איזההה כיייף
אתמול היה לי יום כ"כ כייפי, ששוה כתיבה. קמתי בבוקר,ב8. הייתי בטוחה שיש לי בייביסיטר, אבל התבלבלתי. ישבתי עם ההורים, אכלנו ארוחת בוקר, אחותי הקטנה התעוררה ואבא אמר שצריך ללכת לבנק כי עברנו בנק ואני צריכה לחתום על כמה טפסים. הלכנו, העברנו את הקופת גמל שלי, וחתמתי מלא כזה וזה היה כזה הרגשה של גדולים

אחר"כ אבא פתח לי חשבון צעיר, אז גם הייתי צריכה לחתום המון, והעבירו את החתימה שלי למחשב כזה. גדול. אבא אמר שיראה אם אני משתמשת נכון עם החשבון ואם אני אשתמש נכון, יעשה לי ישראכרט.

))) אחר"כ סאפ התקשרה אליי ורצתה שאבוא איתה לדיזינגוף עם עוד 2 ידידים. אז אכלתי צהריים בבית, התארגנתי והלכתי אליה. ישבתי אצלה קצת ואז הלכנו לעבר התחנת אוטובוס. שהגענו לשם נפרדנו מהידידים במטרה לחפש בגדים. כשהתייאשנו מהמחסור בבגדים יפים ועומס הצרפתים, החלטנו להתפנק בארוחה אחת המפנקות בג'פניקה. היה שם מושלם [אצבעות סלומון מנה ראשונה, ג'אפאנקו עם שרימפס,אבוקדו ובטהה, לימונדה], התפוצצנו והלכנו לשבת קצת במזרקה כזה. ישבנו ופתאום צץ לעברו שוויצרי אחד החתיכים!!!!!!!!!!!!!! דיברנו איתו איזה חצי שעה, הסתובבנו בחנויות שברחוב, לא בסנטר, אחר"כ עוד קצת לסנטר כי רצינו להצטלם, אבל אפחד לא הסכים לפרוט לי כסף :[[ אז חזרנו עם האוטובוס של 2100. אחר"כ הלכתי הבייתה, הייתי בבית 5 דק', טלפון מדני "מור אני מפחדת להכינס הבייתה, שמעתי שיש שם מישהו...פליז בואי אליי" ישר באתי אליה, בדקנו שהבית ריק מגנבים, ישבתי אצלה קצת, דיברנו [קצת זמן איכות איתה, כי מאז שהיא עובדת אני כמעט לא ואה אותה] ואחר"כ חברה שהשתחרר לה הרישיון באה גם אליה. אחר"כ שתיהן באו אליי לחפש מדבקות כאלו לציצים בשביל אחת החברות וזה היה כ"כ מצחייייייק חחחחח [המדבקות האלו שמדביקים על הציצים כדי שיעמדו, רק לי יש את השטויות האלו], חזרנו לבית של החברה עם המכונית של חברה

ואז כל הבנות באו אליה גם [חלק יצאו למסיבה, לי ממש לא היה כוח למסיבה] אז הלכתי לשבת עם החברה שהשתחרר לה הרישיון בבית קפה והיא הזמינה אותי לאייס

בקיצור, היה כייף ויש לי חופש מושלם
ואני שמחה שלא הלכתי לניצנים. ויום שבת כנראה אילת

))