד... והיום מסיבה פיצוצית עם איזה 30 חברים שלי והולך להיות גדול! וקיבלתי מתנותתתתתתתתתתתת חברה אחת קנתה לי שעון שרציתי 2 חברות קנו לי ערכה כתומה כזו של כרית, תחתון, נעלי בית, גרביים, כפפות ותמונה ענקית שלנו עוד 2 חברות קנו לי שרשרת כסף של גראס עם תליון לב עקום כזה ואבן חברה קנתה לי שעון לתלייה עם תמונה של שתינו והקדשה אמא קנתה לי בושם - לוליטה למפיקה
סבתא הביאה לי מלא מלא ממתקים ו-400 שקל סבתא השנייה הביאה לי עוד 100 החבר קנה לי מצלמה דיגיטלית {לפני חודש} ושרשרת זהב עם תליון של השם שלי באנגלית וזה עוד לא הסוף!!!!! חחח אני צריכה לקבל עוד מתנות, פשוט לא הספקתי לראות את כולם
וקיבלתי מלא טלפונים והודעות והודעות באייסי וזה כזה כיף :] בא לי שיהיה לי יומולדת כל השנה... אחח כולי חיוכים.

SNoopY 26

New member
בונאה כמה מתנות!!!

ולא סתם מתנות, כל מתנה היא מתנה שווה! חח איזה כייף לך :)) מזל טוב בובה

little shorty

New member
ועכשיו גם זר פרחים ענקי

ממישהו מהעבודה! איזה חמוד הוא בא עד הבית שלי :] {לא להילחץ הוא יכול להיות אבא שלי}

אוהבת שחוגגים לי יומולדתתתת ((:) ../images/Emo65.gif

כאילו זה מחר אבל היום אני כזה בעבודה ובאיזה 10 רינת וצליל באו אליי לעבודה [מתוקות!] עם בלונים ועוגה ופרחים וכולם כזה "איזה חברות מקסימות! נכס, נכס!"
וכולם איחלו לי מזל טוב גם לפני שהן באו כי לא יראו אותי מחר אין פשושות ברמות ואז רמי הפדופיל התחיל איתי. כאילו אמאלה אתה מאורס וקווין התקשר ולירן התקשר וכולם התקשרו לשאול לגבי הערב :]]]] יאו הממ ואז הכדורגלן בא להתאמן בסייבקס. אז הוא ראה את הבלונים וכזה "אוי יש לך יומולדדדדדת" והדביק לי את הנשיקה הכי מדהימה בעולם. :] ואז הלכתי לקניון ורינת קנתה לי במתנה מגפונים חמודיייים :) ועכשיו אני בבית ומורן אומרת שהייתה דקירה בווייס וסגרו אותו!!!! כאילו ס-ע-מ-קקקקק ערס איפה אני אחגוג עכשיו [זה כבר קצת שייך לקיטורים] אה אה אה ואתמול יצא הארי פוטר בעברית. ואני שכחתי מזה בכללללל.. ואז אתמול מצאתי אותו על הספריה שלי עם פתק "אולי גם לנו יקרו קסמים? תהני מהספר ומהיומולדת!" מאמא שלי שאני בכלל בריב ענקי איתה [BTW, תגובתה על הנשיקה עם הכדורגלן: "עלית ברמה" "ברמת היחסים ביני לבינו?" "לא, ברמת הפרחיות."
] אה אה אה 2 אתמול היה הפדיון לעילי וכולם כ"כ החמיאו לי על איך שנראיתי!! אחיות של גיסי באו אליי ואמרו לי שהן זוכרות אותי דוסית מעאפנה מהחתונה ושעכשיו אני כ"כ יפה ובוגרת! אומג הייתי בהלם שאחותו הבריטית-לעתיד הצפונבונית תחמיא למישהו ככה! וכולם נורא התפעלו ממערכת היחסים שלי עם נולי:)) [האחיין הבכור, הראשון, הגבר היחיד שאוהב לעולם
] אמרו שנראה שהוא מעריץ אותי ושאנחנו כ"כ אוהבים אחד את השני וזה כ-ז-ה נכון.
ועוד מעט הצ'יקאס באות ואח"כ איפשהו. נמצא משהו. ייאייייייייי!

"אלבז!!! יא חצופה

איך זה שירדת מהאוטובוס בלי להגיד שלום?!" "אבל מה... חשבתי שאתן ישנות!" "אז היית מעירה אותנו! לא הולכים ככה" "אל תדאגי, אני אקפוץ לנופש באשקלון ואראה את כולם" "סבבה" "ותמסרי לכולן שאני אוהבת אותן" זו חברה שלי שדיברה איתה בכלל. אותה אלבז היא קצינה ששירתה איתנו אולי חודש, אבל עזבה היום את הענף ובכלל לא אמרה שלום... אבל היא יצאה מותק. :)

LimiMimi

New member
טוב להיות אחרי

היום שהכי פחדתי ממנו בשבוע האחרון ולהיות עם כ-זה חיוך, ולדעת שהיה מזה כיף ומזה שטויות... אני פשוט אוהבת לעבוד, אני אוהבת תעסוקה אני לא אוהבת לחפור בתוך עצמי והמחשבות שלי אני אוהבת הסחת דעת. והיה היום פשוט כיף עבדתי מתשע וחצי עד ארבע בקולנוע ומארבע וחצי עד חצות בבלוקבסטר קניתי לי הארי פוטר היה צחוקים מחר אני עובדת בבלוק.. עד ארבע, משמע יש גם זמן לישון וגם זמן לצאת עם הבננות שבת אני עובדת ואז שוב מרתון עצבני אבל הו גיב'ס אה שיט!

THE ronch

New member
לפעמים הוא מפתיע

(מאז הריחוק, פתאום אני מקבלת אלפי סמסים ביום, שיחות חוזרות ונשנות וגעגועים היסטריים שאני לא רגילה אליהם) 'זה ממש יהיה לי עצוב אם לא תגיעי מחר. בא לי כבר לשבת לידך וללטף אותך'.

זה כאילו

כלום לא משנה. אני עפה, פשוט עפה. הדבר הכי נהדר שיכול לקרות קורה לי בכל יום ו-וואו, אני כל כך שמחה שאני אני.

Snow fairy

New member
../images/Emo23.gif

[סתם קפצתי לבקר והיה לי כיף לקרוא את זה]. אוהבת אותך אילאילי!! והפספוסי תחנות עד גבעתיים היו שווים הכל בשביל לראות אותך שוב;]

TiKi PooH

New member
שיא אללה בדיוק אתמול בערב עברתי על

תמונות שלך. קודם קפץ עליי געגוע, ואז תהיתי לאן נעלמת

למעלה