אופטימיות חדש!!!

use your guns

New member
הכי כייייף :]]]]

אתמול היה בנזונה של חג, הכי כיייף וטעים בעולם כאילו... אחרי הארוחה ישבנו אני, 2 בנות דודות שלי וקרובת משפחה מונצואלה וחשבנו לאן לצאת כי התחשק לנו לצאת יחד בקיצור, כמה טלפונים וב1 בערך היינו בדרך למסיבה בקיסריה של 20+ חחחח אשכרה נסענו מהמושב עד לקיסריה [40 דק' נסיעה בערך,אם לא יותר], הגענו וניסינו להכינס שתיים שתיים אני [שעוד אין לי 17] עם הבת דודה בת 22 והשנייה, 17 וחצי עם הקרובה בת 20 לא הלך שניסינו רק שתינו חיכנו איזה 10 דק' ואז ניסינו ארבעתנו כי לבת דודה הקצת יותר גדולה השגנו תעודת זהות של מישהי ממש דומה לה [היא עוד לא ניסתה להיכנס] ואז יצא מצב שרק לי אין תעודת זהות והוא הכניס אותנו בשניייה!!!! הייתה המסיבה הכי מדהימה שהיייתי בחעיייייייייייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 מלא שווים, המוזיקה הכי שווה בעולם, המקום כ"כ יפה, על החוף בקיסריה בעיר העתיקה, לא היה ערס אחד, בלי הג'יקלאב המאעפן ואשכרה אנשים גדולים ויפים! אין כ"כ נהנתי...לא הפסקנו לרקוד, שתינו[למרות שהיה יקר] וחזרנו הבייתה רק בגלל שכאבו לנו הרגלים. ב6 וחצי באתי למושב, דני באה לישון אצלי [חברה שלי מהמושב שגם הייתה במסיבה], התעוררנו באיזה 10..חחחחחח ואז ההורים רצו שנבוא איתם לטיול בהרי ירושלי והאיזור. דני סירבה, אני דווקא שמחתי, קצת זמן איכות עם הפמלי. היה ממש כייף, וכ"כ שמחה שהלכתי. עכשיו אמא הכינה רביולי :)) +קניתי כרטיסים לבראשית וכ"כ בא לי בראשית כברררררררררררררררררררררררררררר

למעלה