אופטימות!!!

little shorty

New member
ותמונה שלי שאני אוהבת :)

זה באמת עושה אותי שמחה ואופטימית, התמונה הזאת. חוץ מזה שאני מתלהבת ממש אבל מהמצלמה של הפלאפון ככה שתבקשו ממני לצלם כל דבר חחחחחחחחחחחחח

e l u l a

New member
מהממת!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo153.gif

והתמונה עדכנית? כאילו את עדיין כ"כ שזופה מאז אילת?

little shorty

New member
אוהו הצבע ירד לו ממזמן ../images/Emo7.gif

אבל אני לא ממש לבנה, אני בסדר נו.

כיף@../images/Emo9.gif

באמת באמת
הייתה אחלה שבת, ואפילו לא קשה לי לחשוב על זה שמחר חוזרים לבסיס, כי גם שם כיף לי! ואתמול חברה שלי אמרה לי שהמורה לביו' שאל אותה עליי, חמודD: והשיער שלי נראה לאחרונה טובD: אה ואלכס הייתה פה היום מלא זמן והיה כיף והכנו לביבות תירס מעולות
קיצר ממש נחמד לי, ויפי!

יש סוףסוף כסף ../images/Emo9.gif

לא כזה שהרווחתי אבל בכל זאת כסף חחח 500 ש"ח יומודלת+דמי חנוכה מסבא וסבתא
נחמד לי.

AnGeL DoLlY

New member
hey! been trying to meet you

[וואו נדבקתי קשות לשיר] כיף לי לגמרי בזמן האחרון, אפילו שהיה לי את השבוע הכי לחוץ השנה אני חושבת מבחינת לימודים. גם מבחן בתנ"ך וגם מבחן בהיסטוריה באותו שבוע. מעטים היו האנשים שניגשו לשתי הבחינות בלי לעשות מועד ב', ואני גאה בעצמי שהצלחתי לעבור את זה. עכשיו אין לי שוווום דאגות על הראש [[::: חוץ ממבחן בחינוך תעבורתי ביום שלישי שזה שטויות. המסיבה אתמול הייתה מממממש נחוצה והיה לי ממש כיף דווקא!~ לא שתיתי בכלל..פשוט היו אנשים שאני אוהבת ממש ומוזיקה טובה (היה בסוף scotty doesn't know וטוב שלא השתגענו שםםם חח). גם הצטלמתי דיי הרבה ונראה לי שיצאו לי תמונות יפות אבל עדיין לא העלו לאתר. בקיצור.. ממש נהנתי. אחרכך כמו שסאפ הזכירה עשינו אפטר פארטי במנטה עם צ'יזביס וקפה ואין, אין על לשבת בבית קפה אחרי מסיבה!! זה הכי כיףףף:) אממ וסתם היום הייתי עם אמא בצומת ירקונים וקניתי כמה דברים נחוצים (קרם לשיער, ספריי ששומר על לחות, חבילת עטים פיילוט 0.4 וסתם קלמר פושט כזה כי נאבד לי הקודם). מחר הקלטוווווות יאוווו:))) סולואים!!! ובחמישי חברה מממש טובה שלי מגיעה לארץ ונעשה חיים כל הבנות..יהיה כל כך כייייף

AnGeL DoLlY

New member
גם אני רוצה להתלהב קצת ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

כן, הלכתי על אותו לבוש תחתון מהמסיבה הקודמת, איי נואו..יאללה לא שמים לב :]].. תמונה מוצלחת לא? [:

AnGeL DoLlY

New member
חח היי לא נכון

זה דווקא נראה ממש יפה ביחד. וגם ידוע ששחור הולך עם הכל.... בכל מקרה,תודה על המחמאה למעלה. ולכל השאר

למעלה