אופטימיות חדש!!!

RainbowL

New member
יש אלף דברים שיכולים לבאס אותי

אבל אין לזה הסבר, אני פשוט לא נותנת להם וזה פשוט כיף לשמוע שאנשים רוצים לשמוע את הקול שלי, ורוצים חיבוק והתגעגעו, ומעריכים מה שאני עושה בשבילם. ואני חייבת להתחיל להכניס לעצמי לראש שאני מצפה לדברים האלה מהאנשים הלא נכונים. ומשהו עובר עליה ואין לי איך לשאול.

KarenTheGoddess

New member
הרגשתי נשואה בימים האחרונים

וזה מדהים שחבר שלי הצליח לשרוד את מצבי הרוח שלי 3 ימים ברצץ D=

e l u l a

New member
זה מיום שבת-../images/Emo153.gif

אמא הבטיחה לי שבסוף התיכון אני והיא נטוס ביחד לניו יורק!:] כייף:). ועוד שבועיים מרוקו
["מה איבדת שם?" כן אומרים לי את זה הרבהP: אבל יהיה מגניב!:]]]

e l u l a

New member
אה ו../images/Emo153.gif

למי שלא יודעת אני ביב', כאילו סוף התיכון זה סוף השנה:) .

EROTOMANIA

New member
אומייגאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

דן הרגע התקשר אליי ואמר לי להדליק ת'רדיו כי מתנגן שיר שהוא אוהב ומזכיר לו אותי! אז הדלקתי והתנגן השיר הבא: Colbie Caillat - Bubbly I've been awake for a while now You've got me feeling like a child now Cause everytime I see you're bubbly face I get the tinglies in a silly place (chorus) It starts in my toes and I crinkle my nose Wherever it goes, I always know You make me smile please stay for a while now Just take your time, wherever you go The rain is falling on my window pain But we are hiding in a safer place Undercover staying safe and warm You give me feelings that I adore Its starts in my toes, make me crinkle my nose Wherever it goes, I always know You make me smile please stay for a while now Just take your time, wherever you go What am I gonna say When you make me feel this way I just...hmmmm...... And it starts in my toes makes me crinkle my nose Wherever it goes, I always know You make me smile please stay for a while now Just take your time, wherever you go I've been asleep for a while now You tuck me in just like a child now Cause everytime you hold me in your arms I'm comfortable enough to feel your warmth It starts in my soul and I lose all control When you kiss my nose, the feeling shows Cause you make me smile Baby just take your time now Holding my tight.... Wherever, wherever, wherever you go Wherever, wherever, wherever you go Oh wherever you go, I always know Cause you make me smile even just for a while כאילו, וואו.

Mooa-Numi

New member
יצאתי לבורגוס

אכלתי 300 גרם, ולא היה לי כאב בטן |(זה מה זה הישג) היה לי גם כיף, בנות שלא ראיתי הרבה זמן. ויצאתי מהבית בהרגשה הכי מבולבלת. מה עוד אופטימי? הסתכלתי במראה וחשבתי שאני נראית ממש טוב. עליתי על המשקל וראיתי שאני שוקלת 66.5. ואז אחרי האלם הראשוני (זה כמעט 67! זה כמעט 70!), חשבתי לעצמי- על הזין שלי, הרגע חשבתי לעצמי שאני נראית טוב! וחוץ מזה שזה גם ערב, וחוץ מזה שאני אמורה לעלות במשקל לא משנה מה אני אוכל (נפלת מתח= תת פעילות של הבלוטה= חילוף חומרים נמוך), ובאמת שלא הייתי שמה לב לזה בחיים, אז למי אכפת? זה רק משקל, למען השם! (וזה היה לפני ה300 גרם) מחר ועדה רפואית, ווהו!

