החופש קורא לי מכל הכבישים [אתיקת שחרור?]
אז זהו - מהיום אני חיילת משוחררת
אזרחית יותר נכון
לה לה לה. היה לי יום כזה כיפי, באמת. כל החפש"ש הייתי ממש אדישה לשחרור, אבל היום בבוקר כאילו הכל התהפך. כולי מהלכת לי עם הקיטבג בת.מ, זורחת מאושר, מול פתיחת העיניים של החיילים העייפים
אוי זה היה מביך. [יצא לי סופסופ גם ללבוש את החולצה החדשה שקניתי, אז בכלל נחמד... כמו טוניקה כזאת רק סטרפלס, עם פרחים, וכיווצים למעלה] עשיתי פריסה עם עוד 2 בנות מהמשרד שלי. לא היו יותר מידי אנשים כי חצי מהם היו בדיונים/לא שמעו על הפריסה/אנאערף. ובכל זאת היה סבבה ואינטימי כזה, אמרו עליי דברים שוואלה לא חשבתי שיגידו, די מפתיעים לטובה.
היה מצחיק, בעיקר בגלל המפקד שלי עם כל מיני בדיחות פרטיות שכאלה. נגיד הרס"ר שלנו העיר הערות מהצד כל הזמן, הוא מרמר ממש. אז המפקד שלי אומר לו: "אני מרגיש יותר מידי רוח
נגדית באוויר" או משו כזה
והיה קטע שצחקו על משוחררת אחרת בגלל הצחוק שלה, ובתגובה המפקד שלי: "גם לטל לא חסר.." חח תכלס. וכל מיני מחמאות של התמדה בעבודה וכאלה.. לא שומעים דברים כאלה כל יום. באמת שכמעט בכיתי. ויש לי כ"כ הרבה תמונותתתת
הבחור שלי צילם. אחרי הפריסה הלכתי לעשות ט' טיולים יוצא ושחררתי את עצמי
אין, פשוט אין דבר יותר כיפי מזה. ולגזור ת'חוגר.. סופסופ מרגישים את החופש. חוצמזה שהפקידות האהבלות באפסנאות שיגעו לי את השכל אין לי תלונות. ואנשים כ"כ הופתעו לראות אותי על אזרחי, חח "על אזרחי את נראית אפילו יותר קטנה" נו יופי באמת, ממש חידשו לי
אח"כ הלכתי לרס"ן שלנו להגיד שלום, כי עבדתי מולו לא מעט וממש הסתדרנו. אז הוא איחל לי שחרור נעים וכו', ואז שאל אם אני רוצה משו אז רק להגיד לו. אז סתם אמרתי בצחוק שאני רוצה ממנו המלצה. 2 דקות אח"כ הוא בא עם המלצה לעבודה באזרחות
יפה מצידו, לא ציפיתי. אחרי הטופס טיולים עוד ישבתי עם 2 בנות ודיברנו עם אחד הסמ"פים איזה שעה.. כפרה עליו, הוא באמת הכי חמוד שיש. היה לי כ"כ כיף שבמקום לחזור הביתה ב-3 כמו שתכננתי, יצאתי מהבסיס רק ב-6. וזהוווו, חזרתי הביתה עם לא מעט מתנות ומזכרות.. שתי המתנות הכי בולטות בתכלס הן של חברה מהמחלקה שלי שגם השתחררה. היא הכינה לי כזאת קופסא עם ציפוי של תמונות משותפות שלנו, ובפנים שמה לי כל מיני דברים חמודים.
והמתנה השנייה זאת המתנה של הבחור, שכנראה החליט לגמול לי על שבוע שעבר, כי קניתי לו גם. קנה לי סט ממש יפה של קרמה, עם קרפ פילינג, ושמן גוף וכו'. אין עליו, פשוט אין. :]] וזהו, תמונות בהמשך.