אופטימות!!!

SNoopY 26

New member
אכלתי עכשיו תפו"א מוקרם הכי טעים

בעולםםםםם
קיצר. כייף לי עכשיו אומנם יש לי כלמיני תהיות בראש, ושאלות ומחשבות. לא משנה, עברתי את המבחן בפאקינג היסטוריה!!!!!!!11 גמרתי איתווווווווו :::::::::]]]]]]]]]] [עזבו את זה שכמעט תפסו אותי ואת השליפים המקסימים שלי, ניצלתי בסופו של דבר], ומחר יש מבחן בחינוך תעבורתייייי אבל מי סופר את זה בכלל?!! ואתמול הייתי במסיבת וילה בהרצליה והיה לי כלכך כלכך כייף! אין לי מושג למה. בהתחלה שיצאנו מהבית לא הרגשתי טוב עם עצמי , הרגשתי שאני לא נראת טוב.. אבל הבנות כל הזמן החמיאו לי :] ושכבר הגעתי למסיבה הרגשתי ממש טוב, נראתי טוב גם [אוף ניסוח לא ברור] והתחילו איתי מלאמלא וגם ראיתי ידיד שלי שלא ראיתי הרבה זמן וזה היה כייייייייף לראות אותו במסיבה ועוד אחד שמזמן מזמן רציתי והוא גם היה במסיבה ונראתי טוב אז זה היה כייף
והבנים החמודים שלי מהשיכבה! היה ככ כייף איתם! ועוד אחד שאני מכירה אבל רואה לעיתים רחוקות בא אלי ואמר לי שאני ילדה כזאת יפה :] וזה גרם לי להרגיש טוב עם עצמי ואחד שאני מכירה [רואה אותו בכל המסיבות] הכי חמוד בארץ אז הוא בא אלי ואמר שחבר שלו רוצה תמספר וכאלה וזה סתם היה נחמד ועוד אחד שראיתי במסיבת וילה לפני שלושה שבועות בערך והייתי איתו כל הערב [פעם שעברה יענו] והוא שיא החמוד. אז גם אותו ראיתי אתמול. חח הוא שלח לי הודעה לפלא לפני שלושה שבועות בערך [נו יום אחרי המסיבה שהייתה] וסיננתי ואתמול הוא שאל למה לא עניתי ודפקתי תירוץ עלוב ביותר
אבל בקטנה! ולא יודעת כולם היו חמודים אתמול ובכלל היה לי ערב ממש טוב. אחרי המסיבה [שנגמרה ב-12 וחצי בערך] [מה לעשות בית פרטי] הלכנו לעוד מסיבה של כל התיכון שהיתגלתה כנפילה, אבל לפחות לא שילמנו כניסה ורק באנו והפגנו נוכחות וזהו
באנו לשניונת וחזרנו למונית ואז ירדנו כל הבנות במנטה ושתינו שוקו ואכלנו צ'יזביז טעים :] וראינו ילדים מהמושב, וחברה באה לישון אצלי. קמתי היום בעשריים לאחת עשרה, באו אלינו אורחים, עכשיו רישמית יש לי איזה 700 ש"ח לקניותתת
יאללה, עפתי לאכול עוגה! ביי בנות
ותגיבו לי, מה יש..

AnGeL DoLlY

New member
באמת היה כיף אתמול [[:

מתה עליך כוסית שלי
ומי זה ההוא שסיננת?<

Miss Tika

New member
גמני אכלתי

תפו"א מוקרם, אצל ספתא! יאמי
שמחה שנהנת מתוקה, ולא מפתיע בכלל כל אלה שהתחילו איתך יא הורסת שכמוך ;] יאללה, תתפרעי על קניות!!

EVE Lights

New member
מאושרתתת. ../images/Emo9.gif

ומאוהבת. יש יותר טוב מזה?
+ אמא ראתה אותו ואמרה שהוא נראה בחור טוב ונחמד (וזה ממש לא קל להוציא מחמאות מאמא שלי) + היה כל כך כיף לישון איתו, כרגיל + הייתה ארוחת צהריים בת זונה לגמרי (פרגיות, צ'יפס, פיתות וחומוס) ונצרף להכל את העובדה שעוד שבועיים אני בחפש"ש. איזה תענוג

adiss90

New member
200 שקל. נו, וגם החיים יפים.