(כדי להזכיר לעצמי)

היו לי שלושה ימי יומולדת מדהים, באמת. זה התחיל בלילה שקדם ליומולדת עם הופעה של נעם רותם עם החבר; בבוקר שלמחרת סיבוב שופינג עם אבא ואחותי בת"א, עשייה מחודשת של הראסטות הסינתטיות שלי (הפעם כחול) ובערב חגיגת יומולדת לי עם כמה מהחברים ובסוף גשםיומולדת של 7 בבוקר ("יכול להיות ששנינו הוזים את זה עכשיו, שיר. אבל אם לא - זאת כנראה מתנת היומולדת שלך מאלוהים"); למחרת הייתי קצת בחיק המשפחה ואז עוד יצאתי לשחק באולינג (ממש כמו ביסודי ;[) ומשם למוזס. הבחור אמר לי ביומולדת שהוא אוהב אותי, אחרי חודשיים שאנחנו ביחד, בפעם הראשונה שהוא אמר את רצף המילים הזה וכיוון אותן אליי. כל פעם שאני חושבת על זה יש לי חיוך עצוווווווום על הפנים (נחשו מהי ההבעה שלי עכשיו P:), וזה רק מזכיר לי כמה אני מאושרת איתו. [באמת שכל הבעיות שלי נראות כלכך קטנות עכשיו.]

Small talk

New member
היה לי את השיעור נהיגה הכי טוב בעולם

היה לי היום שיעור 15 אחרי הפסקה של בדיוק שבועיים בגלל פולין. ודווקא הייתי בטוחה שיהיה חרא שיעור בגלל זה כי לא היה לי מזמן וכי גם הייתי בכפכפים (בדר"כ אני נוסעת הכי טוב עם נעליים, ובאתי ישר מבית ספר אז לא רציתי ללכת לבית ספר עם נעליים) והיה לי שיעור מעולה! חוץ מזה שהתחלתי להתייחס לכביש, גם המורה עצמו אמר שההפסקה לא הפריעה לי לנהיגה, ואז בסוף השיעור הוא שאל אותי איזה שיעור אני ואמרתי לו '15' אז הוא אמר 'מעולה' ולא שאלתי אותו מה זה אומר אבל דיי הייתה לי תחושה שהוא התכוון לזה נוהגת טוב ושאולי יש סיכוי שאני אגש לטסט מוקדם ולא אגרור מליון שיעורים (אבל יכול להיות שזה רק אני). וכבר קבעתי לי 6 שיעורים לשבוע הבא, כדי שיהיה לו זמן ולא כולם יתפסו לי את כל השיעורים.

N o o s h y

New member
סגרנו מלון באילת לשבוע הבא.

346 שקל כל אחת לשלושה לילות! ליגההההההה

moruush

New member
../images/Emo90.gifאני נמסה

ש' : תקשיבי! אם הייתי קצת יותר קטן\ההיית קצת יותר גדולה הייתי מת לנשק אותך! איזה פשושיייקו. חחח אני עוד בוכה לו שאף אחד לא רוצה אותי

גווניי

New member
ישששש

על הבוקר שולח הודעה ומתקשר בהפסקות שלו ופשוט.. כייף וטוב!!! וכל כך שמחה שיש את זה

stink

New member
היה לי יום נחמד ../images/Emo175.gif

פירגנו לי בעבודה , ובאו חבר'ה שאני מכירה והוא התקשר ולא נשמע שבוז מדי ומחר הוא חוזר

החופש קורא לי מכל הכבישים [אתיקת שחרור?]

