היה לי את השיעור נהיגה הכי מעולה עד כה.
לא נכבה לי האוטו והמורה לא היה צריך לבלום אותי אפילו לא פעם אחת, והטראומה שלי מצמתים עברה, נהגתי ממש חלק וכבר קבעתי שיעור כפול ליום שלישי - עד עכשיו לא הלך לי כל כך טוב והייתי מחכה שהשיעור ייגמר, אבל בשיעורים הולכים כל כך כיף שאני לא רוצה שהשיעור יסתיים. ושחזרתי הבייתה גילתי שגם משרד הרישוי ברמלה וגם ברחובות (המקומות הקרובים עליי) יצאו לפגרה עד ה16.8 אבל אז הימים של התאוריה זה יוצא על ימים שיש לי פעילויות לפולין, ושבוע אחרי זה אני טסה לפולין, ושבוע אחרי זה בשלישי אני חוזרת (זה היום ברמלה) ורביעי יהיה היום הראשון של י"ב חוץ מזה שאני אהיה עייפה מתה ולא יהיה לי כוח לקום מוקדם ושבוע אחרי זה אני כבר יהיה בסביבות שיעור 28 שזה ממש מאוחר לגשת לתאוריה במצב הזה. אז כבר הייתי על סף דמעות ואז גיליתי שבירושלים יש כל יום תאוריה, ואמא נוסעת מחר אז ניסיתי לחזור על החומר מהר ולעשות מבחנים ולא הלך לי ובכלל כבר נכנסתי לדיכאון שנדפקתי עכשיו, אבל אז נזכרתי ששבוע הבא אני ישנה בלילה בין שבת לראשון אצל דודים שלי בירושלים כי יש לי צו ראשון ביום ראשון, אז כבר דיברתי עם בת דודה שלי ואני אשאר לישון שם עד יום שני ובשני אני אגש לתאוריה בירושלים. וזה היה כזאת הקלה בשבילי, חוץ מזה שבת דודה שלי חזרה עכשיו מחודשיים בדרום אמריקה והתגעגעתי עליה, אז שלושה ימים אצלהם יהיה נפלא. ויכול להיות שאני הולכת להופעה בחינם של כל מיני אמנים באשדוד ביום רביעי.