אופטימיות חדש!!!

moruush

New member
../images/Emo90.gifכןכן,

קקטוס שולט.
יש לי ארנב [לשעבר] ויש לי את ג'ובאני, שהוא גושון.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif קטן שלי ../images/Emo23.gif

"אני רק רוצה להיות איתך עכשיו..ב6 אני אצלך נסיכה שלי" אוחחחחחח

THE ronch

New member
קצתבקטנה

איתי ואיתו כבר טיפה יותר טוב, זה לא שהבעיות לא נפתרו אבל אולי פשוט למדתי לשחק את המשחק. אם תשאלו אותי, הייתי מעדיפה את זה בלי משחקים בכלל. זה מה יש, ובכלל, אני בשרשור אופטימיות ווטפ והיום בלילה יהיה הכי כיף בעולם, ועוד כמה ימים קפה עם אסף (ליידי), וכשירגיש טוב יותר אז גם הופעה סוףסוף וחופש.

TiKi PooH

New member
סוף סוף קצת זמן (:)

עוד שנייה וחצי אני יוצאת לכפ"ס, נשארת לישון אצל זיו בפעם האחרונה שדיברתי איתו הוא נשמע עצבני ומדופרס משהו, ועכשיו הוא עונה באושר לטלפון וזעם שעוד לא יצאתי ובואי כבר ונוווווו וכאלה. נורא שמחתי לשמוע אותו בטונימות האלה ^^ חוץ מזה אנחנו הולכים היום לארוחת סושי, לשנה טובה יותר ו...! אחריי שיומיים התרוצצתי במטרה להשיג צבעי מאכל חדשים- צלפונים-סרטים, ועוד יומיים ישבתי על התחת ולא זזתי- הצלחתי לסיים 100 עוגיות "שנה טובה" שהזמין מישהו מהעבודה של אבא. אמנם לא קיבלתי על זה הרבה ( לא סגורה כמה, 200-300, משהו כזה)- אבל זה היה אחלה מסע פרסום מסתבר, אבא התקשר והשמיע תגובות נלהבות מכל עבר ^^ נהייתי מה זה גאה בעצמי פתאום. ובכלל להרוויח קצת כסף (קצת) על משהו שאני עשיתי זה מספק לאללה הלכתי וואהו

The Bitter End

New member
שיואי.

חופש ונחמד לי. חוצמזה שיצאתי ממש כלבה בכמה ימים האחרונים..

Lost Lullaby

New member
יא

כל הסגל ירד איתנו לפקלים תוך כדי צעקות של קורס מדנים מרחב יט עוצמה יוצאים לשלשוש הפתעה :)

amit641

New member
הוא יודע. ../images/Emo129.gif

הוא יודע שאני רוצה אותו. ז'תומרת הוא חושב שאני רוצה אותו. רציתי אותו עד לפני איזה שבועיים אבל זה עבר לי... אבל סיפרו לו שאני עדיין רוצה אותו. ממ מצד אח זה רע כי אם הוא לא רוצה והוא חושב שאני כן אז פאדיחות לי אבל מצד שני יש סיכוי שהוא גם רוצה ואז זה טוב בשבילי. זה לא שאני רוצה אותו אבל הוא ממש חתיך ונחמד אז אם יהיה מצב, למה לא? אז אם הוא כן רוצה-הרווחתי. אם הוא לא רוצה וחושב שאני רוצה אותו-לא כזה איכפת לי. והייתה היום פעולה שנייה ולהיות חמישיסטית זה הכי כיף בעולם!!

mayhaktana

New member
החלטתי שאני אוהבת את החיוך שלי...

יש לי מן גומה כזאת מעל השפתיים איפה שהקפלים כשחייכים נו... זה ממש מוזר אבל כשאני עושה מן מיני חיוך כזה אז יש לי גומה קטנה כזאת כמעט בלי נראית ובכלל בפעמים המעטות שיצא לי לחייך בזמן האחרון אז יצא לי להבין שזה דיי משתלם למרות שאף אחד עדיין לא התאהב בי

רייל

New member
אני מחכה

לערב סוכות שבו אני אעשה חג עם הבילויים, בבארבי תל אביב אני רק צריכה מישהו שילין אותי ושאוכל להיות קצת אושפיזין אצלו לפני ההופעה.

josie1986

New member
הייתה לי עכשיו סימולציה מ-ד-ה-י-מ-ה

פאקינג 87%. סופסוף ההתמדה מתחילה להשתלם...

josie1986

New member
כן.. גם אני הייתי די המומה

במיוחד לאור זה שהסימולציות הקודמות היו זוועה... תודה

The Charmd One

New member
אתן לא מבינות כמה כיף לי../images/Emo79.gif

אני עד שבת בבית בלי שום משימות/עבודות/כתבות/צרות והחיים פשוט ממש יפים כרגע. חג שמח.

josie1986

New member
../images/Emo9.gif

יש לי מצברוח ממש טוב. אמנם אני עדיין חולה (החום טיפה ירד אבל לא מספיק), אבל נפשית אני מרגישה מעולה. קיבלתי ברכות שנה טובה מדהימות מאנשים ממש חשובים לי וזה הכי כיף בעולם. אתמול הייתי במספרה, אני אוהבת את איך שאני נראית אחרי. וסתם, החיים יפים (בעוד שבועיים הם יהיו אפילו יותר יפים).

adiss90

New member
../images/Emo7.gif

אני לא יודעת אם את יודעת אבל אני מקנאה בך טילים :(((( שיהיה לך הכי כיף וסבבה שיש

josie1986

New member
איזה מותק ../images/Emo9.gif

המון תודה, אני בטוחה שאהנה ובטח אעלה לפה תמונות מדיי פעם (וגם אם לא, יהיה לי אלבום באינטרנט). אני בטוחה שיום יבוא וגם את תסעי

למעלה