קטנה - אופטימיות גדולה ../images/Emo42.gif ../images/Emo18.gif
לי דווקא יש אופטימיות גדולה וההריון הזה יהיה מושלם מתחילתו ועד סופו. שיהיה במזל טוב וב"ה כן - אני בעד שנרוקן את הפורום ונטביע את הסירה. שימחת אותי מאוד
אני כל כך שמחה בשבילך. מקווה איתך שהאופטימיות הזהירה תהפוך לאופטימיות זוהרת. שיהיה הריון בריא, נטול דאגות, וכייפי. ושסופו יהיה תינוק/ת מקסים/ה. משחר שעשית לה את הבוקר - בוקר טוב מאוד.
הברכה הכי צנועה שכל חצקון ישמח אותך כמו הנוכחי !!!! אין כמו הדברים הקטנים שבגיל 12 גורמים להיסטריה ובגיל מאוחר יותר לשמחה (כמו אין מחזור וכמו יש חצקונים) בהצלחה ושימשיך בריא ליאור
רק ההסטריה נשארה. ועוד דבר, לידיעתך- אתמול בעלי נכנס לפורום וממש קרא בעצמו, עם העיניים! עד היום הוא שמע הכל ממני. מה תגיד על זה? (כן, אני יודעת, גברים תמיד נזכרים ברגע האחרון).
אני רק יכולה לנסות לדמיין את השוק והשמחה שלך כשקיבלת את שיחת הטלפון הנכספת (ואם זה היה אתמול - אז אני גם מנחשת עם מי דיברת): איזה כיף! כמה טוב לשמוע שגם בתל השומר מצליחים. עודדת אותי מאוד. שיהיה לך כל טוב ובהצלחה בהריון. מקווה להצטרף אליך בהמשך הקרוב.
בטח שמצליחים (כמו כל מקום אחר) והם אפילו היו הראשונים... ודרך אגב, לא נראה לי שניחשת עם מי דיברתי בצהריים, את יודעת רק עם מי דיברתי בבוקר. תצטרפי מהר מהר!
אם עד עכשיו דיברנו על אופטימיות זהירה, עכשיו עוברים ל"אופטימיות זהירה מאוד". אני אעדכן במידת האפשר, ולא בדיוק "און ליין" כי זה יוצר מצבים לא נעימים ואפילו אכזריים לדעתי (כמו העלאת השרשרת הזאת לראש הדף דוקא היום. אבל רציתי לענות לכולם).