../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
איזה יום חופש ליגההההה בהמשך לסופ"ש יומולדת המושלם שהיה לי!! יצאתי מהבית בצהריים במטרה להסתובב לי בת"א, לבד. ממש הייתי צריכה את זה. היה לי כ"כ כיף להסתובב בסנטר עם עצמי, או לשבת בים ולקרוא ספר... להיות בשקט בין כל הרעש של ת"א היה בדיוק מה שהיה נחוץ לי. והשוס- וקניתי לי את כל הדברים שאני צריכה ואף פעם לא יוצא לקנות (טוב כמעט כל )!!, ועוד כמה דברים.. :] והשלל : - ג'ינס מאמי, פול אנד בר (פאקינג 100 שקל ג'ינס!!!) - גופיה בייסיק מחשוף נדיב, צבע כתמתם אדמדם, פול אנד בר (פאקינג 10 שקלללל) -כפכפי אצבע עדינות ונחמדות שהסוליה שלהן היא קש כזה וה..רצועה? בחום בוהק (חח טוב קצת פרחה אבל עם מה שאני לובשת זה יוצא מגניב), שוק הכרמל (8 שקל והורדתי אותם במחיר כ"כ יפה!! בהתחלה רצו למכור לי ב20 D

-3 קליפסים. אחד שקוף, אחד שחור, ואח צהבהב עם פרחים- נשמע מזעזע אבל מאמי, שוק הכרמל (10 שקל) -טיונר פיצפון ומגניב לגיטרה- מממממש היתי צריכה את זה זו אחת הקניות היותר חשובות, חנות גיטרות באלנבי ששכחתי את שמה (51 שקלים!! זה ממש זול) נראה לי שזהו, אני לא מצליחה להזכר בעוד משהו חוץ מארוחה מעולה בעגבנייה... ושחיפשתי נעליים ללא הצלחה. קשה למצוא נעליים בימינו. אפילו בביג טום לא מצאתי. דיכאון. ;[ אבל, היה כיף ממש
בערב נפגשתי עם אבא בסינמה סיטי והלכנו להארי פוטר, היה מעולה לגמרי. אני פותחת פה מסורת של סרטים ביום ראשון! שבוע שעבר עם אמא, השבוע עם אבא, חחח מי יתן ובכל יום ראשון אני אהיה בחופש בשביל לראות סרט!! אבל מה שכן הסרט הנוכחי של הארי פוטר ממש אפל ומפחיד והכניס אותי לסרטים ממש!! אני עכשיו אצל אמא שלי ביהוד, כי יותר נוח לי לסוע מפה לבסיס, אני לבד בבית.. מפחיד לישון לבד אחרי הסרט הזה! ובטלויזיה יש דברים מפחידים ;[ אה כן, אני מכחישה כמובן שאני חוזרת לבסיס מחר, למרות שבאופן מוזר מאוד קצת התגעגעתי... אז שיהיה לכן שבוע מעולה ותגידו לי להתחדש!