עקב העובדה ששרשור אופטימיות עקף את הקיטורים
החלטתי שאני אנסה להתנסח חיובי. כן? אז נשארו לי רק עוד 100 עמודים לסכם מעב הקרס של גברת ויסנצקי לקראת המתכונת בתנ"ך מחר בבוקר, ומה זה 100 עמודים לקראת ה400 שכבר עברו. ( או- ויי זמיר, על הפרק עומדים בגאון עוד 0 0 1 עמודים שלא סיכמתי) אתמול אימא באה לאסוף אותי מזיו וסיפרתי לה עליו קצת היא הייתה יכולה להגיב יותר גרוע על ההפרש גיל ( או- איך עושים שזה פחות יפריע לה?) גם פגשתי אתמול את יונתן, אחד השותפים שלו, חמוד דווקא גם הוא היה יכול להגיב הרבה יותר גרוע על ההפרש גיל ( או- לפניי שפגשתי באותו שותף ,זיו קיבל סמס מיונתן בזו הלשון : " יש פה ג'ינג'ית בת 8 שיושבת בפיסוק רגליים, אם אתה בעניין. אווץץץ'." ) נחסכה ממני אתמול דלקת גרון עקב העובדה שהוא היה מתחשב וסיפר לי בזמן שיש לו התחלה של דלקת גרון ושנשיקות לא באות בחשבון ( או- מה דלקת גרון באמצע החיים.) עם רמת העייפות הנוכחית שלי, אני מאמינה בלב שלם שהלילה אשן לפחות 6 שעות מבורכות. ( או- למה לעזאזל אני לא מצליחה לישון יותר מ3-4 שעות כבר תקופת-מה) אני שוקלת לפרגן לעצמי מחר זמן איכות אחריי המתכונת באוזן השלישית ובחיפוש אחר פריטי לבוש חיונייםאו חיוניים פחות. ( או- בטח לא יקרה, אם אני לא אנקה מחר את הדירולה יבואו ג'וקים. דירת רווקים זה מגניב והכל, אבל יש סטנדרטים בסיסיים לקיום אנושי >< ) ** וקצת אופטימיות אמיתית: > אז הייתי אצלו אתמול, והיה לי נחמד לאללה. גם אכלנו סושי טעים ויין איכותי ( "שנשמר לאירועים מיוחדים" כשהבחור חנפן, אבל בפועל הוא נשאר סגור מהיום הולדת שלו- קצת פחות מחודש ) > העניין בתנ"ך פחות מטריד את ליבי מאיך שזה משתמע. האמת היא שאני גאה בעצמי על ארגון החומר, השארתי להיום את המאה עמודים שבאופן כללי אני יודעת. אמנם כן צריך לעבור לסכם, אבל בניגוד ליתר החומר שפגשתי בו בימים אלו בפעם הראשונה- את החוק ועלילות הראשית לפחות למדתי. > בכלל החומר הזה מעניין אותי. יש דברים שנראים לי מיותרים, אבל ברמה העקרונית את הרוב אני שמחה שלמדתי ( חבל שבכזה אטרף של זמן ולמטרה די מנוונת) > אני חושבת ומקווה שאני הולכת לפגוש את אילי בראשון. זה יופי ( אם כי יש בגרות בספרות בשלישי) הייתי פה