אופטימיות חדש!! :)

EVE Lights

New member
נכון שקשה להחליט?

שניהם ממש טובים!!! גרר אני שוקלת לקנות ולא יודעת :<

s h a r o n 7

New member
סתם יום מעולה ../images/Emo126.gif

שנה הבאה הכיתות מתפצלות כי יש מגמות... אז נפרדנו היום מהכיתה (ט') יואו באמת שהיה מושלם.. אין כיתה יותר מגובשת משלנו..
באמת שכל אחד כלי חח! היה מדהייייים והצטלמנו ויואואו היה באמת מרגש כזה אח"כ הלכנו לים ובאמת באמת באמת שהמון זמן לא היה לי כ"כ כיף בים.. נכנסנו כל השכבה למים ועשינו מלא שטויות חח ועשינו מלחמה עם השישיסטייים וואי היה מדהים
חח והשתזתפתי מללללא! באמת שהשיזוף יצא בנ"זזזזז אח"כ היה לי יום עבודה בצופים והיה לי הכי כיף בעולם.. היה תחרות בין צוותים והצוות שלי ניצצצח
חח ויואו אני חולה על הצוות שלי ועל הראשייים ובכלל הולך להיות מחנה לפאנייים
ואח"כ בערב היה לי בדיקות (CT) ועבר ממש מהר...
יום מדהיייים.. חבל שאני לא מעכלת עוד שמחר בבוקר לא קמים לשגרה...

Tin Doll

New member
איזה יופי!

צבעתי שוב, הפעם לגוון טיפה טיפה שונה של אדום ויצא מדהים. בדיוק כמו שרציתי.

הייתה אחלה מסיבה!!!

באמת שלא האמנתי שאנשים מהשכבה שלי יצליחו להקים משהו ושיהיה כ"כ מוצלח. אז נכון שבהתחלה היו קצת בעיות, אבל אחרי רי-לוקיישן היה מפציץ ראבק לא הפסקתי לרקוד כל הלילה- אבל באמת כל הלילה כ"כ נהנתי ואני אוהבת כ"כ הרבה אנשים אצלנו, אני מקווה לשמור על קשר ולא להתנדף

use your guns

New member
חבר של בת דודה אמר לי

"את כזאת מוכשרת, יפה, חכמה, מתוקה, מצחיקה זה עניין של זמן עד שיהיה לך חבר, מבטיח" חחחח אחרי שהלכנו מחובקים כזה ואמרתי "אוף מתי יהיה לי חבר" וזה סתם עשה לי הרגשה כייפית, ובכלל ממש טוב לי. פשוט כיייף. אני כמעט כל יום יוצאת עם המשפחה וכל הזמן רק מתברר לי כמה המשפחה שלי מדהימה. וכמה אני אוהבת אותם. ואתמול נישקלתי אצל הדיאטנית וירדתי קילו וחצי והיא אמרה שאני על הדרך. עוד שבועיים יש שוב פגישה נראה מה יהיה. וגם שלחתי קורות חיים לקייטנה כלשהי, אחרי שנייה קיבלתי זימון לראיון והיא אמרה לי "אני מקווה שאת עדיין רוצה להדריך כי ממש התרשמתי מהקורות חיים שלך!" אבל נראה מה יהיה עם זה. בקיצור, החופש עושה לי רק טוב :)

למעלה