קניות! איכותיות! שמחה!
היום בבוקר, בשעה הדמיונית לחלוטין 9:30 בבוקר, אחרי שסיימתי לשלם את המסים בדואר [זו לא אני! זה לא יכול להיות! מי אמר את המשפט המופרך הזה?
], קפצתי לבקר את ספתאלולי האהובה שלי בדיזינגוף סנטר, בבית הקפה הקבוע בו היא יושבת יום-יום עם חברותיה אחרי שחיית הבוקר, והן מרכלות להן על הילדים והנכדים והפנסיה של גרשון ואשתו השיקסע, בת כמה היא 20, וייזמיר, מה היא עשתה בשיער?... ספתא'לה חמודה. מיד היא קמה לקראתי בהתרגשות ועברנו לשבת בשולחן אחר, כדי שהחברות הזקנות והמשעממות שלה יקנאו. חה, הן היו מתות לנכדה מגניבה כמוני! ^^ בכל מקרה, ישבנו לנו בניחותא ושתינו שוקו תוך ריכולים סמליים על החברה של אמא שאיבדה את השפיות, ולאחר מכן קמנו ויצאנו לסיבוב שופינג קצר ואיכותי בקניון. אז מה השלל? -סוודר קרושה חום-כהה עם צווארון וי מזארה. יפהיפה, וקצת גדול עליי, אבל אם אני קוראת לזה "אווברסייזד" זה מיד נשמע אופנתי. הכל עניין של סמנטיקה.

-עליונית אפורה דקה וקצרה יחסית עם שרוולי שלושת-רבעי ועיטורים קטנים כחולים-ירוקים בהירים [מין עיגולים קטנים שמזכירים קצת פתיתי שלג] מפולאנ'בר. -סוודר קרושה אפור בהיר גדול ועבה מאוד עם כפתורים עגולים גדולים, וצווארון גדול שיכול להיות גולף [טפוי], ויכול סתם ליפול על הכתפיים בצורה חיננית [אם פותחים את הכפתור האחרון]. ההסבר נורא לא ברור, אבל זה באמת מקסים. וחגיגי. ובוגר! -סווצ'רט-ריצ'רץ' דק בצבע חום עם הרבה כיתובים וקשקושים קומיקסיים לבנים, גם מפולאנ'בר. -לספתא- סט שרשרת ועגילים עם ריבועים כתומים-אדמדמים מקסטרו, וקיסמי אוזניים מהכל בדולר. תודו ששיחקנו אותה! ^^ בפעם הבאה אני בונה גם על כמה ספרים חביבים מהדוכן של ה-19 שקל [אוי, אתמול קניתי מילן קונדרה ב-15! איזו מציאה!], וכובעי סנטה קטנים להוסיף למתנת הכריסטמס של השותפות. צריך להפתיע את ספתא לעיתים קרובות יותר.
בכל זאת, עכשיו כשיש לה את השיק הזה של "השכנה בדלת ממול" נעשה הרבה יותר מגניב איתה...