אופטימות!!!

SNoopY 26

New member
אוווווווףףףףף פשוט כייף לי

אוף של אנחה כזה.חח] בלי שום סיבה נקי לי הראש ועוד מעט חופששששש וקיבלתי היום מחמאות:] ואני שומעת את השיר HEY והוא פשוט משמח אותי כלכך!! ועוד כמה דברים קטנטנים שסתם נותנים הרגשה טובה ביי בנות תחייכו קצת

shachari

New member
החייםם ../images/Emo35.gif יפייםם ../images/Emo70.gif

"נוו תביני שחר , מה .. את עכשיו באה להראות לי שלך יש ת'חיוך הכי יפה בעולם
אז בואי אני יגלה לך סוד .. כולם את זה .." אחח אתה חמוד
אני שומעת מוסיקה טובה , והיה לי אימון נהדר והדברים מתחילים להסתדר
והלוואי וזה יישאר ככה
תחחייככו קצת בנות , החיוך יפה לכולן

89 בתנ"ך../images/Emo13.gif

אחרי 63 פעם שעברה זה כזה כיף!
עוד שבוע חנוכה דרוםםם וואווווו
ויום שבת מצעד לפידים ראשון עם חניכים
יאא! מוזר..

SNoopY 26

New member
גם אני 89 בתנ"ך!!!!!!!!!!!!! נכון

כייף?!! יאו איך שמחתי! למרות שהעתקתי ואני עוד קיבלתי מבחן שעבר 19!! פאקינג 19..... קיצר כל הכבוד:]

AnGeL DoLlY

New member
זייין עוד אחד :]]

חזרתי עכשיו מהאולפן הקלטות והיה כיףףףף כלכך. יצאו לי סולואים כאלו יפיםםםם!! והבאתי באילתור..יוו אני כ"כ מרוצה
והיום בספורט הגעתי לאחלה הישגים- 11.2 שניות בריצת 100 מ', ו1.70 בקפיצה לרוחק מהמקום. המורה הייתה גאה בי למרות שאני קצת בלתי נסבלת..אבל פסדר :) זהווו שמח לי וטוב!!!!

יש לי בוקר טוב. D:

"What a beautiful face I have found in this place That is circling all round the sun And when we meet on a cloud I'll be laughing out loud I'll be laughing with everyone I see Can't believe how strange it is to be anything at all."

KarenTheGoddess

New member
אופטימיות עם הסתייגות-או-עלילותיי

בבוקר מוקדם היה שיעור נהיגה, היתה לי תחושה שנהגתי בסדר, אבל קצת חרא. עשיתי חניה ברוורס, לא בין שתי מכוניות, אבל זה עדיין היה גרוע. קצת לפני החניה דר עלה למכונית (כי אספנו אותו) ונהגתי עוד איזה 20 דקות. היום הוא אמר שנהגתי דווקא טוב, בלי שאני אשאל אותו איך נהגתי, וזה נתן לי תחושה טובה, כי היו כמה שיעורים גרועים לאחרונה. ישר אחרי שנכנסתי לבצפר חילקו לי מחמאות. כנראה זה היה החיוך, או שהקרנתי משהו חיובי, כי באמת יום לפני היה יום מדהים. אחרי המבחן אני ושירה נסענו לת"א. הסתובבנו רק בתחנה המרכזית, אבל מצאנו מה לקנות. כל מוכר שם-זוועה. אין להם בעיה בכלל להתחיל עם בחורה בבוטות, לגעת וכאלה. גועל נפש. אבל קצת העלה את האגו D= קניתי נעליים, ארנק ולונג'ריי סקסיים לגמרי :) אחר כך עליתי לאוטובוס 89 לחולון, שהיה כ"כ עמוס ששברתי את הגב. ברצינות. הינו כמו סרדינים בקופסה קטנטנה. נוראיייי. לא משנה. הגעתי לאריאל והראתי לו מה קניתי. היה נחמד לראות את הפנים שלו כשהוא ראה את התחתונים והגופיה. נחמד ומצחיק D= אכלנו, דיברנו וכאלה "לא מעבירים סכין מיד ליד" אמרתי בעוד הוא מעביר לי את הסכין, "סבתא אומרת שזה גורם לריב בין אנשים". כמה שהיא צדקה. שכבנו במיטה והתחלתי לבכות. בכיתי כמו שלא בכיתי ממזמן. הוצאתי הכ-ל החוצה. והוא היה כולכך מדהים בקטע הזה. חיבק אותי, אמר לי בדיוק מה שרציתי לשמוע.. אני בטוחה שגם היו לו רגשות אשם. הוא גם אמר שהוא מרגיש חרא עם עצמו. זה ישאר בעבר מעכשיו, למרות שגם היום התחושות האלו עולות לי. דבר אחד אני יודעת, אני לא אתן לזה להרוס שום דבר. "תגידי לסבתא שלך שהיא גאון". עברו כמה שעות וחזרנו לדינמיקה הנורמלית, רק שהוא היה במצב רוח שטותי. היה מצחיק. הצלפות זין וזיון האוזן שלי היו חלק מהשטויות שקרו D= ו.. זהו. היה בסך הכל יום טוב. והעיקר- היום כמעט ולא למדתי בכלל. רק 3 שעות (היה אמור להיות 7) שמתוכם אחת חינוך. :)

