אופטימיות חדש!!!

חח, זה דבילי. :p

אבל דאריו שלח לי מייל עם תמונות שלי שהוא צילם, וקצת תמונות שלו מהביקור, ו...נו, הוא קצת חמוד. מצחיק אותי כל הסיפור. בחור משונה, אך חביב. וזה כיף, אוף. זה כיף באמת. לא מתאים לי. לא משנה.
בכל מקרה, חוץ מזה אני גם יוצאת עכשיו להרמת כוסית לכבוד השנה החדשה בעבודה שלי, מה שכמובן ממלא אותי אושר אינסופי. אז נכון שקיבלתי משכורת זעומה עד כאב [ובטח לא הוגנת איכשהו, אבל לא נעים לי להעיר], אבל נוסף לה גם מכתב שנה טובה מקסים ומשעשע ביותר, על הפתקים הצהובים המלבניים שאנחנו נותנים לקונים ["צהוביים ומלבניים (כמו השמש)"! תגידו שזה לא גאוני!], ו...ו...אני לא יכולה שלא לחבב אותם, נו. ;[ אפילו שהם צוחקים עליי וגנבו לי את משקפי השמש. ;[ הם חמודים מדי. ;[ טוב, די. אני פתטית וצריכה לצאת. שנה טובה, גאד דאם יו אול!!

קיבלתי מהעבודה

בקבוק יין וחולצה חינם. הבנים מתים עליי. הבנות שונאות אותי. ואני קצת לא מחבבת אותי גם. אבל זה כבר לא ממש אופטימיות, הא?

adiss90

New member
חח איזו בת חמודה אני ^^

שידלתי את ההורים שלי לקנות אחד לשני את שני הבשמים החדשים של קלווין קליין(לגבר,לאישה), ליום נישואין. אינטרסים אישיים, מישהו?

aYaLoLy

New member
כה ../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

בעיקר כי אני בבית עד יום ראשון, נושמת את אוויר תל אביב המזוהם אחרי ארבעיה ימים בהם חרשתי בערך את כל איזור נהריה ומעלה. אבל יש לי בסיס ואני מאמינה שיקח זמן עד שאני אשתלב שם כי בכל זאת באתי חדשה לתוך חבורה של אנשים מאוד מגובשים. זהדי מפחיד, כאילו ממש אבל לא לאופטימי :| בכל מקרה, אני בבית, אני צופה חג מגניב

nettus

New member
מצאתי את אחותי

אמא שלה המאמצת התקשרה אלי עכשיו, ודיברתי איתה, ושנינו מעוד התרגשנו. יוווווווווווווו אחרי 14 שנה בדיוק אני יזכה לראות את אחותי הגדולה

nettus

New member
יהיה

יהיה גם מעוד מרגש, כמו שהיה לפני שנה וחצי שמצאתי את שאר המשפחה שלי

Lost Lullaby

New member
זה סתם מעלה חיוך,

שלמרות שאתמול בארבע בצהריים עדיין היינו כולנו ביחד לפני היציאה הביתה ואיחלנו אחד לשני שנה טובה ושאר איחולים, עדיין כולם מסמסים אחד לשני מהיום בצהריים ועד עכשיו :)

THE ronch

New member
לא

דיברתי עם אודליה כבר חודש וחצי. לא בגלל ריב או כוונה מיוחדת, זה פשוט שהתרחקנו נורא וזה העיק עליי מאוד, בעיקר בשבוע האחרון. ופתאום קיבלתי ממנה הודעה: "בובה יפיפיה שלי, אני אוהבת אותך המון. שתהיה לך שנה מדהימה, עם המון הפתעות רק טובות, והמון בריאות ועושר ואושר ושימחה והצלחה בכל מה שתירצי. שנה מלאה ביצירתיות והבנה ונעימות.. אני מתגעגעת אלייך המון!! מקווה שתסלחי לי שקצת נעלמתי. נשיקות וחיבוקים." ושניה אח"כ היא גם התקשרה ואיזה כיף לי שהיא חזרה לי פתאום.