אז זהו - מהיום אני חיילת משוחררת
אזרחית יותר נכון
לה לה לה. היה לי יום כזה כיפי, באמת. כל החפש"ש הייתי ממש אדישה לשחרור, אבל היום בבוקר כאילו הכל התהפך. כולי מהלכת לי עם הקיטבג בת.מ, זורחת מאושר, מול פתיחת העיניים של החיילים העייפים
אוי זה היה מביך. [יצא לי סופסופ גם ללבוש את החולצה החדשה שקניתי, אז בכלל נחמד... כמו טוניקה כזאת רק סטרפלס, עם פרחים, וכיווצים למעלה] עשיתי פריסה עם עוד 2 בנות מהמשרד שלי. לא היו יותר מידי אנשים כי חצי מהם היו בדיונים/לא שמעו על הפריסה/אנאערף. ובכל זאת היה סבבה ואינטימי כזה, אמרו עליי דברים שוואלה לא חשבתי שיגידו, די מפתיעים לטובה.
היה מצחיק, בעיקר בגלל המפקד שלי עם כל מיני בדיחות פרטיות שכאלה. נגיד הרס"ר שלנו העיר הערות מהצד כל הזמן, הוא מרמר ממש. אז המפקד שלי אומר לו: "אני מרגיש יותר מידי רוח נגדית באוויר" או משו כזה
והיה קטע שצחקו על משוחררת אחרת בגלל הצחוק שלה, ובתגובה המפקד שלי: "גם לטל לא חסר.." חח תכלס. וכל מיני מחמאות של התמדה בעבודה וכאלה.. לא שומעים דברים כאלה כל יום. באמת שכמעט בכיתי. ויש לי כ"כ הרבה תמונותתתת
הבחור שלי צילם. אחרי הפריסה הלכתי לעשות ט' טיולים יוצא ושחררתי את עצמי
אין, פשוט אין דבר יותר כיפי מזה. ולגזור ת'חוגר.. סופסופ מרגישים את החופש. חוצמזה שהפקידות האהבלות באפסנאות שיגעו לי את השכל אין לי תלונות. ואנשים כ"כ הופתעו לראות אותי על אזרחי, חח "על אזרחי את נראית אפילו יותר קטנה" נו יופי באמת, ממש חידשו לי
אח"כ הלכתי לרס"ן שלנו להגיד שלום, כי עבדתי מולו לא מעט וממש הסתדרנו. אז הוא איחל לי שחרור נעים וכו', ואז שאל אם אני רוצה משו אז רק להגיד לו. אז סתם אמרתי בצחוק שאני רוצה ממנו המלצה. 2 דקות אח"כ הוא בא עם המלצה לעבודה באזרחות
יפה מצידו, לא ציפיתי. אחרי הטופס טיולים עוד ישבתי עם 2 בנות ודיברנו עם אחד הסמ"פים איזה שעה.. כפרה עליו, הוא באמת הכי חמוד שיש. היה לי כ"כ כיף שבמקום לחזור הביתה ב-3 כמו שתכננתי, יצאתי מהבסיס רק ב-6. וזהוווו, חזרתי הביתה עם לא מעט מתנות ומזכרות.. שתי המתנות הכי בולטות בתכלס הן של חברה מהמחלקה שלי שגם השתחררה. היא הכינה לי כזאת קופסא עם ציפוי של תמונות משותפות שלנו, ובפנים שמה לי כל מיני דברים חמודים.
והמתנה השנייה זאת המתנה של הבחור, שכנראה החליט לגמול לי על שבוע שעבר, כי קניתי לו גם. קנה לי סט ממש יפה של קרמה, עם קרפ פילינג, ושמן גוף וכו'. אין עליו, פשוט אין. :]] וזהו, תמונות בהמשך.

EVE Lights

New member
מזל טוב בובה!

הסט של קרמה זה משו שאנחנו מוכרים גם בסופרפארם וזה אכן דבר שווה!
תתחדשי. מחכים לתמונות!

אכן בסופר פארם ../images/Emo47.gif

תגלי לי כמה זה עולה LOL סתם צוחקת, העיקר הכוונה
וזה הסט של הריח קוקוס וניל
קלע לטעם שלי בול.

EVE Lights

New member
הקוקוס וניל שלהם נההההדר

גם הפטשולי לבנדר. אאל"ט זה עולה בסביבות 70-80 לא זוכרת מדויק

למעלה