EVE Lights

New member
LOL הצלפות זין! ../images/Emo6.gif

קורע אכן. (וואי איזה אובר שרינג לפנים נראה לי אני אסתום)

©big smile©

New member
קיבלתי 80 במגן בספרות!! ../images/Emo13.gif

אעע, אתן לא מבינות בכלל איזה כיף זה!! ציפיתי לאיזה 70
בקושי ירדו לי נקודות [2-3 מכל פרק, ובפרק של הדרמה קיבלתי את כל הנקודות!], רק בפרק של הרומאן.. שונאת בעל זבוב ;[. המורה שלי אמרה שאני ממש מסוגלת, ושאני אאמין למה שהיא אומרת. ושהכתיבה שלי זורמת מאד, ושאני מאד ספרותית, ושאני בכיף יכולה להוציא יותר נקודות. אני רק צריכה להשקיע ולהשתדל ולתת מעצמי את המקסימום. כיף לי. ממש אבל.

פימקי

New member
92 בתנ"ך :) מייי כלת עולם?

(התשובה בגוף השאלה? חח סתםסתם) אחרי 52 היה לי יום טוב אחרי שבוע שלא באתי לבצפר אני מבריאה אני אוהבת את החברות שלי אני אוהבת את אמאבא בית רק עוד יומיים אני קונה משקפיים חדשות (?) ואני מאושררררתתתת :).

קניות! איכותיות! שמחה!

היום בבוקר, בשעה הדמיונית לחלוטין 9:30 בבוקר, אחרי שסיימתי לשלם את המסים בדואר [זו לא אני! זה לא יכול להיות! מי אמר את המשפט המופרך הזה?
], קפצתי לבקר את ספתאלולי האהובה שלי בדיזינגוף סנטר, בבית הקפה הקבוע בו היא יושבת יום-יום עם חברותיה אחרי שחיית הבוקר, והן מרכלות להן על הילדים והנכדים והפנסיה של גרשון ואשתו השיקסע, בת כמה היא 20, וייזמיר, מה היא עשתה בשיער?... ספתא'לה חמודה. מיד היא קמה לקראתי בהתרגשות ועברנו לשבת בשולחן אחר, כדי שהחברות הזקנות והמשעממות שלה יקנאו. חה, הן היו מתות לנכדה מגניבה כמוני! ^^ בכל מקרה, ישבנו לנו בניחותא ושתינו שוקו תוך ריכולים סמליים על החברה של אמא שאיבדה את השפיות, ולאחר מכן קמנו ויצאנו לסיבוב שופינג קצר ואיכותי בקניון. אז מה השלל? -סוודר קרושה חום-כהה עם צווארון וי מזארה. יפהיפה, וקצת גדול עליי, אבל אם אני קוראת לזה "אווברסייזד" זה מיד נשמע אופנתי. הכל עניין של סמנטיקה. :) -עליונית אפורה דקה וקצרה יחסית עם שרוולי שלושת-רבעי ועיטורים קטנים כחולים-ירוקים בהירים [מין עיגולים קטנים שמזכירים קצת פתיתי שלג] מפולאנ'בר. -סוודר קרושה אפור בהיר גדול ועבה מאוד עם כפתורים עגולים גדולים, וצווארון גדול שיכול להיות גולף [טפוי], ויכול סתם ליפול על הכתפיים בצורה חיננית [אם פותחים את הכפתור האחרון]. ההסבר נורא לא ברור, אבל זה באמת מקסים. וחגיגי. ובוגר! -סווצ'רט-ריצ'רץ' דק בצבע חום עם הרבה כיתובים וקשקושים קומיקסיים לבנים, גם מפולאנ'בר. -לספתא- סט שרשרת ועגילים עם ריבועים כתומים-אדמדמים מקסטרו, וקיסמי אוזניים מהכל בדולר. תודו ששיחקנו אותה! ^^ בפעם הבאה אני בונה גם על כמה ספרים חביבים מהדוכן של ה-19 שקל [אוי, אתמול קניתי מילן קונדרה ב-15! איזו מציאה!], וכובעי סנטה קטנים להוסיף למתנת הכריסטמס של השותפות. צריך להפתיע את ספתא לעיתים קרובות יותר.
בכל זאת, עכשיו כשיש לה את השיק הזה של "השכנה בדלת ממול" נעשה הרבה יותר מגניב איתה...

