אופטימיות חדש.

e l u l a

New member
שיחות טלפון../images/Emo153.gif

יכולות לעשות מה זה טוב:] כייף סתם להעביר את הזמן בלדבר על שטויות. כייף לדעת שלאנשים אכפת ממך גם אם לא תמיד זה נראה ככה. זה שאני לא ניגשת ל005 עושה לי כ"כ הרגשה טובה. אני הרבה יותר רגועה וגם למדתי היום ל003 עם דקל והיה ממש כייף:]. מחר בערב הופעה של אריק ברמן בחינם:). הסתכלתי כזה סתם בפלאפון וראיתי ששיניתי את השם של בר ל'ברוש מלכתי'. כנראה זה היה כשהייתי שיכורה בל"ג בעומר
. אני אוהבת אותה והיא באמת מלכתי וזה הצחיק אותי אז התקשרתי לספר לה את זה. אני אוהבת שדברים כאלה קורים.

N o o s h y

New member
חלמתי חלום מהזה טוב.

אני מתגייסת לצבא יחד עם אמיליאנו (שהוא במקרה חבר שלי בחלום) ואנחנו מוצבים סמוך לשדרות, אני יוצאת לפגוש אותו בערב בבסיס ומתאום מתחיל גשם של פצמ"רים סביבנו, וזה מפחיד אבל גם יפה והוא מחבק אותי מאחורה :] זה מה שקורה לילדה מטופשת כמוני אחרי שהיא רואה את אמיליאנו בפעם הראשונה עם חולצה רגילה ולא חולצת מקדונלדס ואחרי שהיא קוראת את 'אם יש גן עדן'. שילוב מנצח.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיופיאי

מחר אחרי שבוע אני חוזרת להתאמן סופסוף ^^ אני לא מסוגלת להיות בלי כדור יומיים ;; ושבוע ישבתי בצד אעאעאע %@%^$ עכשיו אני חוזרת איזה כייף D::

Lost Lullaby

New member
אין יותר תקשורת

בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 אמאלה אין לכן מושג איזה סבל זה היה נגמר!!!!!!!!!!!! :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]!!!!!!!!!!!

כנ"ל :]

למרות שרוב השנים לא היה כ"כ סבל, היה מיותר כל החסיון עיתונאי וזיבולי חופש הביטוי בפעם המאה אלף בערך והגישו אותי על 95 אז נקווה שגם בבגרות הציון יהיה דומה, ראבק כמה כתבתי

Lost Lullaby

New member
וואע נגמרנגמר[[:

את מאלו שעשו שנה שעברה יחידה ראשונה והשנה עוד שתיים?

Lost Lullaby

New member
כמוני../images/Emo9.gif

ו... אכן אבל נגמר~!#!#!@!!!!!!!!!!!!! יואו צריך לחגוג.

אתמולאתמולאתמול../images/Emo219.gif

רוב הזמן היה די מעצבן,אבל אחה"צ היה ממש נחמד D:. הייתי עם שי ודנה בקניון הזהב,נורא נהנו
. הצקנו לאנשים,שאלנו אותם דברים מפגרים,קנינו לדודה שלנו מתנה [כי יש לה מחרתיים יום הולדת P:],גילינו מקום כזה שקוראים לו נברסקה [או שלא],קנינו ברד ע-נ-ק-י כל אחד,סגול מגעיל כזה,ניסינו לעשות תחרות של-מי יסיים ראשון- דנה ניצחה,קפא לנו המוח,הקאנו D:. והיום היה יום אנגלית. לא,לא נהנתי,כי הכיתה שלי הייתה צריכה להפעיל את הבי"ס. אבל סתם היה נורא כיף ללמד את הקטנים וכל זה. ולצחוק על איזו ילדה אחת. ולא ללמוד.

OverSharing

New member
וואו!../images/Emo103.gif

הייתי עכשיו במכבים, כולי במצברוח הכי מחורבן שיכול להיות לי דמעות בעיניים וזה אז הלכתי לקנות גלידה [:p] ונכנסתי למספרה לקבוע תור אז כזה כבר עמדו לסגור ולא היה אף אחד.. אני וה[עוזר נראהלי] ספר מדברים והוא כזה "תגידי.. אמרו לך פעם שאת דומה ל.." "למי?" "לא יודע. אמרו לך פעם?" "חח כן, אתה יודע, תמיד מזכירים מישהו לאנשים.. אבל למי אני דומה?" "לא נו, תגידי למי אומרים שאת דומה.." "בלהלבלהלבסלה.. פעם ממש הגזימו ואמרו שלבר רפאלי!" "אז זהו.. בול! אף אחד לא הגזים.. עדשות כחולות והייתי מתבלבל" חח טוב שלא הייתי הכייייייייי נבוכה בארץ "חח שומע? אני מנסה להשיג פוסטר שלה ולתלות בחדר אז אין לך מושג איזו מחמאה נתת לי כרגע" "עזבי פוסטרים. בת כמה את?" "17" "אין, את תהיי כוכבת!" חחח כאילו, אני הכי לא דומה לה בארץ, והכי לא אהיה כוכבת, אבל תגידו שזה לא משמח:] אז הגלידה הייתה טעימה ועכשיו המצברוח שלי חמוד.

josie1986

New member
הכל די מחויך וטוב לי.