הגעתי לסוגשל מסקנה- אמנם אין לי חבר וזה עצוב אבל מצד שני אם היה לי חבר-זה נורא היה מוציא אותי משגרת החיים והשלווה[שגם ככה קשה לשמור עליה].

היום שמו"צרוק וועידת העשוקים.

וויצ' מינז- רואים פול אנשים על הדרך. אני משתעלת מלא כוסאמק];

the mush

New member
../images/Emo2.gif

יאי! עוד שמוצניקית בפורום! השמוצרוק היה לפפפפפפפפנים הועידה עצמה הכאיבה לי ברגליים
איזה קן את?

צפית../images/Emo3.gif

איזו שכבה את? הוועידה הייתה אדירה. נכון אמרו כזה "למי נפל פלאפון סמסונג כחול?" ואז אני קולטת את הפלאפון שלי על הבמה. :|

דרור, צפית, אלונה.

המוסד או השכבה? למה אני לא מחבבת את המוסד.>< [גם לא את הרי אפריים. ><]

the mush

New member
השכבה.

למה, דווקא הרי אפרים הכי חמודים! באה לטיול חנוכה?

פפ,

הברכיים שלי יהרגו אותי מכאבים, זו הסיבה העיקרית שאני לא יוצאת. כפ"ס!!!!!!!111 וואי, כפרעליהן! נירית וטל3> [קן כפרסבא שחלהלהלהלהלה, קן של קוקסינלים, שחלהלהלהלהלה, שחלהלהלה פה, ושחלהלהלהלה שם, קן כפרסבא בניזונות כולם!] [סתם, ממש לא אישי. אני מאוהבת בחלק מכפ"ס]

OverSharing

New member
יש לי כסף:]../images/Emo103.gif

אני הולכת לבייביסיטר בשני ושלישי [אז זה יצא כזה.. 150 ש"ח.] מחר לעמרי ולי יש חצי שנה:]:] הכנתי לו מתנה ויצא חמוד כזה:) [אני צריכה לכתוב משהו:< אני גרועה בזה אז חרא.] הארון שלי בחצי הדרך ל-להיות מסודר! אני עוד מעט אסיים:):)

קמתי עכשיו.../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

וזה כבר לילה שני רצוף שאני ישנה 12 שעות ! !
וגם .. הגיע לי רב תו 50 ש"ח,ואני כ"כ הולכת לקנות תשרשרת מקסטרו :] ביום הראשון של חנוכה אני הולכת לשופינג עם הבסט פרינדז :] אני הולכת לישון אצל עידודי בחנוכה,כנראה :] ופשוט כיף לי :] קראת ?

RainbowL

New member
כי אתמול היה לי הכי כיף בעולם

וחברות זה בסט. שתדעו :)

e l u l a

New member
למה אין איקונים של חנוכה?../images/Emo153.gif

אתמול ראיתי "החופשה" שזה סרט ממש חמוד האמת שהתכוונו לראות "סטאפ אפ" והתבאסנו שנגמרו הכרטיסים אבל גם החופשה היה אחלה סרט.. ממש נהניתי
וגם דיברתי עכשיו עם מור ויש לנו רעיון ממש טוב ליומולדת של אוריה ואני מתקדמת בספר של הבוק ריפורט.. בקצב די איטי אבל לפחות אני קוראת רציף כמו שאני קוראת בעברית ולא צריכה לשבת ליד מורפיקס שזו כבר התקדמות
ודבר אחרון-ביום רביעי אני אהיה אחרי מבחן בכלכלה,אחרי הבוק ריפורט,ואחרי עוד שלב בפרוג'קט שהוא להגשה וסופסוף אני אהיה חופשיה ויתחיל החופש שזה כ"כ כ"כ כייף!

little shorty

New member
סבתא הביאה לי 100 שקל :)

ליומולדת ומחר משכורת :) 1400 ש"ח יוהו! והיה מהזה כיף אצלו אתמול... ונראה לי שמחר שופינג! אני צריכה לעשות רשימה מה אני צריכה.

למעלה