אכלתי עכשיו תפו"א מוקרם הכי טעים
בעולםםםםם
קיצר. כייף לי עכשיו אומנם יש לי כלמיני תהיות בראש, ושאלות ומחשבות. לא משנה, עברתי את המבחן בפאקינג היסטוריה!!!!!!!11 גמרתי איתווווווווו :::::::::]]]]]]]]]] [עזבו את זה שכמעט תפסו אותי ואת השליפים המקסימים שלי, ניצלתי בסופו של דבר], ומחר יש מבחן בחינוך תעבורתייייי אבל מי סופר את זה בכלל?!! ואתמול הייתי במסיבת וילה בהרצליה והיה לי כלכך כלכך כייף! אין לי מושג למה. בהתחלה שיצאנו מהבית לא הרגשתי טוב עם עצמי , הרגשתי שאני לא נראת טוב.. אבל הבנות כל הזמן החמיאו לי :] ושכבר הגעתי למסיבה הרגשתי ממש טוב, נראתי טוב גם [אוף ניסוח לא ברור] והתחילו איתי מלאמלא וגם ראיתי ידיד שלי שלא ראיתי הרבה זמן וזה היה כייייייייף לראות אותו במסיבה ועוד אחד שמזמן מזמן רציתי והוא גם היה במסיבה ונראתי טוב אז זה היה כייף
והבנים החמודים שלי מהשיכבה! היה ככ כייף איתם! ועוד אחד שאני מכירה אבל רואה לעיתים רחוקות בא אלי ואמר לי שאני ילדה כזאת יפה :] וזה גרם לי להרגיש טוב עם עצמי ואחד שאני מכירה [רואה אותו בכל המסיבות] הכי חמוד בארץ אז הוא בא אלי ואמר שחבר שלו רוצה תמספר וכאלה וזה סתם היה נחמד ועוד אחד שראיתי במסיבת וילה לפני שלושה שבועות בערך והייתי איתו כל הערב [פעם שעברה יענו] והוא שיא החמוד. אז גם אותו ראיתי אתמול. חח הוא שלח לי הודעה לפלא לפני שלושה שבועות בערך [נו יום אחרי המסיבה שהייתה] וסיננתי ואתמול הוא שאל למה לא עניתי ודפקתי תירוץ עלוב ביותר
אבל בקטנה! ולא יודעת כולם היו חמודים אתמול ובכלל היה לי ערב ממש טוב. אחרי המסיבה [שנגמרה ב-12 וחצי בערך] [מה לעשות בית פרטי] הלכנו לעוד מסיבה של כל התיכון שהיתגלתה כנפילה, אבל לפחות לא שילמנו כניסה ורק באנו והפגנו נוכחות וזהו
באנו לשניונת וחזרנו למונית ואז ירדנו כל הבנות במנטה ושתינו שוקו ואכלנו צ'יזביז טעים :] וראינו ילדים מהמושב, וחברה באה לישון אצלי. קמתי היום בעשריים לאחת עשרה, באו אלינו אורחים, עכשיו רישמית יש לי איזה 700 ש"ח לקניותתת
יאללה, עפתי לאכול עוגה! ביי בנות
ותגיבו לי, מה יש..