ויצאתי היום מהצבא בפאקינג 17:00, כאילו, זה לא קרה כבר חצי שנה בערך. איזה אלוהי זה!!! וכרגע אני מנסה להימנע לחשוב על העתיד.. כי אחרת אי אפשר. הוא אמר לי היום שהוא יודע שאני זאת שהוא יהיה איתה כל החיים שלו. זה מדהים.

EVE Lights

New member
דברים נראים הרבה יותר טוב

אחרי שהוא הולך מכאן.
אני אוהבת אותו כל כך.

Oo The Gush Oo

New member
סתם, כיף הפרפרים האלו.../images/Emo9.gif

אחרי כ"כ הרבה זמן של אטימות, סוף סוף אני מצליחה להרגיש משהו.

little shorty

New member
אני כל כך מתגעגעת

לאולם. ואני כבר מתה לחזור ואני רק חושבת ששבוע הבא אני אעבוד ואני הכי מאושרת בעולם. מצחיק עד כמה שאני יכולה להיקשר למקום עבודה. בכלל כל האנשים שם, כל המלצרים שהם החברים שלי, אנשי המדיח שזה כל החברים שלי שהם יותר מידי מופרעים ומצחיקים כדי להיות מלצרים, הטבחים, הטבח שלי
ואפילו הבוס שלי שבתאכלס אין עליו בעולם. אני מחייכת. חסכתי כבר 300 שקל. אמורה לקבל משכורת של 300, רק שאני לא יודעת מתי אני אקח אותה. וחשבתי לי על שמלה לחתונה.

TiKi PooH

New member
עקב העובדה ששרשור אופטימיות עקף את הקיטורים

החלטתי שאני אנסה להתנסח חיובי. כן? אז נשארו לי רק עוד 100 עמודים לסכם מעב הקרס של גברת ויסנצקי לקראת המתכונת בתנ"ך מחר בבוקר, ומה זה 100 עמודים לקראת ה400 שכבר עברו. ( או- ויי זמיר, על הפרק עומדים בגאון עוד 0 0 1 עמודים שלא סיכמתי) אתמול אימא באה לאסוף אותי מזיו וסיפרתי לה עליו קצת היא הייתה יכולה להגיב יותר גרוע על ההפרש גיל ( או- איך עושים שזה פחות יפריע לה?) גם פגשתי אתמול את יונתן, אחד השותפים שלו, חמוד דווקא גם הוא היה יכול להגיב הרבה יותר גרוע על ההפרש גיל ( או- לפניי שפגשתי באותו שותף ,זיו קיבל סמס מיונתן בזו הלשון : " יש פה ג'ינג'ית בת 8 שיושבת בפיסוק רגליים, אם אתה בעניין. אווץץץ'." ) נחסכה ממני אתמול דלקת גרון עקב העובדה שהוא היה מתחשב וסיפר לי בזמן שיש לו התחלה של דלקת גרון ושנשיקות לא באות בחשבון ( או- מה דלקת גרון באמצע החיים.) עם רמת העייפות הנוכחית שלי, אני מאמינה בלב שלם שהלילה אשן לפחות 6 שעות מבורכות. ( או- למה לעזאזל אני לא מצליחה לישון יותר מ3-4 שעות כבר תקופת-מה) אני שוקלת לפרגן לעצמי מחר זמן איכות אחריי המתכונת באוזן השלישית ובחיפוש אחר פריטי לבוש חיונייםאו חיוניים פחות. ( או- בטח לא יקרה, אם אני לא אנקה מחר את הדירולה יבואו ג'וקים. דירת רווקים זה מגניב והכל, אבל יש סטנדרטים בסיסיים לקיום אנושי >< ) ** וקצת אופטימיות אמיתית: > אז הייתי אצלו אתמול, והיה לי נחמד לאללה. גם אכלנו סושי טעים ויין איכותי ( "שנשמר לאירועים מיוחדים" כשהבחור חנפן, אבל בפועל הוא נשאר סגור מהיום הולדת שלו- קצת פחות מחודש ) > העניין בתנ"ך פחות מטריד את ליבי מאיך שזה משתמע. האמת היא שאני גאה בעצמי על ארגון החומר, השארתי להיום את המאה עמודים שבאופן כללי אני יודעת. אמנם כן צריך לעבור לסכם, אבל בניגוד ליתר החומר שפגשתי בו בימים אלו בפעם הראשונה- את החוק ועלילות הראשית לפחות למדתי. > בכלל החומר הזה מעניין אותי. יש דברים שנראים לי מיותרים, אבל ברמה העקרונית את הרוב אני שמחה שלמדתי ( חבל שבכזה אטרף של זמן ולמטרה די מנוונת) > אני חושבת ומקווה שאני הולכת לפגוש את אילי בראשון. זה יופי ( אם כי יש בגרות בספרות בשלישי) הייתי פה

בת כמה את ובן כמה זיו?

ו... את יכולה ליזום פגישה ביניהם, שיכירו אחד את השני.. שההורים שלך יראו שהוא בסדר ואז זה ירגיע אותם מאוד..

למעלה