LimiMimi

New member
עשית לי חשק.

משום מה היה לי כ"כ ברור שאת הולכת לקנות את הסווצ'רט ריצ'רץ' מפול & בר. מתאים לך בטירוף, והוא גם יפה נורא! תתחדשי על השלל. הלוואי שהייתי יכולה כל יום ללכת כמה מטרים ולעשות שופינג בת"א. האאע.

josie1986

New member
*צלצול טלפון*

אני עונה "קטני שלי! אני כ"כ מתגעגע אלייך!!!! אני אוהב אותך. טוב אני חייב לחזור להעביר מטווח אבל היה לי ממש חשוב להגיד לך את זה" אחרי כמה שעות "את לא מבינה. היה לי התקף געגועים שרציתי פשוט לבכות"

SNoopY 26

New member
וווואאאה היה לי יום מזה כיייף ../images/Emo9.gif

קודם כל לא התחלתי בצפר ב-8. כאילו הייתי אמורה, אבל קמתי מאוחר וחזרתי לישון ולבסוף קמתי ב-11. הלכתי לבצפר,שעה חלון ואנגלית. עבר בטיל. קיבלתי 90 בתנ"ך!!! פאקקקק!!!
חזרתי הבייתה, ב-4 הלכתי לחברה. היה כייף ומצחיק בטירוף. בשלב מסויים אחרי שכבר טחנו ארוחת צהריים, נתקפנו חשק עז לאכול בג'ירף. אז היתקשרנו למלא סניפים אך היתברר שהם לא עושים משלוחים שמגיעים לסביון, אז ויתרנו על הג'ירף והחלטנו על 'לחם יין' פה באיזור. היה טעים בטירוף! אכלתי סושי מדהים מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם כזה שמסביב הוא מצופה בפירורי לחם מטוגנים כאלה, עם סלמון, פשוט אחד הטעימים יאאאאאאאאו חיסלתי בשניות! אח"כ אכלת גם חצי טוסט וטיפה סלט ולקינוח עוגת גבינה חמודה. היה כייף לאללה חזרתי למושב, ירדתי אצל חברה, הייתי אצלה איזה שעתיים, דיברנו על השיגרה המשעממת לחלוטין שנמצאים בה בתקופה האחרונה. ממ [טוב זה חותר לקיטורים] וזהוווווו אני חופשייה [לעת עתה] אין לי כלום על הראש יום חמישי אהובתי באה לארץ ויהיה שמח
מתוכנן ללכת אחרי בצפר לדיזינגוף, ובערב כנראה מסיבת וילה בסביון ואז חופשששששששששששששששש יאו יאללה, זזתי להיתקלח! לילה טוב
ותגיבי לי אם קראת זה יהיה מאוד נחמד לדעת!

למעלה