אופטימיות זהירה...

שמש יקרה,

הארת לי את היום. כפי שנאמר לא פעם, המתמידים מצליחים. מבינה מאוד את התחושה של השבריריות ואת הצורך לשמור על אופטימיות זהירה, ומאחלת לך שתמשיכי כך עד הלידה, ואז נשמיע כאן צהלולים מלוא הגרון.
מרב

anat eitan

New member
אז מה? שמש קטנה תהיה עוד מעט../images/Emo95.gif

שמש גדולה גדולה? - הלוואי. לדעתי נפתרה בעיית השמות הדומים: בפורום "הריון אחרי" עוד אין שום שמש ואת תהיי הראשונה! בשעה טובה. מחזיקה לך אצבעות ובטוחה שהכל יהיה תקין , אמן. ענת.

תודה ענתי.

גרמת לי לחשוב על עניין השם יותר ממה שאת חושבת. אבל אחרי התייעצות קצרה הוחלט להשאר עם שמש קטנה, כי: בעלי אומר שבעולם המחשבים לא מחליפים שם אא"כ יש תקלה טכנית, וכל סיבה אחרת מראה על חוסר יציבות. וגם בתוך תוכי קיויתי שבתוך מספר ימים יהיה לי מה להודיע, ורציתי שתזכרו מי אני כשתקראו את ההודעה. וגם לא הספקתי לבקש רשות מזאת שיש לה את אותו השם. ושוב תודה!

רחלי*

New member
שירבו השמחות...

שיהיה רק במזל טוב ושהשמחה מהיום והלאה רק תגדל ותרבה במענכם. איזה כיף לקורא הודעות כאלו אני בטוחה שסוף ההודעות הם מבאסות ומיאשות אבל לא !!1אתם מצליחות להפתיע...

יפעתי&

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

החמסה זה בשביל האופטימיות הזהירה... רק טוב והרבה

נועם@בת

New member
ק..ק..ק..קו, זה כל מה שהרשיתי לעצמי

בשלב הזה. מזל טוב שמש קטנה, שיעלה ויכפיל ישלש ויפעם ויבכה לך בלילה בעוד 9 חודשים. בנתיים מחזיקה אצבעות, ומחממת גרון לצהלולים. שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה, ושהילד הבא יבוא רק מאהבה.
נועם

תודה תודה תודה תודה!!!

לגבי הילד הבא- הוא יבוא מאהבה אבל גם מ-IVF (ואולי זה אפילו יותר אהבה).

אולה!!! לא יעזור לך כמה שתתעלמי

מהעניין, אני לא אשכח שהבאת אותי לפה! (את לא אמורה לזכור את זה, היה לי שם אחר שם)

שושי @:-)

New member
שמש קטנה עומדת להיות מ-א-ו-ד גדולה

מזל טוב שמשיה מאחלת לך הריון קל ובריא עד סופו שושי נ.ב. לוי לא גולש פה בפורום אלא רק מגיע לפגישות ביחד איתי ונפגש עם חברים טובים מדי פעם. ואני מוסיפה את שמו למזל טוב אצל אנשי פורום שהוא מכיר והיה רוצה לאחל גם כן. אני בטח אשכח לספר לו עלייך אז תסלחי לי - הוא במילואים עכשיו.

תודה שושי!

יש לי הרבה מה לכתוב לך, אבל זה לא הזמן והמקום. במשפט אחד-אין לך מושג מה עשה לנו "הדרך אל האושר". מאחלת לך מכל הלב... וחושבת עלייך המון, וכשיבוא היום הגדול- אדע באמת שהתפילות שלי התקבלו.

מירה@

New member
שמש, איזה יופי!

שיהיה הריון ארוך שקט, ומשעמם לאללה, שיהיה המון מזל טוב מירה

למעלה