אופטימיות חדש.

אופטימיות חדש.

כי הקודם מפוצץ ולא נראה לי שהוא קופץ.. אני אבוא אח"כ.

זה היה יום פשוט נהדר D:. ../images/Emo219.gif

הוא התחיל בזה שממש לא היה לי כוח ללכת לבי"ס. אז אמרתי לאמא שלי שאני לא מרגישה טוב והיא נתנה לי להשאר בבית. אח"כ היה Top 10 at ten של מיוז. בכלל,היה לי נורא כיף היום,היה לי שקט סופסוף.

הסתפרתי ועשיתי פן ../images/Emo9.gif

ויצא ממש סבבה.. אני אוהבת את עצמי עם פן. רק ככה הוא לא נפוח כמואנילאיודעתמה. עכשיו יהיה לי שבוע של good hair days מגניב
אממ הדייט אתמול היה ממש נחמד. לא ציפיתי. ישבנו איזה 4 שעות ודיברנו על שטויות. לא רק, אבל גם. היה מצחיק :] לא היו ניצוצות באוויר, אבל הגעתי למסקנה ש.. עד שאני לא מחויבת לאף אחד מהם אני לא חייבת לתת דין וחשבון לאפ'חד.. אני לא הולכת לצאת עם שנייהם ביחד למשך הרבה זמן, נראה מה הולך עם זה - ונחליט. המצפון שלי לא ייתן לי לעשות את זה. (הייתן נוהגות כמוני? בדרך אחרת? זה מסקרן...) והחופש שלי נגמר ואין שביזות, כי פוט הספקתי הכל :] זה ממש מספק :] תגידו אם קראתן

קראתי../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif

אוי. אם אני הייתי עושה פן היה יוצא לי אפרו
.

Small talk

New member
היה לי כזה יום טוב.

החזירו לי היום 3 מתכונות -
90 במתכונת במחשבים (קיבלתי 88 אבל ישבתי לה על הוריד שתעלה לי עוד 2 נקודות כי אני רוצה 90 ובסוף היא שינתה
).
90 במתכונת באזרחות.
100 במתכונת באנגלית!. אין לי מושג איך עשיתי את זה, עשיתי את שלושת המתכונות באותו שבוע ולא הרגשתי טוב עם אף אחת מהן. אח"כ מצאתי מישהי שתהיה איתי בחדר בפולין. והשלמתי עם חברה שממש רבתי שבוע שעבר. והיינו צריכים לעשות פרזנטציה ואף אחד מאיתנו לא ממש ידע מה לעשות, ואני די גימגמתי כל ההרצאה ואז המורה לאנגלית עשתה לנו מבט כזה אז אמרתי שהיא צריכה להתחשב שאנחנו הראשונים שעושים פרזנטציה ושלא היה לנו מושג מה צריך לעשות אז היא אמרה שדווקא דיברתי יפה
. אח"כ היה קצת מבאס כי נסעתי עם אמא ואחותי לקופת חולים במזכרת בתייה ואח"כ היינו אמורות לנסוע לביל"ו אבל בקופת חולים החליטו שמה שיש לאחותי מסובך יותר והיינו צריכים לנסוע לקפלן. אז לא נסענו לביל"ו. ועכשיו יש לי יומיים חופש כי יש לי בגרות במחשבים ביום חמישי.

OverSharing

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo103.gif

אני ראש חלוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אין, אני הכי כלה בארץ:]:]:] אתן לא מבינות, זה אשכרה ה-חלום שלי. ועוד אני ראשחלוץ ביחד עם עוזי.. איזה כיף!

amit641

New member
איזה כיף לך! כל הכבוד :) ../images/Emo129.gif

איזה הנהגה את?

little shorty

New member
מחר שביתה.

וזה נחמד למרות שבמילא לא נראה לי שהייתי הולכת לביצפר. אני משתדלת לחייך למרות שיש לי ים קיטורים.

e l u l a

New member
יש כמה../images/Emo153.gif

-100 במתכונת באנגלית. -היה קל היום בבייביסיטר. -הלכתי לרופא שיניים לבדיקה ולא הייתי צריכה שום סתימה או משהו כזה..חח איזה אידיוטי זה לכתוב אז זה אבל זה נחמד להיות בריאה כזה:p. -קניתי היום שתי גופיות חדשות, 3 זוגות גרבי חצי, סבון פנים, לבלו, דאודורנט ושטויות כאלה עושות כייף
.

למעלה