אופטימיווות

Miss Tika

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איזה יום חופש ליגההההה בהמשך לסופ"ש יומולדת המושלם שהיה לי!! יצאתי מהבית בצהריים במטרה להסתובב לי בת"א, לבד. ממש הייתי צריכה את זה. היה לי כ"כ כיף להסתובב בסנטר עם עצמי, או לשבת בים ולקרוא ספר... להיות בשקט בין כל הרעש של ת"א היה בדיוק מה שהיה נחוץ לי. והשוס- וקניתי לי את כל הדברים שאני צריכה ואף פעם לא יוצא לקנות (טוב כמעט כל )!!, ועוד כמה דברים.. :] והשלל : - ג'ינס מאמי, פול אנד בר (פאקינג 100 שקל ג'ינס!!!) - גופיה בייסיק מחשוף נדיב, צבע כתמתם אדמדם, פול אנד בר (פאקינג 10 שקלללל) -כפכפי אצבע עדינות ונחמדות שהסוליה שלהן היא קש כזה וה..רצועה? בחום בוהק (חח טוב קצת פרחה אבל עם מה שאני לובשת זה יוצא מגניב), שוק הכרמל (8 שקל והורדתי אותם במחיר כ"כ יפה!! בהתחלה רצו למכור לי ב20 D:) -3 קליפסים. אחד שקוף, אחד שחור, ואח צהבהב עם פרחים- נשמע מזעזע אבל מאמי, שוק הכרמל (10 שקל) -טיונר פיצפון ומגניב לגיטרה- מממממש היתי צריכה את זה זו אחת הקניות היותר חשובות, חנות גיטרות באלנבי ששכחתי את שמה (51 שקלים!! זה ממש זול) נראה לי שזהו, אני לא מצליחה להזכר בעוד משהו חוץ מארוחה מעולה בעגבנייה... ושחיפשתי נעליים ללא הצלחה. קשה למצוא נעליים בימינו. אפילו בביג טום לא מצאתי. דיכאון. ;[ אבל, היה כיף ממש
בערב נפגשתי עם אבא בסינמה סיטי והלכנו להארי פוטר, היה מעולה לגמרי. אני פותחת פה מסורת של סרטים ביום ראשון! שבוע שעבר עם אמא, השבוע עם אבא, חחח מי יתן ובכל יום ראשון אני אהיה בחופש בשביל לראות סרט!! אבל מה שכן הסרט הנוכחי של הארי פוטר ממש אפל ומפחיד והכניס אותי לסרטים ממש!! אני עכשיו אצל אמא שלי ביהוד, כי יותר נוח לי לסוע מפה לבסיס, אני לבד בבית.. מפחיד לישון לבד אחרי הסרט הזה! ובטלויזיה יש דברים מפחידים ;[ אה כן, אני מכחישה כמובן שאני חוזרת לבסיס מחר, למרות שבאופן מוזר מאוד קצת התגעגעתי... אז שיהיה לכן שבוע מעולה ותגידו לי להתחדש!

התחדשי יקירה../images/Emo13.gif

בזמן האחרון ממש כיף לקרוא את הודעותייך, ב"ה
נשמע שטוב לך
המשך אחלה שבוע

Miss Tika

New member
איזה נשמה את יעלית!:]

את יודעת שהמאבחנת שאיתי במשרד, היא דתיה והיא מנתניה, ופעם ניסיתי לומר לה שאני מכירה יעל דתיה מנתניה וניסיתי לתאר אותך חיצונית אבל זה לחא עזר כי לא ידעתי שם משפחה, אז היא לא הבינה אם היא מכירה או לא... חח :) וגם כזה, אני יודעת שהיית בבני עקיבא, וגם היא היתה, אז.. בטוח אתן מכירות, לא? לאחשוב, סתם זה מצחיק. והיא אמורה לעזוב אותי עוד 3 שבועות וכולי בדיכאון של הלייף כי אני חולה עליה ואנלא יודעת מה אני אעשה בלעדיה (אבל זה כבר לא קשור)

התחדשי, מתוקה.../images/Emo13.gif

אני כ"כ אוהבת לשמוע על הימים הכיפיים שלך... את כזו מתוקה כשאת שמחה ככה. תתחדשי על הכל ותהני.:) [ואמרו לי דוקא שההארי החמישי ממש גרוע.:/]

Miss Tika

New member
אילי :] ../images/Emo23.gif

מה זה את כחולה?!?! O: איזה הזוי!! תודה רבה לאב.

e l u l a

New member
חזרתי מסבתו'ש!../images/Emo153.gif

פגשתי אותה אתמול בבוקר בתחנה מרכזית בירושלים, ישבנו קצת בבית קפה(איזה מצחיק זה שהתחנה המרכזית בירושלים זה ממש כמו קניון.. ולא מטונף ומגעיל כמו בת"א) ואח"כ נסענו להסתובב בעיר. קניתי הלו קיטי חמוד כזה לשים על הפלאפון ושתי גופיות פסים מדלתא. בערב הלכנו לדודים של אמא שלי. היום סתם לקניון במעלה אדומים לחנות של דודה שלי לקחתי דברים לבי"ס וזהוווו. עכשיו אני בבית! חברה שלי שלחה לי אסמס שנוסעים לסופשבוע לכנרת הרבה אנשים ודיי התבאסתי כי ממש רציתי לבוא אבל אני אהיה במחזור, ובסוף זה בכלל נדחה לשבוע הבא אז יופייי
. ובכלל התקשרו אליי היום הרבה וזה נחמד, והיומולדת הצוותית נדחתה ליום שבת אז כנראה תיכף אני הולכת לשבת עם חברה שאני אוהבת בטירוף בארומה לקצת, להשלים פערים כי לא דיברנו מלא זמן. וזהו, החיים יפים, החופש משמח
.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג, אנלא מאמינה. אני כלכך שמחה

אמא כרגע אמרה לי שכנראה שבחנוכה נטוס להופעה של מקפליי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני כלכך מאושרת !!!!!!!!!!1111111111111 :)

אעע,

שיגיע כבר הסופ"ש, שיגיע כבר הסופ"ש~ ו- החליפו לי מכשיר פלאפון, סוף סוף, אפשר לדבר עד שגם זה יהפך ללא שמיש, ו- ת' (<:), חוזרת לרביעי-חמישי בצפון, הידד~!

../images/Emo13.gif

-פשפשתי היום בארנק הקודם והישן שלי ומצאתי לפתע שטר של חמישים, הוריי! -הצטלמתי היום תמונת פספורט והיא יצאה יפה, פאקינג יפה וקורנת יצאתי ועוד על הפעם הראשונה! -ומחר אולי יתבהרו כמה ענייני צבא שזה תמיד טוב ובכלל

adiss90

New member
היה לי יום כיפי נורא :))) >>

בבוקר נסעתי לבוקר פינוקי בקנטרי שכלל רביצה על הדשא עם ספר ושחייה. בערב, למשך חצי שעה, היה פה אחד הבחורים הכי יפה וסקסי שראיתי בחיים, מטעם אגודת אור ירוק שבאה לנהגים פוטנציאלים הביתה ומדריכה למה מלווה ואיך ומה וטיפים. ("תבואו כל יום...") ועכשיו חזרתי מבייביסיטר-ילדים-ישנים-טלוויזיה-פועלת והתחדשתי ב-50 שקלים חדשים

למעלה