אופחדש.

../images/Emo176.gif../images/Emo99.gifיאנה רדיו ג'ו:]

אהממ.. אני עושה עם ליאור את התיאור הקשה את רוצה שאני אתן לך את התיאור הקל? זה המ.. כאילו.. בקיצר, איכפת לך לעשות את התיאור הקל יחד איתי?

בעע../images/Emo5.gif

עוד 3 ימים (נראה לי.. ביום שישי בכל מקרה) אני יוצאת למחנה קיץ של חמישה ימים. הכל היה טוב ויפה, עד שעכשיו הצטרפו 3 פקאצות. מילא אם היינו הרבה ילדים.. אבל כולל אותן אנחנו 8 או 9, עוד לא בטוח. והן ילדות מגעילות. הן פשוט שונאות אותי. זה יהרוס את כל המחנה.. ואני ממש מחכה כבר איזה חצי שנה
חמישה ימים, כל הזמן להיות עם אותה קבוצת ילדים.. ועכשיו בטוח שהבנים (2 או 3 בנים) יהיו איתן כל המחנה, כי הן פקאצות, והם מתים על פקאצות. אז נשארנו רק אני ו2 חברות שלי, ואני חושבת שאם נהיה חמישה ימים ביחד, 24 שעות ביממה, אנחנו כבר נרצח אחת את השניה.. יימאס... לא נראה לי יהיה כיף איתן. ממש לא. הן בטח לא ירצו לישון ככה על האדמה (למרות שיש שק שינה) לא ירצו לאכול מהאוכל המגעיל, ולא ירצו להתקלח איפה שהתקלחו עוד אנשים. ואני לא רוצה לשמוע את זה במשך 5 ימים. ררר. למה? :(

../images/Emo15.gifאיזה מחנה?

ולמה הן באות בכלל?>< מטומטמות
אממ. אם זה בנוע"ל או משהו, אתן יכולות להיות עם עוד קנים (או שבטים) ביחד, זה גם חברים חדשים, וגם לא תרצחו אחת את השניה>< וגם תתרחקו מהפקצות. זה מחנה העפלה במקרה?

זה מחנה של מכבי צעיר..

ואין לי מושג למה הן באות. וכל הסניפים של הארץ יבואו, וכל השכבות יהיו שם, אבל אני לא מכירה אנשים>< ואני לא מתחברת מהר לאנשים...><

../images/Emo15.gifגם אני לא מתחברת תמיד...

אבל כשאין ברירה, זה לא בעיה:] חוץ מזה, אני מאמינה שתעשו דברים, פעילויות, טיולים וזה.. אז לא תהיו כל הזמן תקועות. שחקו קרה קופה><

חח../images/Emo6.gif

אבל אנחנו רק 3
צריך מספר זוגי.
אמרו לנו שיהיו קומזיצים, ופעלויות (
), ופעולות ארציות.. אבל אני לא יודעת איך להתחיל לדבר עם אנשים.. לבוא למישהו- היי, רוצה להיות חבר שלי? רוצה אולי גם את להיות חברה שלי?

למעלה