EVE Lights

New member
סתם ../images/Emo13.gif

"חג שמח ושנה טובה ומתוקה כמוך! גם לכל שאר המשפחה
אוהב אותך" (אביב) וליוני שלחתי (כמו לשאר כל החבר'ה) משו בסגנון "שנה טובה ומתוקה בלה בלה בלה אוהבת מלא!" אז הוא החזיר "אוהב בחזרה! שנה טובה" איזה חומד

paperdoll16

New member
יש איזו מישהי.. ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

יש איזו מישהי חדשה
אני לא כל כך יודעת לאן זה מתפתח בינתיים- אבל מה שבטוח זה שהיא גורמת לי לחייך הרבה. והיא מקסימה
wish me luck ושאני לא אתחיל לחפש בא דברים שהם לא בסדר..

MaddyD

New member
היה ערב הכי מאמי

גם עולם קטן ועצלן וראיתי את כל האנשים המאמי שרציתי גם בגללו נסענו עד לקלרה במטרה של להגיד היי ולהמשיך לרוזה ובסוף נשארנו בקלרה וגם. נו ראיתיאותו

היה לי את היום+לילה הכי טוב בעולם!

זה התחיל מטלפון ממאמי ב10 בבוקר לפני העבודה... איחל חג שמח וכמובן אמר כמה הוא אוהב.. אני החזרתי מין הסתם
ואז 6 וחצי שעות של קריעת תחת בעבודה... אבל עשיתי לבד קופה של 6 וחצי אלף. וזה אומר בונוסים לפאאאנים!!! וקניתי לעצמי שריג יפה. ואז ארוחת חג אצל ההורים של גיסי... היה מצחיק ברמות על! נחנקתי איזה פעמיים מרוב צחוק
ומאמי שלי שלח לי סמס מווווושלם
"נסיכה שלי שתהיה לנו שנה חדשה מושלמת ביחד, ששנה הבאה רק נאהב יותר ונהיה מאושרים ביחד, אני אוהב אותך ואת הכי חסרה לי בעולם. חג שמח פינוקי שלי"
ואזזזזז הלכנו מלא חבר'ה (11
) לאיזה מסיבה בגני יהושוע... והייתה אחת המסיבות הכי טובות שהייתי בה!!! וואי כמה רקדתי והשתוללתי... נכנסתי הביתה לפני איזה 20 דקות, סגרנו את המסיבה והיה כל כך כיייףףףףף!!!! והתחילו איתי איזה 20 בחורים ורובם היו מה זה יאמייייי
, אבל חיפפתי אותם וזה היה כייף P: וואי פשוט נהנתי... הלוואי וכל השנה תהיה ככה טובה :)

Oo The Gush Oo

New member
אבא כזה קוּללללללל!!

טלפון אחד והוא בא עד ג'אלמה לקחת אותי. חמוד שלי. אין על אבא בעולם!!

אניייייי

ביום שני יש לי יום הולדת כ"כ כ"כ כיף לי בבית הספרר!!! אני רוצה בית ספר שהחג כבר ייגמר איזה כיף לקרוא
איזה כיף לחיות!!! יום נעים

GoOni

New member
אני נוהגת!

ברזומה יש כבר שלוש נסיעות לתל אביב (אחת לרמת גן ואחת לבית ספר, אבל זה בערך אותה דרך), מליון בתוך מזכרת בתיה ושתיים לרחובות. אחרי הנהיגה הראשונה שלי חשבתי שאני אוותר על העניין הזה לנצח והנה, אני לא. ואבא שלי הוא הבן אדם הכי מצחיק בארץץ בתור מלווה והוא כל כך נהנה מזה וכל הזמן יורד עלי שאני מתלהבת. כייף לייי.

למעלה