אופטימיווות

פעם 1 כותבת פה....

- עבודה חדשה !!!! וממש טובה...בחנות בגדים! וזה כיף לדעת שיהיה לך כסף משלך :) - משהו שתמיד רציתי ... נראה עוד קצת קרוב

OverSharing

New member
היה לי שיעור כפולל../images/Emo103.gif

והייתי תותחית! חח נסעתי לרמלה [מי נתן לנהגים בלוג רישיון?! אמאלה, מפחיד שם לאללה, נוהגים לי כמו חיות:(] ואחרי שעברתי את ההיסטריה הראשונית ["לגווווו אני ל----א נוסעת על הילוך חמישי!! מה 90. באמת לא, עוצרים בצד!!!11 זה מלחיץ אותי נוווווווו"] הייתי באמת טובה והוא אפילו אמר לי בסוף השיעור שנהגתי טוב:) והוא לא מהמחמיאים אז התלהבתי:) [חח אני כזו פעורה שזה חמוד:)] אח"כ נסעתי עם אמא ורואי ל..משמר השרון, יש שם חנות משחקים-כליכתיבה-וכו' של חבר של אבאמא וקניתי קלסרים מזהההה יפים לבי"ס [סינדרלה לפיזיקה ונסיכות למתמטיקה
] ועוד כל מיני דברים נחוצים וכיפים לגמרי:) משם המשכנו לאיקאה- שוב!!! לא היו כילות זוגיות. אוף. אבל קניתי מנרות כדי שיהיו לי כשאני מצלמת ואמ.. לא זוכרת, עוד כמה דברים:) בסוף היינו אצל בנידודים שלי, היה נחמד למדי וקינחתי בבייביסיטר שהניב 100 שקלים שבהחלט חדשים לארנק שלי. חח עכשיו אני אתקלח ואלך לעטווף ספרים כי ממש בא לי

Small talk

New member
מי נתן לנהגים בלוג רשיון? ../images/Emo6.gif

רק שתדעי שברמלה הרבה יותר, שמה כבר באדום מתחילים לצפצף לך חחח. אוי זה כזה מוכר,לא הגעתי לחמישי עדיין אבל שיעור שעבר הייתי על שלישי בתוך רמלה והייתי בפניקה...

יהיה שבוע מצוין,אני בטוחה בזה../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

וקמתי עם מצברוח טוב :) ואני תכף אלך לקרוא איזה חצי שעה ואז להתארגן וללכת עם עדי לארומה!יוופיייהיי ואני שומעת שיר מושלם.

יואו יש לי את החברות הכי מדהימות בעולם

ודווקא לא החברות הכי טובות.. אני מדברת איתן באייסי כבר יותר מחצי שנה (בקרוב שנה אני חושבת) והן הכי מדהימות בעולם. דיברתי איתן בטלפון. כמה שזה נשמע סתמי אני כ"כ נהנת איתן, יותר מהחברות הטובות שלי. בקרוב אני אפגוש אותך=] יאיייי
הן גרות בת"א, בשכונות של צפון ת"א, ושינקין אני לא מבינה איך התחברתי אליך, ואל תבינו אותי כאילו אני מקנאה בהן או משהו פשוט לא יודעת אני לא מבינה את הקשר הזה. בחיים אבל בחיים אני לא אבין איך הצלחנו להתחבר ככה...זה כ"כ מדהים
הן כ"כ מדהימותת אני כ"כ מתה עליהן. טוב חפרתי הייתי חייבת לכתוב את זה חחח ירדן3>

../images/Emo23.gif../images/Emo204.gif

מזה משנה איפה הן גרות, ואם יש להן ככה וככה, העיקר שאת נהנת איתן, ואת סומכת עליהן, וכיף לך איתן
אוהבת אותך 3>

חחחח=] אני ממש נהנת איתן

כל שיחה שלנו היא ממש משהו אין איך להגדיר חחח אני חייבת להיפגש איתן כבר אלוהים אני מחכה לזה כבר מלאמלא זמן
גמאני אוהבת אותך

ketty the sheep

New member
יש לי עבודה! ../images/Emo13.gif

אורנית - אם את רואה את זה ויש לך זמן, אשמח אם תוכלי לחלוק איתי את ה'עשה ואל תעשה' ועוד דברים שקופאית בסופרפארם צריכה לדעת.
סוף סוף אוכל לשלם חשבונות! ושכ"ד! ולאכול דברים שלא באים מקופסא! (טוב, אז אולי הגזמתי פה
)
חוץ מזה, אני מאוהבת!
תראו איזה יפה

למעלה