אופטימיות חדש.

TiKi PooH

New member
זה יגיע

כל עוד זה עניין חדש אני לא ממהרת.. חוץ מזה שזה קצת מורכב מהסיבה הפשוטה שאני לא נמצאת עם ההורים שלי הרבה. עקרונית אני גרה אצל אבא, אבל הוא חוזר הביתה 3-4 פעמים בשבוע וגם זה רק סביב 8 בערב, ואת אימא אני רואה פעם- פעמיים בשבוע לכמה שעות כשהיא בארץ. אז בשבועות "רגילים" שהם לא של חופש וכאלה קצת קשה לקבוע פה. בכלללל מקרה- יהיה נחמד אם אבא יפגוש אותו, הוא גם הרבה יותר פתוח [: תכלס זה לא סיפור, מקסימום בהתחלה אימא תעקם פרצוף, אחר כך מתרגלים להכל ( אני 17 הוא 26) אעעעעצ' חדל-סדר-חפירות.

רגע רגע,

מזתומארת כשאמא בארץ? איפה היא גרה?
ו-וואו, זה חתיכת הפרש גילאים רציני.... איך אתם מסתדרים? כמה זמן אתם ביחד בכלל?

TiKi PooH

New member
מהמהמה באמת רגע

אנחנו לא ביחד (!) אם היינו ביחד הבוסים הגדולים כבר היו זוכים לפגוש אותו. אנחנו בסוג-של פוטנציה, מכירים את השטח. באמת עדיין אין לי מושג לאן בדיוק זה זורם או לאן אני רוצה לקחת את זה, אבל זורם כל עוד כל הכל נחמד ושני הצדדים מרוצים ואימא- באמת גרמתי לזה להשמע כאילו היא גרה בטיזינעמו..
אופס. היא גרה בכוכב יאיר, אבל פעם-פעמיים בחודש היא טסה מסיבותיה (עבודה, כייףחיים, כאלה); זה קצת מדלל זמן איכות. וזהו. ( בלאט אני חייבת להוציא על משהו אגרסיות! הרבה יותר מדי זמן על התחת מוקפת סיכומים ומרקרים. מי בנוי לדברים האלה אלוהים)

MaddyD

New member
בגיל שלה כן

אני מאמינה שאחרי שעוברים את הצבא, ההפרש בסדר גודל הזה לא אקוטי מידי

אני כנראה חוזרת לבורגר../images/Emo13.gif

באתי היו לעבודה והבוס שלי לא היה, אז אמרתי לאמא שלי והיא אמרה שהיא תתקשר אליו, כי ידעתי שאם אני אתקשר הוא לא יענה לי. אז היא דיברה איתו והוא אמר לה שאני העובדת הכי טובה שלו ושהוא לא מוכן לוותר עלי.. ושהסיבה היחידה שהוא לא מוכן שאני אעבוד אצל אף אחד אחר בקניון (רציתי לעבוד באספרסו בר שצמוד אלינו, אבל יש להם מין הסכם מפגר כזה שאם המנהל שלי לא מסכים אז המנהל שם לא יכול להעסיק אותי) כי הוא לא מוכן להכשיר עובדים 4 חודשים ואז שהעובדים הכי טובים שלו ילכו לעבוד במקום אחר. והוא מה זה בחור של אגו, חבל על הזמן... אם קורה מצב כזה הוא בחיים לא יחזיר עובד לעבודה. והוא אמר לאמא שלי שבמקרה שלי לא אכפת לו מה עובדים אחרים יגידו ושהוא מוכן להתעלם מהריב שהיה לנו אתמול ושאני אחזור יום ראשון לעבודה. ואני אחזור לעבודה. כי ככה אני גם אצבור וותק בבורגר ויהיו לי אחלה פיצויים לפני הגיוס.. וגם זו עבודה קלה ואני אוהבת לעבוד שם. קיצר כייף לי, אני כבר לא מובטלת

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעלינו לגמר D:

אני משחקת כדורסל, ועלינו לגמר של הבתי ספר איזה כיף יא אני מאושרתתת

GoOni

New member
כתבתי 9 עמודים במתכונת במחשבת ישראל,

על קבלה, וזה לא היה שטויות והתמרחויות. זה היה עמוק כזה, ומעניין ודי נהניתי. נראה לי שהלך ממש טוב, הגעתי לכל מיני תובנות שלא חשבתי עליהן. ועניתי על שאלה "הגדר מהו אין סוף", וזאת השאלה הכי מעניינת ששאלו אותי אי פעם במבחן. אעא אני אוהבת מחשבת

למעלה