- אופטימיות -

s h a r o n 7

New member
" את יפה גם בפיג'מה "../images/Emo126.gif

לפני שבוע וחצי הזמנתי MP4 באינטרנט והיום זה הגיע בדואר רשום ... אז שעה השליח מצלצל ובדיוק ישנתי אז לקח זמן עד שפתחתי ... בסוף פתחתי לו כולי יחפה עם פיג'מה, בלי איפור בלי חזיה (
) ואז הוא עושה לי : "הערתי אותך ? " ואני כזה לא נורא בקטנה וזה ... והוא כולו מתנצל ואז שעה עד שהוא נתן לי לחתום כי הוא התעסק עם משהו לא יודעת חחחח ואז הוא התחיל לשאול אם אין לי בצפר ואני בשיא הישנוניות בקושי עונה חחחחח ואז הוא נתן לי את הכופסא וחתמתי ואז הוא אמר שהוא נתצל שהוא העיר אותיייי ושלמרות שאני בפיג'מה, אני נראת טוב

שלחופה2

New member
התקבלתי../images/Emo98.gif

התקבלתי לפרוייקט של האגודה למלחמה בסרטן. אני מתחילה עוד בערך שבוע, שיעורי עזר וחונכות של ילדה חולה. זה משהו שרציתי לעשות המון זמן, כי זה באמת משהו משמעותי שאחריו אפשר להגיד שאני לא סתם קיימת אלא עשיתי משהו בחיים.

וואו. איזה יופי ../images/Emo2.gif

לא ידעתי שאפשר להתנדב שם. אם רק היה לי זמן... חברה שלי נפטרה מסרטן לפני 5 שנים, וזה לא מרפה ממני עד היום. איך הגעת לזה בכלל? ותעדכני אח"כ איך היה לך, זה יכול להיות מעניין. כל הכבוד!

שלחופה2

New member
תודה../images/Emo9.gif

הגעתי לזה כי גם לי היה סרטן. זה משהו שאני רוצה לעשות כבר המון זמן

וואי, אז בכלל..

מדהים. רק בריאות אני מאחלת לך, באמת
[ואת זו שכתבת לי שעשית 4 פעמים פסיכו, לא? אפשר לדעת למה עשית 4? תכתבי אפילו במסר אם לא נוח לך פה.. אני אשמח לכמה טיפים.]

שלחופה2

New member
כן כן זו אני../images/Emo122.gif

עשיתי 4 פעמים כי אני רוצה ללמוד רפואה, ולקח לי "רק" 4 פעמים להגיע לציון החדש דנדש המהמם שלי:) לגבי מה בדיוק את צריכה טיפים? לצערי הרב כבר הפכתי למומחית פסיכו', אז תשלחי לי במסר כל דבר שאת צריכה:)

N o o s h y

New member
"ביי קסם"

ככה אורליש נפרדה ממני אחרי החיבוק הארוך והשיחה אצלה שנסתיימה לפני כחצי שעה. מתה על הבנאדם שהיא. קיבלתי תובנות חדשות, כמו שחשבתי ואני שמחה שקיימתי איתה את השיחה הזו למרות החששות. טוב לי.

השעורה אמנם עברה,

וגם הכאב באופן מוזר, אבל עכשיו יש לי גולה בעין... /: אני מקווה שזה לא רציני. אחרי הפסיכו זה הדבר הראשון שאני הולכת לבדוק.

paperdoll16

New member
המיטה מלאה בריח שלה../images/Emo54.gif

המיטה שלי מלאה בריח שלה ובא לי להתכרבל כל היום בשמיכה כדיי שהריח שלה לא יעלם.. והיא העבירה לי למחשב 2 שירים שלה ואני שומעת אותם כל הזמן והקול שלה מרגיע אותי.. היא כזאת קסם.

Small talk

New member
קיבלתי משכורת

ויש לי עכשיו 1168 לפני חודשיים לא הייתה לי אגורה
. ואומנם כואב לי הגרון אבל אני צרודה קצת אז אולי יהיה לי מחר קול צרוד סקסי .

Small talk

New member
אני גם רוצה כזאת משכורת

ה1168 שקל זה ביחד עם עוד 2 עבודות מלצרות שעשיתי החודש במקומות מזדמנים.

למעלה